آموزش خلبانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هواپيماهاي غير نظامي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member
پست: 2
تاریخ عضویت: شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۰:۵۸ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

آموزش خلبانی

پست توسط علی سیلانجوری »

با سلام و خسته نباشید به شما
میخواستم بپرسم که چرا هزینه آموزش خلبانی در کشورهای دیگر حدود 7 میلیون است و می توانند تمام دوره ها را طی کنند.

سوال دوم اینکه آیا flight simulator x که برای دستگاه کامپیوتر است تا چه به واقعیت نزدیک است.
و سوال آخر اینکه من دیپلم ریاضی فیزیک آیا آقای رئیس جمهور بورسیه برای آموزش خلبانی میدهند؟ تصویر

با سپاس و قدر دانی از شما
Captain
Captain
پست: 2755
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: آموزش خلبانی

پست توسط Present »

تا اونجایی که من میدونم اگرflight simulator x میتونست جای اموزش واقعی رو بگیره این قدر خلبانا رو برای اموزش به روسیه و ... نمی فرستادن
در ضمن مگر شما نخبه هستید :D
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 2875
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۷, ۳:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

Re: آموزش خلبانی

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوست عزیز, جناب: علی سیلانجوری
درود بر شما تصویر

میخواستم بپرسم که چرا هزینه آموزش خلبانی در کشورهای دیگر حدود 7 میلیون است و می توانند تمام دوره ها را طی کنند.
سوال دوم اینکه آیا flight simulator x که برای دستگاه کامپیوتر است تا چه به واقعیت نزدیک است.
و سوال آخر اینکه من دیپلم ریاضی فیزیک آیا آقای رئیس جمهور بورسیه برای آموزش خلبانی میدهند؟


ابتدا ورود شما را به مرکز انجمن های تخصصی تبریک میگویم تصویرتصویر

اما در خصوص سوالات شما دوست عزیز ذکر چند نکته لازم به نظر میرسند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.

1- هزینه های آموزش خلبانی تشکیل شده از چندین فاکتور مختلف میباشند که برای مثال میتوان به : کلاسهای زمینی - هزینه پرواز (سوخت, تعمیر و نگهداری, اجاره هواپیما و ...) - هزینه استاد خلبان هوایی - هزینه های عملیات فرودگاه ( متشکل از اجاره باند, خدمات برج مراقبت, تجهیزات رادیویی و ....) میشود که جمع کلی آنها رقمی در خور توجه را پدید می آورد.

البته توجه داشته باشید که هزینه های آموزش خلبانی در سایر کشورها (به جز تعداد معدودی از کشورهای اطراف خلیج فارس و چند کشور آفریقایی و آسیایی) به مراتب بسیار گرانتر از ایران میباشند. و البته در همان کشورهای به ظاهر ارزانتر نیز باید توجه داشت که این کاهش هزینه ها بطور مستقیم به هزینه های عملیاتی بر میگردد و با احتساب هزینه اقامت و هزینه های جاری زندگی در یک کشور خارجی, رقمی بسیار فراتر از آنچه که در ایران است پدید می آید !

2- در خصوص Flight Simulator X و شباهت های آن به واقعیت, باید ابتدا این نکته را در نظر داشت که نرم افزارهای سیمولاتور هرچند هم از لحاظ قوانین و روش اجرایی به واقعیت شبیه باشند, بازهم یک شبیه ساز رایانه ای هستند ! اما عملیات هدایت پروازی در سیمولاتور X فقط از جهت کلیات به یک پرواز Commerical (تجاری) شبیه است و نکات ظریف و تخصصی هر تایپ پروازی کمتر در ان رعایت شده است.

البته برای اینکه بتوان کمی بیشتر این سیمولارها را به واقعیت نزدیک نمود, میتوان از تیون های افزودنی مانند : FS Passenger - Night Ultimate - Ground Environment و همچنین Check List های پروازی استفاده نمود که پرواز را کمی بیشتر به واقعیت شبیه میسازند. اما توجه داشته باشید که با وجود این تیون ها بازهم نمیتوان بیش از 30% به واقعیت نزدیک شد !!

3- درباره بورسیه خلبانی در حال حاضر تنها چند شرکت هواپیمایی داخلی اقدام به اعزام خلبان به خارج از کشور به صورت بورس تحصیلی مینمایند که در آنها نیز پس از پایان دوره شما موظف به خدمت برای آن Airline میباشید. البته شرایط استفاده از این امتیاز نیز بسیار سخت و دشوار میباشد و با توجه به وضعیت فعلی باید از بهترین ها در رشته خود باشید.


موفق باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
 

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “هواپيماهاي غير نظامي”