رضا عنايتي پس از دو هفته هنوز پايش به گلزني باز نشدهتا انتقادها از اين مهاجم به شديدترين حد ممكن برسد. او كه بابت گلزنيهايچند فصل پيش خاطرات شيريني را براي استقلاليها برجاي گذاشت اميدوار استتا چند هفته آينده همه چيز را عوض كند.
عدم گلزني عنايتي در دوبازي اخير باعث شده تا او تحت فشار قرار بگيرد. البته عنايتي تا حدودزيادي انتقادهاي مطرح شده را قبول دارد ولي با اطمينان تاكيد ميكند كههمه چيز را عوض خواهد كرد. عنايتي در حالي كه خبرهايي در خصوص اولتيماتومصمد مرفاوي به او شنيده ميشود، به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.
اين روزها خيليها از تو انتقاد ميكنند. در اين مورد چه حرفي داري؟
بههر حال من انتقادها را قبول دارم چون خيليها از رضا عنايتي انتظار دارندو وقتي نتوانم گل بزنم طبيعي است كه چنين جوي به وجود بيايد. من هيچگلايهاي ندارم و هر چه دوست دارند بنويسند، به هر حال آدم بايد با انتقادهم كنار بيايد.
چرا پس از دو هفته موفق به گلزني نشدهاي؟
منچندين سال در سيستمي بازي كردم كه دو مهاجم در خط حمله قرار ميگيرند وليالان به عنوان تك مهاجم تنها هستم و دو مهاجم چپ و راست با من فاصله زياديدارند. البته فكر ميكنم پس از گذشت چند هفته همه چيز درست شود، تازه ايناول راه است.
براي آنهايي كه معتقدند رضا عنايتي پير شده و آمادگي گذشته را ندارد چه صحبتي داري؟
صحبتخاصي ندارم. به هر حال بعضي از دوستان در صدد خراب كردن من هستند ولي الان32 ساله هستم و فكر ميكنم تا 4، 5 سال ديگر ميتوانم بازي كنم. من با اينشيطنتها كنار ميآيم ولي بدانيد نه پير هستم و نه ناآماده.
فكر ميكني چالاكي و شادابي سالهاي گذشته را داري؟
صددرصد. من از لحاظ بدني هيچ فرقي نسبت به چند سال پيش ندارم و مطمئن باشيدبه زودي دهان همه منتقدان را خواهم بست. اين انتقادها طبيعي است و من همقبول ميكنم و به آنها احترام ميگذارم ولي اين شرايط تا چند هفته ديگرعوض خواهد شد.
ميگويند صمد مرفاوي به تو اولتيماتوم داده كه اگر اين شرايط ادامه پيدا كند نيمكتنشين خواهي شد.
آقا صمد هيچ حرفي با من نزده در ضمن اگر هم اولتيماتوم بدهد به طور حتم حق دارد چون انتظارش از من زياد است.
آرش برهاني آقاي گل فصل گذشته در استقلال نيمكتنشين شده است. اگر جاي او بودي ناراحت نميشدي؟
نيمكتنشينيبراي هر فوتباليست ناراحتكننده است كه آرش هم از اين قاعده مستثني نيستالبته من هم در تيم ملي سالها نيمكتنشين و حتي سكو نشين بودم ولياعتراضي نداشتم.
در مورد انتقادهايي كه از مهاجمان استقلال ميشود چه نظري داري؟
گفتمكه انتقادها را قبول ميكنم ولي استقلال در فصل جديد با سيستمي بازيميكند كه در سالهاي گذشته به هيچ عنوان بازي نكرده و ما احتياج به زمانداريم.
فكر ميكني در اين فصل چند گل براي استقلال بزني؟
مطمئن باشيد كمتر از 15 گل نخواهم زد.
بازي با مقاومت چطور بود؟
برگزاريمسابقه در ساعت 5 بعدازظهر و گرماي 40 درجه باعث شد تا كيفيت فني مسابقهپايين بيايد و حتي تماشاگران هم زجر بسيار زيادي كشيدند. به نظر من با اينشرايط نتيجه تساوي عادلانه بود.
بازي با فولاد را چطور ميبيني؟
ايندرست كه آنها يك باخت و يك تساوي به دست آوردهاند ولي فكر ميكنم بازيسختي داشته باشيم. ما به فولاد احترام ميگذاريم ولي بايد آنها را شكستبدهيم.
منبع:فوتبال