سلام
من یک سوال در مورد ویندوز سرور دارم
اگر نرم افزاری داشته باشیم که بخواهیم آن را بین واحد ها به اشتراک بگذاریم و بخواهیم همان را در واحد دیگر اما مجزا (single client) قرار دهیم چه باید بکنیم.
منظور من بیشتر روی single client هست.
با تشکر از همه.
single client
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
kambiz loghmany
ضمن عرض خوشامد به شما دوست گرامي
منظور شما رو کامل متوجه نشدم
اما تا اونجايي که متوجه شدم فکر ميکنم منظورتون نصب برنامهاي در سرور و استفاده از اون در کلاينتها باشه
و يا نصب برنامهاي به صورت همزمان روي کلاينتها هست
که در هر دو صورت تمام نيازهاي شما رو برنامهي قدرتمند Netsupport براورده ميکنه
ميتونيد از اين تاپيک دريافت کنيد
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... netsupport
اگر سوالتون موضوع ديگري هست لطفا بيشتر توضيح بديد
ضمن عرض خوشامد به شما دوست گرامي
منظور شما رو کامل متوجه نشدم
اما تا اونجايي که متوجه شدم فکر ميکنم منظورتون نصب برنامهاي در سرور و استفاده از اون در کلاينتها باشه
و يا نصب برنامهاي به صورت همزمان روي کلاينتها هست
که در هر دو صورت تمام نيازهاي شما رو برنامهي قدرتمند Netsupport براورده ميکنه
ميتونيد از اين تاپيک دريافت کنيد
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... netsupport
اگر سوالتون موضوع ديگري هست لطفا بيشتر توضيح بديد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
mahdi 1944 از جوابت ممنون
منظورم این هستش که اگر یک نرم افزار خاصی را که بانک اطلاعاتی آن SQL SERVER باشد و آن رادر یک کامپیوتر روی شبکه قرار دهیم و فرضا این نرم افزار توسط همه کاربران شبکه فابل مشاهده و استفاده باشد . حال اگه بخواهیم با استفاده از همان نرم افزار در روی همان سرور فقط برای کاربر خاصی دیده شود چه باید کرد خلاصه کنم یک نرم افزار روی سرور با دو کاربرد مختلف یکی عمومی و دیگری محرمانه باشه. مثل اینکه دو بار نرم افزار را نصب کرده ایم. با تشکر
منظورم این هستش که اگر یک نرم افزار خاصی را که بانک اطلاعاتی آن SQL SERVER باشد و آن رادر یک کامپیوتر روی شبکه قرار دهیم و فرضا این نرم افزار توسط همه کاربران شبکه فابل مشاهده و استفاده باشد . حال اگه بخواهیم با استفاده از همان نرم افزار در روی همان سرور فقط برای کاربر خاصی دیده شود چه باید کرد خلاصه کنم یک نرم افزار روی سرور با دو کاربرد مختلف یکی عمومی و دیگری محرمانه باشه. مثل اینکه دو بار نرم افزار را نصب کرده ایم. با تشکر

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
kambiz loghmany
اگر برنامه مورد نظر شما امکان چند کاربره و پروفايل متفاوت داده باشه ميتونيد چنين کاري انجام بديد
و اگر ميخواهيد اصلا برنامه اجرا نشه برنامه رو در داريوي غير از سيستم نصب کنيد که از NTFS استفاده کند و بعد از قسمت properties>>Security دسترسي read رو از کاربر مورد نظر بگيريد
در اين صورت هيچ فايلي از اون درايو قابل خوندن نخواهد بود
در مورد دو کاربر هر دو لوکال هستند يا روي دامين سرور قرار دارند؟
اگر برنامه مورد نظر شما امکان چند کاربره و پروفايل متفاوت داده باشه ميتونيد چنين کاري انجام بديد
و اگر ميخواهيد اصلا برنامه اجرا نشه برنامه رو در داريوي غير از سيستم نصب کنيد که از NTFS استفاده کند و بعد از قسمت properties>>Security دسترسي read رو از کاربر مورد نظر بگيريد
در اين صورت هيچ فايلي از اون درايو قابل خوندن نخواهد بود
در مورد دو کاربر هر دو لوکال هستند يا روي دامين سرور قرار دارند؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد