ta.abad,
,
البته که حرارت بالای CPU نیز از موارد موثر است، اما با در نظر گرفتن این قسمت از توضیحات:
مشکل فقط در هنگام بازیها اتفاق میافته
یعنی پردازش هایی که RAM درگیر میشود دچار اختلال میشوند. البته اگر دوستمون هنگام اجرای برنامه های سنگین مثل فتوشاپ یا 3dmax هم به این مشکل برخورد کنند، احتمال مشکل فن بالاتر هست.
خمیر سیلیکون خیلی مهم نیست، همین چند وقت پیش یاسوج بودم واسه کار، دیدم اصلآً استفاده نمی کردن، بی خبر بودن چیه! سیستم میدادن تحویل مردم ...
که cpu در ارتباط غیر مستقیم با رم از طریق bus هست و تنها به اندازه ای عمل چردازش رو انجام میده که اطلاعات درون رم موجود باشه و توان عبور از bus رو داشته باشه 1 درصد احتمال میدیم که bus مادبورد با باس cpu همخونی نداشته باشه که اون هم باز به دلیل
ضمن تشکر از اطلاعات شما. باید گفت فاصله واقعیت تا تئوری زیاد هست. حتی در مسائل منطقی و دیجیتال. من خودم رشته برق بودم و وقتی تجربی وارد عرصه شدم متوجه تفاوت در حساب و کتاب های دقیق برق و الکترونیک با واقعیت یک مدار شدم.
هر چند رویه شرح داده شده درست است، اما ما شاهد هستیم بیشتر سیستم هایی که رم و پرادزشگر آنها تناسب ندارند، با هر عملی هرگز مشکلشان رفع نخواهد شد، جز با افزایش رم یا کاهش پردازشگر.
بنده خودم بیش از 10 مورد را تلفنی یا تصادفاً حضوری حل کردم، که فروشنده سیستم را فروخته بود و اصلاً از همان روز اول این مشکل را داشته، و هر چه قطعه عوض کرده هم حل نشده. اما با پیشنهاد من با افزایش رم شاهد رفع مشکل بودند.
در همین سنترال هم مورد اینطوری زیاد بوده که سیستم اونها کاملاً سالم و نو بوده حتی یک مورد همینجا یادم هست چند هفته بیشتر نبود که خریده بودند.
چنین سیستمی شانس اینکه فنش خراب شده باشد یا خاک گرفته باشد و... بسیار پایین است.
البته در مورد سیستم دوستمون، بررسی دمای پردازشگر در یک پردازش سنگین غیر گرافیکی می تواند کمک شایانی در روشن کردن موضوع داشته باشد. همینطور اینکه اصلاً این مشکل جدید است، یا از ابتدا وجود داشته است.
به هر حال توصیه های مربوط به سیلیکون و روغن کاری فن، به عقیده من هر 3 ماه 1 بار لازم است.