چاقوی Colt-Pathfinder

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 854
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۴ دی ۱۳۸۶, ۶:۴۲ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

چاقوی Colt-Pathfinder

پست توسط renger »

 [FONT=Times New Roman]Colt-Pathfinder   [FONT=Times New Roman]تصویر  
 
[FONT=Times New Roman]نام کلت (COLT)همواره تداعي کننده رولور است اما بايد بدانيد که کمپاني کلت در زمينه هاي ديگري غير از سلاح هاي گرم صاحب توليداتي گرانقدر و چشم گير است. 
[FONT=Times New Roman]يکي از محصولات کلت که چشم هر علاقه مند به چاقوهاي نظامي و شکاري را مينوازد چاقويي ويژه به نامPATHFINDER (پيشرو) است. 
[FONT=Times New Roman]اين چاقو جدا از آن که يک سلاح مخوف و ترس آور است يک اثر هنري بي نظير در دنياي چاقوها محسوب ميشود و شايد نتوان در قالب کلمات اين پديده کم نظير را وصف نمود. 
[FONT=Times New Roman]هر اهل فن با يک نگاه به تيغه اين چاقو درخواهد يافت که با يک محصول کاملا حرفه اي روبرو است. طرح تيغه اقتباسي بهبود يافته و اصلاح شده از تانتوهاي ژاپني است. در واقع ميتوان گفت که طرح تيغه آميزه اي از سنت (تجربه جنگجويان ژاپني در طراحي تانتو) و صنعت (طراحي مهندسي دقيق تيغه براي افزايش عملکرد) است اينگونه است که اين چاقو صاحب يکي از مخوف ترين تيغه ها در کلاس خود است. 
[FONT=Times New Roman]اندازه کلي چاقو 68/32 سانتي متر و طول تيغه 32/20 سانتي متر است. تيغه J2 اين چاقو از جنس فولاد ضد زنگ بوده و در انتها تيغه در ضخيم ترين قسمت در حدود 6/0 سانتي متر است. 
[FONT=Times New Roman]با وجود آنکه رنگ تيغه سياه نيست اما طوري آن را پرداخت نموده اند که انعکاس نور توسط تيغه انجام نميشود. 
[FONT=Times New Roman]قبضه از جنس آلمينيوم بوده و از پيچ هاي شش گوش فولادي براي ايجاد استحکام بيشتر استفاده شده است. استفده از آلومينيوم در قبضه باعث کاهش وزن قابل توجهي درpathfinderشده است. [FONT=Times New Roman]
[FONT=Times New Roman]غلاف اين چاقو از جنس چرم سياه و ضد ضربه است و کمربند آن نيز از جنس نايلون بوده و بندهاي ويژه براي تثبيت غلاف چاقو (بستن انتهاي غلاف به ران) در ناحيه پا تعبيه شده است. 
[FONT=Times New Roman]اين چاقوي 120 هزار توماني براي امور نظامي و کاربردهاي غير نظامي نظير شکار، ماهيگيري ، و ...  
[FONT=Times New Roman]وسيله اي مطمئن و همراه محسوب ميشد.       نویسنده: renger 
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”