عرضم به حضور حضار گرامی که اینجانب پس از گزیدن کنج عزلت و از این حرفا که اهل ادب موقع کلاس گذاشتن زیاد میگن دوباره با صندلی و مصاحبه ای دگربار خدمت رسیدیم!کلا و جزئا باید به عرضتون برسونم که این میلاد با میلاد 1 ماه پیش خیلی خیلی میلی متفاوت است! از 65شدم 66 کیلو!قد از 171شده172!یک مقداری هم چهره آراییده تر شده! ضمن تبریک به خودم و شما بابت اینگونه ارتقاها...حواستون باشه از این بعد با کی طرفید! والا عرضم به حضورتون که همانطور که سیستم روانی من رو در جریان هستید!کاربرهای قدیمی رو یکی یکبار دعوت کردم و بعضی هاشون ناز کردن گفتن بعدا میایم!و دوباره رو نمیزنم! برای همین زدم تو کار کاربرهای نسبتا جدید ولی مورد وثوق بچه های قدیمی!کلا هرکی تازه تو یک جمعی میره مقداری زمان میبره تا جمع بپذیرتش و قاطی بقیه بشه!ولی سی سی زیاد اینجوری نیست!اگر خونگرم و پایه باشی سریع بچه ها بات جوش میخورن!طبق معمول کله کردیم و یک نگاهی به لیست 24 ساعته ها انداختیم که صید امروز هم از توش در اومد! خوب چون زیاد نمیشناسمش! یا بهتر بگم اصلا نمیشناسمش معرفی همینطوری می کنم! کاربر DTN شخصیت متین و موقر که همراه با دوست دیگرمان اویس از بچه های نیو جنریشن سنترال هستند که روحی تازه در این فضای نارنجی دمیده اند!والا به خدا مهمان برنامه رو نمیشناسم!به پیر- پیغمبر- امام -امامزاده-معصوم-به سید عباس ایستگاه 12!به جد سید ممد خیابون زند! نمیدونم کی رو دعوت کردم! فکر کنم سامان معاون اول برنامه و نغمه مشاور امور زنان صندلی بهتر در جریان مهمان باشند!من این مدت نبودم نمیدونم اینجا چه کسی چه چیزی شده!چه چیزی چه کسی شده؟پس ایندفعه بی خیال معرفی چرب و چیلی شوید!خود مهمان ابتکار عمل رو به دست بگیره و این مصاحبه رو به راه راست هدایت کنه! البته بعد از پاسخ اول مهمان خود به خود دستم میاد در ادامه چیکار کنم! مهمان در معرفی خودش میگه اسمش المیرا است! و ربع قرن از عمرش میگذرد! با هنر و ادبیات هم سر و سری داره نه ایطور!
1.المیرا(سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-شغل-تاهل-شماره چشم-قد-وزن--رنگ چشم-گروه خون) و سایر موارد!
2.شرح اخلاقیات!
3.فیلم وبازیگر مورد علاقه؟
4.خواننده و اهنگ؟
5.شخصیت های مورد علاقه؟
6.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟
7.جایگاه اجتماعیت؟
8.تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو!
9.صبر و حوصله ات؟
10.زیبایی ها و نازیبایی های دختران و پسران؟
11.شدیدترین دعوای عمرت؟
12.از چیا متنفری؟
13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟
15.ازدواج چیه؟
17.جو خانواده تون چطوریه؟
.18.زیباترین بازیگر مرد و زن؟
19.شهرها و کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بود و خاطره بگو!
20.اسم مورد علاقه برای بچه ات؟
21.دوست داشتی پسر بودی؟
22.یک دوبیتی ؟
23.بندرعباس نباشی کجا باشی؟چرا ؟
24.اعتماد به اهل اینترنت؟
25.چند وقت یکبار چند دست لباس میخری؟
26.چرا میگن بندرعباسی نمک گرانه!بندرعباسی جا تو ولانه!(اگه معنیشو نفهمیدی تلاش نکن!چون خودمم نمیدونم!)
27.تا حالا خودت رو گرفتی؟
28.تا حالا گرفتنت؟
29.چه حیواناتی رو شکنجه دادی؟
30.کل دنیا رو بدن دست زنها چی ازش باقی میذارن؟
31.سوال نامرئی!
32.سایتهای مورد علاقه و همچنین کانال های مورد علاقه ماهواره ای رو بگو؟
33..به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟
34.سرگرمی هات اصولا چیه؟
35.حالت خوبه؟خانواده چطورن؟
36.اینا هیزند یا اونا تیریپ هیزی میزنن!
37.چرا؟
38.ناراحتی روحی داری؟
39.لحظه اعصاب خورد کن شدن پسرها!
40.اون قضیه مهمه ؟
41.افکار شیطانی داری؟
42.چند تا کار خارق العاده که کردی بگو!
43.طبیعی یا سزارین؟
44.با فنون رزمی چطوری؟
45.چقدر اهل دین هستی؟شلوغش نکنیا! سالی 90روز روزه میگیرم!روزی 170 رکعت نماز میخونم!
46.کی غیر قابل تحمل میشی؟
47.هتل هرمز؟
48.عصر روز تعطیل چطوری؟I
49.تا حالا چند تا خواستگار داشتی؟شمردی؟
50.از چی پشیمونی؟
51.از چی حسرت میخوری؟
52.از چی دلت میگیره؟
53.از دیوار بالا میری؟
54.حجاب اجباری؟
55.رابطه ات با گوسفند و کبوتر چطوره؟
56.شلمچه؟
57.به نظرت زیادی زیادی؟
58.به خوب دیدن عادت داری یا نه؟
59عادتمون دادن به بد دیدن یا نه؟
60.دخانیات؟
61.خلاف سنگینت؟لاف سنگینت؟
62.Turki bilisan?
63. تو هم با 5 هزار تومانی مشکل داری؟(اصلا منظورمو از این سوال گرفتی؟)
64.چرا تبریزیا زیاد با غیر ترک گرم نمیگیرن؟یخورده ای بیش از حد مغرور نیستند؟
65.چقدر تعصب ترکی داری؟
66.تو سنترال دنبال چی میگردی؟
67.چرا تعداد سوالا اینقدر کم بود؟میخوای زیادش کنم؟
68.تو خونه صدات میکنن الی؟ درباره الی رو هم دیدی؟
69.یعنی چی ؟
70.ماهی چقدر خرجته؟
71.الان که نه ولی در یک موقعیتی که زیاد توجهت متمرکز نیست مثلا عصبانیت! کلمه عمو رو تلفظ کن! ببین تلفظت به عامو نزدیکتره یا عَمو! کلمه بی شعور رو هم امتحان کن ببین بی شعور میگی یا بیشوعور یا بیشور!
72.راستی DTN چیه؟
-----------------------------------
المیرا و بابا
المیرا و مامان
المیرا و داداش
المیرا و خواهر
المیرا و همسر
المیرا و فرزند
المیرا و سوسک و موش و مارمولک و سگ و گربه
المیرا و جیب پر!
المیرا و جیب خالی!
المیرا و پز عالی!
المیرا و سایه حضرت عالی متعالی!
المیرا و عمل دماغ و جراحی زیبایی!
المبرا و گریه(اشکت جاری است یا تلاش میخواد برای جاری شدن)
المیرا و پناه بردن به اینترنت برای تسکین افکار مشوش روزانه!(اگه اینطوری باشه که با خیلی از سنترالیها مشترکی)
المیرا و قلیان(خودم به جات جواب میدم-کمتر دختری حتی اگر اهل قلیان باشد روش میشه توی جمعی که پسرها هم هستند به ان اعتراف کنه چون سوژه داغی دست پسرهای کم جنبه داده می شود!)
المیرا و مسائل تابو شده در ایران!
المیرا و عشق!
المیرا و طبعی که باید دوست همنشینش داشته باشه؟
المیرا و سریال های فرار از زندان و لاست و ویکتوریا!
المیرا و خنده!
----------------------------------------------------
خوب ببینیم المیرا خانم در این مدت چه برداشتی از شخصیتهای زیر پیدا کرده! امروز یکم زیادشون کردم!
Mahdi1944
Mohammad1985
SAMAN
Naghme
Mahshid-banoo
Noora
Shola
Sadafg
Parsa84
oweiys
[email]Mil@d[/email]
از انگشتات عذرخواهی نمیکنم که خیلی خسته نشدند!نمیخواد به این موضوع هم فکر کنی که یک مجری چقدر میتونه پررو باشه که بدون هیچگونه آشنایی قبلی اینقدر راحت و باز صحبت کنه!البته میدونم که اصلا به این موضوع فکر نکردی!خواستم مطمئن نشم!
فعلا تا بعد! بچه ها هوای مهمان عزیز مارا داشته باشید...














COLOR]




چون استرس و عجله اصلاً توصیه نمی شود شاعرم میگه که رهرو آن است که..... و از آن نگاه هم عجله کار شیطون است )





کلا حیوانات رو دوست دارم گوسفند هم به جای خودش هم مفیده هم بی ضرر خیلی بامزست . کبوتر رو که همه دوست دارن بعلاوه که نشانه آزادی هم هست .




تا حدودی هم به هنر علاقه نشون میدن
!اگه بخواي عشق را تو يه جمله توصيف كني ، چي مي گي ؟ اگه دوست داشتي، يه كوچولو از اين به قول خودت ،طومار و حكايت عاشق شدن را بگو، با همون طبع لطيف و هنرمندانه ات