اگرفکر میکنید این عکس به وسیله دوربین گرفته شده کاملا اشتباه کردید.این نقاشیها به وسیله یک دختر 13 ساله کشیده شده که مورد توجه بزرگترین نقاشان دنیا قرار گرفته است.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
درود بر دوست گرامی دوست من ضمن تشکر از شما اگر امکان دارد منبع آن را نیز بفرمائید تا شاید بتوان به توضیحات بیشتری دست یافت . با سپاس از شما
انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید ! لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ... [External Link Removed for Guests]
دوست گرامی من هم چند روز پیش این خبر و متعاقبا تکذیبیه اون رو خوندم . این اثار احتمالا از یک نقاش روس به نام Slava Groshev هستند که 37 سال دارند. مابقی نقاشی ها
این هم منبع
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم
poroshat نوشته شده:[External Link Removed for Guests]
توضیح دیگه ای ننوشته ولی اگه دقت کنید میفهمید که اینها عکس نیستند
بله ... البته اون سایت برای من باز نمیشه ولی در جستجوهایم متوجه شدم و البته ضد نقیضه و برخی میگویند نقاشی و برخی هم عکس ... سپاسگزارم
آخرین ويرايش توسط 1 on Thunderclap, ويرايش شده در 0.
انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید ! لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ... [External Link Removed for Guests]