دانشگاه شهر خودمون بودم، البته اولیش، دومیش هم اهوازه که بیشتر خونه خودمنه
اما شیراز شده 3 ماه تنها بوده باشم، اون هم حتی گاهی ایام عید. آشپزی در حدی بلدم که راحت با دیدن ه غذا طریقه طبخ و موادش را می فهمم،

بیشتر آشپزی ها را هم از اینترنت یاد گرفتم ها.
شما به عنوان دانشجو، اصلاً به مزه غذا توجه نکن، چون با توجه به غذای دانشگاه، اگر بخوای تو خونه غذای خوب بخوری، احتمالاً معده علامت تعجب میزنه و حالت با خوردن غذای خوب بد میشه.
پس به مزه توجه نکن. بهتر بیشتر از هر چیز بودجه را در نظر بگیری، همیشه 5 قلم جنس هم دم دست داشته باش،
- زمینی در الویت
-
- گوجه (خودش یه کم زحمت داره نگهداریش)
- مرغ (قبلاً این در الویت بود اما الان سیب زمینی با صرفه تره از نظر اقتصادی)
- (این را به عنوان غذای اشرافی در نظر بگیر)
این 5 قلم جنس شما نزدیک به 100 نوع غذا می تونی درست کنید. دستور العمل هاش هم ساده هست.
غذاها هم آّب و روغن هست. اینجا چند تاش را می گم:
قاطی کردن مواد از راست به چپ هست:
[HR]
1. ماکارونی فوری (روی گاز جوش بشه) + ماکارونی (یه خورده آّبش که رفت) + رب گوجه (هر وقت به نظرت قابل خوردن بود) =
مورد نیاز (زرنگ باشی 45 دقیقه هم زیاده)
[HR]
2. کوکو ساده زمینی (آب پز شود، پوستش را بگیر) + تخم مرغ (خام) × مواد را سرخ نمائید. =
مورد نیاز، بستگی به آَشپز و مهارتش در ترکیب میزان مناسب مواد هست که وانره تو ماهی تابه
[HR]
3. کوکو غیر ساده هاش
(رنده کنید اندکی - ) اختیاری) + سیب زمینی خام ( رنده کنید اندکی) + تخم مرغ × مواد را ترکیب و سرخ کنید =
از اون ست هاش که ساده نمیشه درست کرد. بیخیالش
[HR]
4. سوپ پیاز (روی گاز جوش شود + سیب زمینی (نگینی شده) + پیاز (نگینی شده) = سوپ
این غذا تو ایران طرفدار نداره، اما در بسیاری از کشورها به عنوان غذا هست و حتی در بازار مثل سوپ آماده جو ما، سوپ پیاز با همین محتویات عرضه میشود.
[HR]
5. سوپ ساده ( اینجا محتاج یک عدد گالینابلانکا مرغ خواهید شد) اما محصول مطلوب
(روی گاز جوش) + پیاز (نگینی شده) + گالینابلانکا + ماکارونی (اگر ایرانی باشه که بیچاره میشی، البته غیر از این مدل داراش) =
این غذای کامل و خوبی میشه، منتها، باید فواصل زمانی رعایت بشه و گرنه ممکنه دل درد به دنبالش باشه ...
[HR]
.
غذای پرهیزی زمینی آب پز + تخم مرغ آب پز = بپیچ لای نون بخور دیگه مقویه!
[HR]
غذاهای زیاد دیگه ای هم هست ها... مثلاً سیب زمینی آب پز بریزی توی همون سوپ ماکارونی و اونقدر بجوشنی تا تمام آبش بره، البته ته دیگ را نون بزار که ماکارونی ها نسوزه. بهدش یک غذای جالبی میشه می گویند اسپانیایی ها می خورند همچین چیزی، البته اونها به علت داشتن امکانات، نیازی نیست نون کفش بزارن چون از بالا به غذا حرارت میدهند
امیدوار باش که با خوردن این غذا هم سالم خواهم ماند و به زندگی ادامه بده. مطمئن باش هر چه درست کنی به مراتب خوشمزه تر و بهتر از دانشگاه خواهد بود.
اگر غیر از این 5 قلم مواد زیر هم داشته باشی دیگه چند صد نوع غذا می تونی بسته به طبع و نیاز (مثلاً پرهیزی) درست کنی مثلاً کنسرو لوبیا و گوشت یا مرغ و ... اکا لویت را به موجود بودن اون 5 قلم که بالا گفتم بده و البته همیشه یادت باشه در منزل نون و روغن باشه. وگرنه خاطرات تلخی خواهی داشت از اون روز که غذا درست کردی ودیدی نون نداری و همه جا هم بسته بود و غذا بی مزه شد.
هم یک نمونه از آخرین دست پخت خودم هست (آخه الان هم تنها هستم تقریباً)، دقت کن همیشه غذا را آراسته کنی، حتی اگر واسه خودت تنها بود، این خیلی مهم تر هست تا مزه غذا، ببین من واسه خودم چه کردم:
اون گوشه های تصویر را اینطور نگاه نکن، به هر حال اون زمان هنوز با این دستگاه ها وارد نبودم، زیادی پخته خوب! اما الان حرفه ای شدم واسه کار با ماکروفر

سریع، راحت، بی مزه

آخه بدون روغن میپزم باش.
نصف مواد این غذا در فهرستی بود که شما دوست نداشتی، من هویج را از پایه های غذا میدونم.

کنم اگر از این مبحث پرینت بگیری بشه به عنوان کتاب آشپزی مصور ارائه کرد در دانشگاه بس که پر حرفی کردم