[HIGHLIGHT=#f4f4f4]،درود.
[HIGHLIGHT=#f4f4f4]نامهاي زيباي ايراني بهترين و پرافتخارترين نامها در جهانند.
[HIGHLIGHT=#f4f4f4]كوروش بزرگ هخامنشي و داريوش بزرگ در بسياري از نقاط جهان مورد احترام هستند حتي بيشتر از معصومان نامبرده، چون در زمان خود كارهايي انجام دادند و عدالتي را بنيان گذاشتند كه تا الان هم حتا با وجود اين همه پيشرفت فرهنگي در بين ملل
نام ايراني مايه سربلندي هر ايراني
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
Re: نام ايراني مايه سربلندي هر ايراني اسامي مزخرف عربي مايه ننگ
سلام اينكه به تاريخ ايران علاقه داريد قابل درك ومحترمه وبنده هم با شما هم عقيده ام
اما اينكه براي گفتن علاقه خودتون به اسم كورش وداريوش يك تاپيك باز كنيد وبعد با اين تيتر زدن هويت اسم عربي افراد را كه با توجه به علائق مذهبي انتخاب شده زير سوال برده وننگ بدونيد براي من قابل درك نيست
اگر سوءتفاهم پيش نمياد يك پرسش خصوصي دارم .شما احيانا در خانواده تك پسر يا تك فرزند نيستيد ؟
البته آي دي شما گوياي علاقه شما به تاريخ پرافتخار ايران هست اما به نظرتون اگر كورش كبير الآن زنده ميشد چه پاسخي به شما ميداد ؟
اما اينكه براي گفتن علاقه خودتون به اسم كورش وداريوش يك تاپيك باز كنيد وبعد با اين تيتر زدن هويت اسم عربي افراد را كه با توجه به علائق مذهبي انتخاب شده زير سوال برده وننگ بدونيد براي من قابل درك نيست
اگر سوءتفاهم پيش نمياد يك پرسش خصوصي دارم .شما احيانا در خانواده تك پسر يا تك فرزند نيستيد ؟
البته آي دي شما گوياي علاقه شما به تاريخ پرافتخار ايران هست اما به نظرتون اگر كورش كبير الآن زنده ميشد چه پاسخي به شما ميداد ؟
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
,
البته داریوش و کورش از بزرگان ایران زمین هستند، اما من که نویسنده مطالب تاریخی ایران به زبان انگلیسی بودم مطمئن هستم از هر 10000 نفر شاید 1 نفر باشد که ایشان را بشناسد (غیر ایرانی). حالا شما فقط نسبتی بین آمار مسلمین و جمعیت جهان ببندید تا متوجه نادرستی ادعا خودتان بشوید.
ضمناً شما جای ننگ خواندن نام عربی، یه نگاه به نام کاربری خودت بنداز عزیزم، تا بعد نوبت عربی هم بشه ....
america
البته داریوش و کورش از بزرگان ایران زمین هستند، اما من که نویسنده مطالب تاریخی ایران به زبان انگلیسی بودم مطمئن هستم از هر 10000 نفر شاید 1 نفر باشد که ایشان را بشناسد (غیر ایرانی). حالا شما فقط نسبتی بین آمار مسلمین و جمعیت جهان ببندید تا متوجه نادرستی ادعا خودتان بشوید.
ضمناً شما جای ننگ خواندن نام عربی، یه نگاه به نام کاربری خودت بنداز عزیزم، تا بعد نوبت عربی هم بشه ....
america
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 14938 بار
- سپاسهای دریافتی: 14993 بار
نیازی به این نیست که همه کوروش و ...... رو بشناسند/ هرچند که حداقل کوروش رو بسیاری به سبب راد مردیش میشناسند.
از نظر من اسمی خوبه که در عین حالی که با معنا باشه /قبلا روی کسی گذاشته نشده باشه تا فصلی نو رو رقم بزنه.
از نظر من اسمی خوبه که در عین حالی که با معنا باشه /قبلا روی کسی گذاشته نشده باشه تا فصلی نو رو رقم بزنه.
آخرین ويرايش توسط 1 on oweiys, ويرايش شده در 0.

- تماس:
oweiys,
هر چند من زیاد خوشم نمیاد اما بد هم نیست این نو آوری.
مثلاً اخوان ثالث، نام فرزندش را گذاشت مزدک علی !
در خاطراتش اینطور نوشته که مامور اداره ثبت احوال با عصبانیت گفته است نام علی را با نام زرتشتی وصله کردین و قابل قبول نیست.
اخوان هم در پاسخش گفته: یعنی مقدسات زرتشت از گرگ بیابان هم کمتر است که به علی پیوند نمیخورد!
خلاصه اینطور بود که نام پسرش شد مزدک علی . گاهی این نام های جدید هم جالب هستند.
اگر دونستن اون 2 مورد هم ضرورت پیدا کرد خواهم گفت.
هر چند من زیاد خوشم نمیاد اما بد هم نیست این نو آوری.
مثلاً اخوان ثالث، نام فرزندش را گذاشت مزدک علی !
در خاطراتش اینطور نوشته که مامور اداره ثبت احوال با عصبانیت گفته است نام علی را با نام زرتشتی وصله کردین و قابل قبول نیست.
اخوان هم در پاسخش گفته: یعنی مقدسات زرتشت از گرگ بیابان هم کمتر است که به علی پیوند نمیخورد!
خلاصه اینطور بود که نام پسرش شد مزدک علی . گاهی این نام های جدید هم جالب هستند.
اگر دونستن اون 2 مورد هم ضرورت پیدا کرد خواهم گفت.

بسیاری از اسامی افراد نام آور اسامیشان برای آولین بار روی اونها گذاشته شده بود.اون دو مورد هم اگر اینطور است که ..........
جوابهایی که به 3 تای اولی مخصوصا آخری داده شده خداکنه که که تنها ایراد گرفتن مد نظر نبوده باشه و همیشه بین دو نظر سومین رو انتخاب کردن-بین 3 نظر چهارمی رو و........... راه خوبی دوست من.
جوابهایی که به 3 تای اولی مخصوصا آخری داده شده خداکنه که که تنها ایراد گرفتن مد نظر نبوده باشه و همیشه بین دو نظر سومین رو انتخاب کردن-بین 3 نظر چهارمی رو و........... راه خوبی دوست من.

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
, سلام منو ببخشيد دوست عزيز ولي من به نظرم رسيد عبارت
البته 2 مورد دیگه هم هست از نظر من، اما خوب ...
مربوط به امضاي آقاي Negar.int, ميباشد وربطي به موضوع ندارد
البته 2 مورد دیگه هم هست از نظر من، اما خوب ...
مربوط به امضاي آقاي Negar.int, ميباشد وربطي به موضوع ندارد
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

به خاطر همین حذفشون کردم/چون فکر میکردم که ظرفیتها بالاتر باشه/به هر صورت اسمهارو فرزندان انتخاب نمیکنند /افراد بسیاری از
آرمانهای خودشون رو تو اسامیشون میبینند مثل امضاها/ وچقدر ما از همین امضاهای خود نیز دوریم خداکنه نزدیکشیم.
آرمانهای خودشون رو تو اسامیشون میبینند مثل امضاها/ وچقدر ما از همین امضاهای خود نیز دوریم خداکنه نزدیکشیم.

- سپاسهای دریافتی: 57 بار
سلام،نام من سعيداست وهیچ ننگی راتابحال ازهیچ بنی ادمی درباره اسمم نشنیده بودم،وحتماً معني سعيد را ميدانيدواگر نمدانید الان بدانید:سعيد بمعني خوشحال،خوشبخت،شادوشادماني
اميدوارم ترجمۀ اسمم که اسم عربیست باعث نارحتیتان نشده باشد، عمر الخیام --حافظ شیرازی--سعدی--شمس الدین مولانا--وخیلی ازدانشمندان بزرگ جهان مانند ابوبکر الرازی-- الخوارزمی--ابن سینا-- الهمدانی---علی بن عباس الموسی--شرف الدین الطوسی--الخجندی--عبدالقاهرالجرجانی و......كه هرايراني درهرجاي دنيا كه باشد بانام اين بزرگان ایرانی سعید وسرفراز خواهد شد
((تاتوانی دلی بدست ار
دلشکستن که هنر نیست0
اميدوارم ترجمۀ اسمم که اسم عربیست باعث نارحتیتان نشده باشد، عمر الخیام --حافظ شیرازی--سعدی--شمس الدین مولانا--وخیلی ازدانشمندان بزرگ جهان مانند ابوبکر الرازی-- الخوارزمی--ابن سینا-- الهمدانی---علی بن عباس الموسی--شرف الدین الطوسی--الخجندی--عبدالقاهرالجرجانی و......كه هرايراني درهرجاي دنيا كه باشد بانام اين بزرگان ایرانی سعید وسرفراز خواهد شد
((تاتوانی دلی بدست ار
دلشکستن که هنر نیست0
-
- سپاسهای ارسالی: 329 بار
- سپاسهای دریافتی: 448 بار
آقا یا خانم america
اگه میشه اسم خودتون رو هم بگید تا ما بدونیم.اگه امریکا باشه که واقعا خنده داره.
درضمن شما از کوروش حرف زدین.باید بهتون بگم که خیلی از امثال شماها حاضر نیستن اسم بچشونو کوروش بگیرن.چون فقط ادعای ایرانی بودن می کنید.فقط ادعای پیروی کوروش و داریوش رو میکنین.همه ی زندگیتون از فرهنگ غرب الگو گرفته شده در حالی که دم از ایرانی بودن می زنید.آبروی کوروش رو با این چرندیات نبرین
مشکل شما با دین اسلامه و نه اسم عربی.اینو میشه از نام کاربریتون فهمید.
در ضمن قصد توهین به هیچ شخصی از اعضای سایت رو نداشتم
زنده باد ایران زنده باد اسلام
اگه میشه اسم خودتون رو هم بگید تا ما بدونیم.اگه امریکا باشه که واقعا خنده داره.
درضمن شما از کوروش حرف زدین.باید بهتون بگم که خیلی از امثال شماها حاضر نیستن اسم بچشونو کوروش بگیرن.چون فقط ادعای ایرانی بودن می کنید.فقط ادعای پیروی کوروش و داریوش رو میکنین.همه ی زندگیتون از فرهنگ غرب الگو گرفته شده در حالی که دم از ایرانی بودن می زنید.آبروی کوروش رو با این چرندیات نبرین
مشکل شما با دین اسلامه و نه اسم عربی.اینو میشه از نام کاربریتون فهمید.
در ضمن قصد توهین به هیچ شخصی از اعضای سایت رو نداشتم
زنده باد ایران زنده باد اسلام
[FONT=System][External Link Removed for Guests]
[FONT=System]
[FONT=System]618
[FONT=System]
[FONT=System]618

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
Negar.int نوشته شده: ,
![]()
america
میشه بگبد کدوم مقاله رو خوندید و نوشته ی کی بوده ؟ همینطور رو هوا گفته هر 10000 نفر اگر شما می گفتی هر 500 نفر شاید جای باورش بیشتر بود اگر اینطوری باشه کورش معروفتر از رامسس است ولی اکثرا اسم رامسس فرعون مصر رو میشناسند اسم کورش رو نشناسند ؟

- تماس:
sand_fighter,
من نگفتم جایی خواندم، بلکه خودم نویسنده مقالات تاریخی به زبان انگلیسی هستم.
همینطور به موجب همین فعالیت ارتباط نزدیک با محققین تاریخ دیگر ملل هم داشتم و البته خودم هم همیشه در اون دوره جویای نظریات مخاطبین خودم که عمدتاً غیر ایرانی بودن بوده ام.
این هم از آخرین نمونه های مقالات من، هر چند این وبلاگ هم چند سالی هست که خاموشه.
persian-aria.blogspot.com
من نگفتم جایی خواندم، بلکه خودم نویسنده مقالات تاریخی به زبان انگلیسی هستم.
همینطور به موجب همین فعالیت ارتباط نزدیک با محققین تاریخ دیگر ملل هم داشتم و البته خودم هم همیشه در اون دوره جویای نظریات مخاطبین خودم که عمدتاً غیر ایرانی بودن بوده ام.
این هم از آخرین نمونه های مقالات من، هر چند این وبلاگ هم چند سالی هست که خاموشه.
persian-aria.blogspot.com