8 سال دفاع کردیم/ای بابا گویا بدهکارم شدیم!!!!

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

8 سال دفاع کردیم/ای بابا گویا بدهکارم شدیم!!!!

پست توسط oweiys »

به نام خداوند بخشنده مهربون

هر نسلی تاوانه نسله قبل از خودشو میده/ اما خیلیا که با نیت قلبیه خودشون رفتن از ما توقع ندارن.
توقع ندارن که نسلهای جدید اینرو بگن دارن تاوانه کارهای بچه های جنگو میدن و تمامه گرفتاریها به خاطره نقص ستونهای به جا مونده است که نسله جدید خونشو روی اون بنا کرده / توقع ندارن بشنون که از 8 سال دفاع فقط دوساله اولش دفاع بوده و بقیش کشت و کشتار!سرباز کارش دفاع از کشور در مقابله کساییه که به کشورش حمله کردن حالا هم این بندگان خدا که همه چیزشونو گذاشتن که گناهی ندارن.
شاید گناه از کسایی باشه که صندلیشون براشون بزرگه. بچه های جنگو با قزلباشای صفوی مقایسه کردن که اونام از جانشون میگذشتن مثله مقایسه افتاب ونوره شمعه/ مگه کارها ارزششون به نیتاشون نیست حالا هرکی نیتش پاکه ایول داره.
بهتر این نیست که به جای از دور نگاه کردن به تاریخی که نویسنده اون از تاریخش مهمتره و ندیدنه واقعیتهاش بیایم جلو و کمی هم واقعیت هارو درکشون کنیم.

تصویر

تصویر یا حق

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: 8 سال دفاع کردیم/ای بابا گویا بدهکارم شدیم!!!!

پست توسط Present »

من منظور شما رو ازاین تاپیک که متوجه نشدم، آیا شما می خواستید جواب کاربری رو بدید که حالا بدهکار شدید بعدهم
ببخشید چه جوری جنگ دو سال اولش فقط دفاع بود در حالی که هر روز بیشتر شهرهای ما مورد موشکباران و حمله هواپیماهای عراقی قرار می گرفت
ممکنه دو سال اول حمله زمینی به ما بیشتر بوده ولی آیا خاکها و زمینهایی که از ما گرفته بودن رو نباید پس می گرفتیم آیا نباید یک جوری جلوی موشکبارانها و حملات هوایی رو می گرفتیم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

ببخشید چه جوری جنگ دو سال اولش فقط دفاع بود در حالی که هر روز بیشتر شهرهای ما مورد موشکباران .......

برادرم من نقله قول زدم .بهتره مطلب رو کامل بخونید. کافیه یه سری به سایتهای مختلف (به اصطلاح جوونا آزاد) بزنید تا ببینید که چجوری همه رو زیره سوال میبرن و کلی مدرکو دلیلم میارن/ کسایی که پشت بنده اسمشون دکتر و پرفسور داره /مثله دکتر شجاع الدین شفا که پاسدارانه دورانه 8 سالرو به قزلباشانه صفویه شبیه دونسته که انها مثله همن/ متحجر و پیروی کورکورانه دارندوگویا از دله این ملت نبودند....
البته خوندن کتاب ایشون که از هزار صفحه هم بیشتره برای خیلیا که نمیخوان مخالفهاشونو بشنون سنگینه و به جای پاسخ و بحث صورت مسئله رو پاک میکنند و اصلا بحث رو ول میکنند.من از شما بیشتر انتظار دارم که حداقل مغلطه نکنید و فقط دنباله غلطه املایی نباشین.
یا حق :razz:

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

من کجا دنبال غلط املای بودم گفتم منظورتون رو نفهمیدم
من جواب شما در مورد دوسال جنگ و ... رو بازم نفهمیدیم و اصلا آیا شما به من پاسخ دادید
چه ربطی داره که من این سئوال از شما می کنم و شما می گید تو فلان سایت فلان کاربر پسوند اسمش پرفسوره :ch: :ch: :ch:
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 305 بار
سپاس‌های دریافتی: 323 بار

پست توسط simab1348 »

دوست گرانقدرoweiys
به جوانهایی که در زمان جنگ نبودند نمی شه خرده گرفت . مثلا من وقتی حال و هوای جبهه رو برای بچه های خودم تعریف می کنم خیلی با تعجب به قضایا نگاه می کنند . خیلی براشون تصور اون شرایط مشکله .
من فکر میکنم خدا یک نعمت استثنایی به کسایی داد که در اون دوره در جبهه ها بودند. ضمن اینکه همیشه به خودم میگم اگر جهنمی هم باشم بهشتم رو با بچه های جبهه رفتم .
اینکه کسی در جنگ کوتاهی کرده یا نه به مسئولین و فرماندهان اون دوره بر میگرده . ما مردم و نیروهای نظامی وظیفه خودمون رو درست انجام دادیم .
لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

گفته شده که چرا در سال 1361 که بحث آتش بست و پرداخت غرامت سنگین از طرف کشور یا کشورهای ثروتمند منطقه مطرح شده چراما قبول نکردیم.این دوسال مربوط به این ماجراست.که البته اصله این موضوع رو دکتر ولایتی تکذیب کرده.حالا خدا میدونه
مسئله اتش بست هم که در صورت وجود چه تضمینی وجود داشت که همانند سال 1366 نقص نمیشده و تنها بعث و صدام نفسی تازه میکردند و دوباره......
یادش به خیر امام اون موقع گفت جنگ این نیست که عده ای با شما جنگ کنند و هر وقت دست نگه دارند جنگ تمام شود.شاید رفع فتنه و مسئله وطن و خاک وسط بود.
دکتر شجاع الدین شفا و خیلی از آقایان هم نام کاربری نیستند /محقق هستند و سالها روی تاریخ و دین کار کرده اند و این موضوع به روشنفکران ما برمیگردد که جواب علمی و معقول به تمامی شبهه ها از نیچه و فروید و داروین گرفته تا محققان خودمان بدهند که جوانان ما دیگر بیش از این در میان هزار توی دالان اجتماع و تاریخ و دین گم نشوند.
یا حق

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 305 بار
سپاس‌های دریافتی: 323 بار

پست توسط simab1348 »

البته اگر بخواهیم به دیدگاه روشنفکران و اندیشمندان! اهمیت دهیم بعضی از آنها به کارهای پیامبر اسلام (ص ) ، امیرالمومنین (ع ) و حتی ذات اقدس الهی خدشه وارد میکنند.
البته مسئولین و فرماندهان ماهم معصوم نبوده اند . اما اصل دفاع رو نمیشه نادیده گرفت و زیر سئوال برد .
شاید اگر این جنگ، قدرت و شهامت ایرانیان را به رخ دشمنان نمی کشید تابحال از ناحیه هر کشور بزرگ و کوچکی حتی امارات مورد تعرض قرار میگرفتیم . این جنگ با اینکه نقصان زیادی به ما واردکرد اما برای ما نعمت بود .
آن عزیزان و بچه هایی که رفتند ،دنیا برای آنها جای ماندن نبود و همینکه خدا آنها را خرید و بهشت و لقاء خدا بهایشان بود و این روز های پرغم و اندوه را ندیدند . برای آنها مقام و برای ما حسرت باقی گذاشت .
یاد و خاطره تمام شهدایی که از آغاز اسلام تا کنون جانشان را سرمایه ماندگاری اسلام قرار داده اند گرامی داشته و برای ایشان افزون رحمت و علو مقام آرزو میکنم . خداوند همه مارا با آنها محشور کند.
لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”