گفتند اين ديگه كيه، مثل فيليكس ماگات تمرين مي دهد

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

گفتند اين ديگه كيه، مثل فيليكس ماگات تمرين مي دهد

پست توسط misam5526 »

ناصر حجازي مدير فني باشگاه دي استراداي اسلواكي در گفت و گويي با خبرنگار سرويس ورزشي برنا شركت كرده كه متن آن را در زير مي خوانيد:
* كمتر كسي انتظار داشت ناصر حجازي اين وقت سال در ايران باشد.

- بازيهاي ما در اسلواكي فعلا تعطيل است . ضمنا پاي چپم 15 روز است كه درد مي كند و از اين تعطيلي استفاده كردم و به ايران آمدم تا نزد دكترم بروم و پايم را نشان دهم.

* نتايج اخير دي استرادا براي اهالي فوتبال در ايران جالب است ، بخصوص عملكرد تيم تان در جام حذفي اسلواكي.

- التبه بنده براي فصل بعد روي قهرماني تيم حساب كرده ام. اين تيم سال گذشته دهم شده بود و به آنها گفته ام كه اگر امسال ششم هم شديد بايد كلاهتان را بالا بيندازيد.

* نتايج اخير آنها را متوقع نكرده است؟

- اتفاقاً هميطور است . در بازي آخر وقتي تيم ما مساوي كرد تماشاگران غرغر مي كردند و مي گفتند چرا تيم نبرده است.

*ظاهرا تمام كارهاي فني زير نظر خودتان انجام مي شود از تعامل تان با سرمربي راضي هستيد؟

- مربي خوبي است. دو سه هفته اول فقط ايستادم و كار او را نگاه كردم . ديدم كه تمرين نمي دهد و فقط بازيكنان را تقسيم مي كند و بازي مي گذارد. يك هفته خودم لخت شدم و به وسط زمين رفتم و كار كردم .بچه هاي تيم تعجب كرده بودند، مي گفتند اين ديگه كيه مثل فيليكس ماگات تمرين مي ده. در همان هفته به بازيكنان تاكيد كردم كه بايد بيشتر بدوند. البته هفته هاي اول و دوم يك مقدار كم آوردند اما رفته رفته به شرايط مطلوب رسيدند.

* سطح فوتبال اسلواكي را چگونه مي بينيد؟

- سه برابر ايران است. مسلما اگر آنها در سطح بالايي قرار نداشتند بعنوان تيم اول گروه خودشان به جام جهاني صعود نمي كردند. جالب است بدانيد كه 90 درصد نفرات تيم ملي اسلواكي در باشگاههاي معتبر اروپا بازي مي كنند.

* در آنجا اخبار فوتبال ايران را از طريق اينترنت دنبال مي كنيد؟

- نه، چون تمركزم را روي تيم خودم گذاشته ام.

* حتما مي دانيد كه استقلال شرايط خوبي ندارد.

- دوست ندارم وارد مسائل استقلال شوم چون كار من جاي ديگري است و اتفاقات استقلال را بايد افراد ديگري بررسي كنند اما از آنجايي كه خودم را يك استقلالي مي دانم، اگر آقايان خواستند حاضرم يك سري از مشكلات ريشه اي تيم را به خودشان بگويم.

* يعني نمي خواهيد رسانه اي شود؟

- فايده اي ندارد، اگر خواستند به خودشان مي گويم.

* در خبرها آمده بود كه قرار است امروز با حسين هدايتي جلسه اي داشته باشد.

- جلسه كه نه، ايشان از طريق دوست مشتركي از من خواستند بنشينيم و صحبت كنيم.

* در چه موردي؟

- فعلا هيچي، تا خود ايشان شخصا تماس نگيرد جلسه اي هم نخواهيم داشت.
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”