صندلی داغ با حضور DTN...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

صندلی داغ با حضور DTN...!

پست توسط Mil@d »

سلام!تصویر
عرضم به حضور حضار گرامی که اینجانب پس از گزیدن کنج عزلت و از این حرفا که اهل ادب موقع کلاس گذاشتن زیاد میگن دوباره با صندلی و مصاحبه ای دگربار خدمت رسیدیم!کلا و جزئا باید به عرضتون برسونم که این میلاد با میلاد 1 ماه پیش خیلی خیلی میلی متفاوت است! از 65شدم 66 کیلو!قد از 171شده172!یک مقداری هم چهره آراییده تر شده! ضمن تبریک به خودم و شما بابت اینگونه ارتقاها...حواستون باشه از این بعد با کی طرفید! والا عرضم به حضورتون که همانطور که سیستم روانی من رو در جریان هستید!کاربرهای قدیمی رو یکی یکبار دعوت کردم و بعضی هاشون ناز کردن گفتن بعدا میایم!و دوباره رو نمیزنم! برای همین زدم تو کار کاربرهای نسبتا جدید ولی مورد وثوق بچه های قدیمی!کلا هرکی تازه تو یک جمعی میره مقداری زمان میبره تا جمع بپذیرتش و قاطی بقیه بشه!ولی سی سی زیاد اینجوری نیست!اگر خونگرم و پایه باشی سریع بچه ها بات جوش میخورن!طبق معمول کله کردیم و یک نگاهی به لیست 24 ساعته ها انداختیم که صید امروز هم از توش در اومد! خوب چون زیاد نمیشناسمش! یا بهتر بگم اصلا نمیشناسمش معرفی همینطوری می کنم! کاربر DTN شخصیت متین و موقر که همراه با دوست دیگرمان اویس از بچه های نیو جنریشن سنترال هستند که روحی تازه در این فضای نارنجی دمیده اند!والا به خدا مهمان برنامه رو نمیشناسم!به پیر- پیغمبر- امام -امامزاده-معصوم-به سید عباس ایستگاه 12!به جد سید ممد خیابون زند! نمیدونم کی رو دعوت کردم! فکر کنم سامان معاون اول برنامه و نغمه مشاور امور زنان صندلی بهتر در جریان مهمان باشند!من این مدت نبودم نمیدونم اینجا چه کسی چه چیزی شده!چه چیزی چه کسی شده؟پس ایندفعه بی خیال معرفی چرب و چیلی شوید!خود مهمان ابتکار عمل رو به دست بگیره و این مصاحبه رو به راه راست هدایت کنه! البته بعد از پاسخ اول مهمان خود به خود دستم میاد در ادامه چیکار کنم! مهمان در معرفی خودش میگه اسمش المیرا است! و ربع قرن از عمرش میگذرد! با هنر و ادبیات هم سر و سری داره نه ایطور!

1.المیرا(سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-شغل-تاهل-شماره چشم-قد-وزن--رنگ چشم-گروه خون) و سایر موارد!
2.شرح اخلاقیات!
3.فیلم وبازیگر مورد علاقه؟
4.خواننده و اهنگ؟
5.شخصیت های مورد علاقه؟
6.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟
7.جایگاه اجتماعیت؟
8.تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو!
9.صبر و حوصله ات؟
10.زیبایی ها و نازیبایی های دختران و پسران؟
11.شدیدترین دعوای عمرت؟
12.از چیا متنفری؟
13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟
15.ازدواج چیه؟
17.جو خانواده تون چطوریه؟
.18.زیباترین بازیگر مرد و زن؟
19.شهرها و کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بود و خاطره بگو!
20.اسم مورد علاقه برای بچه ات؟
21.دوست داشتی پسر بودی؟
22.یک دوبیتی ؟
23.بندرعباس نباشی کجا باشی؟چرا ؟
24.اعتماد به اهل اینترنت؟
25.چند وقت یکبار چند دست لباس میخری؟
26.چرا میگن بندرعباسی نمک گرانه!بندرعباسی جا تو ولانه!(اگه معنیشو نفهمیدی تلاش نکن!چون خودمم نمیدونم!)تصویر
27.تا حالا خودت رو گرفتی؟
28.تا حالا گرفتنت؟
29.چه حیواناتی رو شکنجه دادی؟
30.کل دنیا رو بدن دست زنها چی ازش باقی میذارن؟
31.سوال نامرئی!
32.سایتهای مورد علاقه و همچنین کانال های مورد علاقه ماهواره ای رو بگو؟
33..به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟
34.سرگرمی هات اصولا چیه؟
35.حالت خوبه؟خانواده چطورن؟
36.اینا هیزند یا اونا تیریپ هیزی میزنن!
37.چرا؟
38.ناراحتی روحی داری؟
39.لحظه اعصاب خورد کن شدن پسرها!
40.اون قضیه مهمه ؟
41.افکار شیطانی داری؟
42.چند تا کار خارق العاده که کردی بگو!
43.طبیعی یا سزارین؟
44.با فنون رزمی چطوری؟
45.چقدر اهل دین هستی؟شلوغش نکنیا! سالی 90روز روزه میگیرم!روزی 170 رکعت نماز میخونم!
46.کی غیر قابل تحمل میشی؟
47.هتل هرمز؟تصویر
48.عصر روز تعطیل چطوری؟I
49.تا حالا چند تا خواستگار داشتی؟شمردی؟تصویر
50.از چی پشیمونی؟
51.از چی حسرت میخوری؟
52.از چی دلت میگیره؟
53.از دیوار بالا میری؟
54.حجاب اجباری؟
55.رابطه ات با گوسفند و کبوتر چطوره؟
56.شلمچه؟
57.به نظرت زیادی زیادی؟
58.به خوب دیدن عادت داری یا نه؟
59عادتمون دادن به بد دیدن یا نه؟
60.دخانیات؟
61.خلاف سنگینت؟لاف سنگینت؟
62.Turki bilisan?تصویر
63. تو هم با 5 هزار تومانی مشکل داری؟(اصلا منظورمو از این سوال گرفتی؟)
64.چرا تبریزیا زیاد با غیر ترک گرم نمیگیرن؟یخورده ای بیش از حد مغرور نیستند؟
65.چقدر تعصب ترکی داری؟
66.تو سنترال دنبال چی میگردی؟
67.چرا تعداد سوالا اینقدر کم بود؟میخوای زیادش کنم؟
68.تو خونه صدات میکنن الی؟ درباره الی رو هم دیدی؟
69.یعنی چی ؟
70.ماهی چقدر خرجته؟
71.الان که نه ولی در یک موقعیتی که زیاد توجهت متمرکز نیست مثلا عصبانیت! کلمه عمو رو تلفظ کن! ببین تلفظت به عامو نزدیکتره یا عَمو! کلمه بی شعور رو هم امتحان کن ببین بی شعور میگی یا بیشوعور یا بیشور!
72.راستی DTN چیه؟
-----------------------------------
المیرا و بابا
المیرا و مامان
المیرا و داداش
المیرا و خواهر
المیرا و همسر
المیرا و فرزند
المیرا و سوسک و موش و مارمولک و سگ و گربه
المیرا و جیب پر!
المیرا و جیب خالی!
المیرا و پز عالی!
المیرا و سایه حضرت عالی متعالی!
المیرا و عمل دماغ و جراحی زیبایی!
المبرا و گریه(اشکت جاری است یا تلاش میخواد برای جاری شدن)
المیرا و پناه بردن به اینترنت برای تسکین افکار مشوش روزانه!(اگه اینطوری باشه که با خیلی از سنترالیها مشترکی)
المیرا و قلیان(خودم به جات جواب میدم-کمتر دختری حتی اگر اهل قلیان باشد روش میشه توی جمعی که پسرها هم هستند به ان اعتراف کنه چون سوژه داغی دست پسرهای کم جنبه داده می شود!)
المیرا و مسائل تابو شده در ایران!
المیرا و عشق!
المیرا و طبعی که باید دوست همنشینش داشته باشه؟
المیرا و سریال های فرار از زندان و لاست و ویکتوریا!
المیرا و خنده!
----------------------------------------------------
خوب ببینیم المیرا خانم در این مدت چه برداشتی از شخصیتهای زیر پیدا کرده! امروز یکم زیادشون کردم!

Mahdi1944
Mohammad1985
SAMAN
Naghme
Mahshid-banoo
Noora
Shola
Sadafg
Parsa84
oweiys
[email]Mil@d[/email]
از انگشتات عذرخواهی نمیکنم که خیلی خسته نشدند!نمیخواد به این موضوع هم فکر کنی که یک مجری چقدر میتونه پررو باشه که بدون هیچگونه آشنایی قبلی اینقدر راحت و باز صحبت کنه!البته میدونم که اصلا به این موضوع فکر نکردی!خواستم مطمئن نشم!

فعلا تا بعد! بچه ها هوای مهمان عزیز مارا داشته باشید...تصویر
  بی  
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور DTN...!

پست توسط Parsa84 »

درود بر تمامی بر و بچ گل سنترال و میهمان پر از ذوق صندلی الکتریکیمون بانو المیرا(به زودی با عنوان مادر هنر های تصویری و تجسمی در سنترال تصویر) تصویر
همون طور که قول دادم سعی می کنم از این به بعد به جمع بر و بچ پایه صندلی داغ بپیوندم! تصویر
خب بریم سراغ سوال ها
1.المیرا خانم در بین رنگ ها به کدام یک بیشتر علاقه دارید?
2.با این سرعت اینترنت زغالی ایران چطور می تونید این همه نقاشی رو در پست هاتون اپلود کنید?
3.چه طوری با سنترال اشنا شدید و چه عاملی باعث شده که علارغم بعضی محدودیت ها( مثل بعضی کنه ها امثال من) هم چنان به فعالیت پربار خود در سنترال ادامه بدید?
4.با کدام یک از نقاش های داخلی و خارجی و کارهایش اشنایی دارید?
5.با کدام یک از سبک های نقاشی اشنایی بیشتر و به کدام یک علاقه بیشتری دارید?
6.از نظر شما معنی و مفهوم واقعی زندگی چیست?
7.باید,می توان یا نباید خیام وار زیست?
8. تا چه حد به ادبیات و عرفان علاقه و اشنایی دارید?
9.ایا باید چشم ها را شست و جور دیگر دید یا شاید با دوستان مروت با دشمنان مدارا یا شاید هر رد یا هیچ یک?
10.المیرای 25 ساله را چطور ادمی می بینید?یک لیبرال یا ملی گرا,مذهبی یا ملی مذهبی , با رنگ یا بی رنگ ,طرفدار ازادی و برابری زن و مرد یا...............?
11.اهل ورزش هم هستید و اگر بله کدام ورزش را بیشتر دوست دارید?
12.به نظر شما این درست هست که می گن مرد ها نسبت به زن ها در رابطه ها شون نامرد تر هستند و چرا این طوره?
13.تا چه حد با اسطوره ها و شخصیت های ملی و احیانا مذهبی ایران اشنا هستید و کدام یک رو بر دیگری ترجیح می دهید?
14.به مسائل نظامی و به خصوص نیروی هوایی علاقه دارید?در صورت علاقه یه سرکی به دعواها و جر و بحث های ما بزنید (ما و.........از یک طرف.......حاج اقا مرتضی و.............از طرف دیگر) تصویر
15.لطفا نظرتون رو در باره موارد زیر بگید:
زرتشت
کوروش کبیر
خشایار شاه
مهرداد دوم
اردشیر بابکان
شاپور
انوشیروان دادگر
یزدگرد سوم
یعقوب لیث صفاری
شاه عباس
نادر شاه افشار
امیر کبیر
دکتر مصدق
شاپور بختیار
شیرین عبادی
استاد فرشچیان
استاد بهزاد
داوینچی
پیکاسو
ون گوک
پروین اعتصامی
ماهاتما گاندی
نلسون ماندلا
دالایی لاما
سبز
ابی
قرمز
سپید
زرد
سیاه
پاییز
زمستان
تابستان
بهار
و سوال اخرم در این پست
با انجمن (الحادی)جغدیه سنترال و اعضا(شیطانی) و هم چنین اهداف (ضاله) ان تا چه اندازه اشنایی دارید و چه راهکار هایی برای بهبود کمی و کیفی و دوستی بین اعضای سنترال دارید? تصویر
برای شما بانوی گرامی بهترین ها و سبزترین ها را ارزومندم تصویر
باز هم خدمتتون می رسم تصویر
[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سلام بر دوستان تصویر تصویر تصویر

خوش آمد میگم خدمت مهمان گرامی صندلی داغ این هفته تصویر

اما, جـــــدا" اینقدر برنامه به تعویق افتاده که من یکی یادم نمیاد که دیگه چی باید بپرسم و بنابر این باید برم سراغ صندلی های قبلی و ببینم چی پرسیدم و بیام دوباره نقل قول کنم, البته با کمی تفاوت تصویر
چون مهمان این برنامه خانم هست و آدم هنرمندی هم هست یا حداقل ما می دونیم به هنر علاقه داره نمیشه باهاش جنگید بنابراین میلاد دوباره میام سراغ خودت و برای بازپس گرفتن صندلی از چنگال تـــــــــو! تصویر من معاون اولی برام کمه.... تاج رو میخام تصویر

1-سخترین روزهای زندگی چه روزهایی بود؟
2- رابطه قلبی ات در مقابل هنر چیه؟ شعر / عکس/ نقاشی کدومشون رو بیشتر دوست داری؟
3-به نظرت صبوری و بردباری برای یک انسان با چه چیزی هایی بدست میاد؟
4- برنامه ریزی راهبردیت برای آینده چی هست؟
5-وحشتناک ترین خوابی که تا حالا دیدی چی بوده یادت هست؟
6-علم یا ثروت؟
7-همیشه در خلوتت به چه چیز هایی فکر میکنی؟ مخصوصا" شب ها قبل از اینکه بخوابی؟!
8-چون رشته ات هنر هست عکس های زیر رو تحلیل کن ببینم چی میگن به نظرت؟

9- در وجودت بین عقل-دل- احساس-عشق , کدوم یک تصمیم گیرنده ی آخری هست؟
10-پذیرش نامشــــــــروط انسان ها یعنی چی؟
11-حس قدرت طلبی انسانها به نظرت تا کجا ادامه داره؟
12-جنس قلبت از چی هست؟
13-به نظرت انسان شـــــــــاد چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟
15-میگن اگر پول رو روی سنگ بگذاری آبش میکنه! این چقدر حقیقت داره؟
16-به نظرت بهشت زیر پای مادران هست؟پس پدر زیر پای پدر چی هست؟
17- میتونی شیطان رو فریب بدی؟ شیطان کیه؟
18-حقیقت چیه؟ واقعیت چیه؟
19-شاعر میگه با دوستان مروت با دشمنان مدارا یه جای دیگه داریم که میگن با گل گل باش و با خار خار! حالا نظر شما چیه؟
20- تا حالا سوار اسب شدی؟
21-کوتاه ترین تعریف از خیانت
مفصل ترین تعریف از جنایت
زیباترین جمله با صداقت
بهترین راه ابراز محبت
22-به نظرت کسی که گریه نمیکنه قلبش از سنگه؟
23-راه جهنم کدوم طرفه؟ راه بهشت چی؟تو کدوم مسیر الان هستی؟ اصلا هنوز به دوراهی رسیدی یا نه؟
24-تا حالا بدون مشورت و همفکری کاری رو انجام دادی که نتیجه اش مثبت باشه؟ برعکسش چی؟
25-اگر قرار باشه برای 1 روز همه ی این دنیا در دستت باشه اولین کار یا کارهایی که میکینی چیا هست؟
26- عشق از محبت سرچشمه میگیره یا محبت از عشق؟( سخته جوابش؟)

من فقط 7 فشنگ دیگه برام مونده .... عقب نشیـــــــــــــنی میکیـــــــــــــــــــم Retreat !!!

تصویر تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2919 بار
سپاس‌های دریافتی: 2347 بار

پست توسط DTN »

سلام!
سلامی به گرمی آفتاب بندرعباس .ممنون از اینکه من رو هم در جمع دلپذیرتون پذیرفتید تصویر
عرضم به حضور حضار گرامی که اینجانب پس از گزیدن کنج عزلت و از این حرفا که اهل ادب موقع کلاس گذاشتن زیاد میگن دوباره با صندلی و مصاحبه ای دگربار خدمت رسیدیم!کلا و جزئا باید به عرضتون برسونم که این میلاد با میلاد 1 ماه پیش خیلی خیلی میلی متفاوت است! از 65شدم 66 کیلو!قد از 171شده172!یک مقداری هم چهره آراییده تر شده! ضمن تبریک به خودم و شما بابت اینگونه ارتقاها...حواستون باشه از این بعد با کی طرفید! والا عرضم به حضورتون که همانطور که سیستم روانی من رو در جریان هستید!کاربرهای قدیمی رو یکی یکبار دعوت کردم و بعضی هاشون ناز کردن گفتن بعدا میایم!و دوباره رو نمیزنم! برای همین زدم تو کار کاربرهای نسبتا جدید ولی مورد وثوق بچه های قدیمی!کلا هرکی تازه تو یک جمعی میره مقداری زمان میبره تا جمع بپذیرتش و قاطی بقیه بشه!ولی سی سی زیاد اینجوری نیست!اگر خونگرم و پایه باشی سریع بچه ها بات جوش میخورن!طبق معمول کله کردیم و یک نگاهی به لیست 24 ساعته ها انداختیم که صید امروز هم از توش در اومد! خوب چون زیاد نمیشناسمش! یا بهتر بگم اصلا نمیشناسمش معرفی همینطوری می کنم! کاربر DTN شخصیت متین و موقر که همراه با دوست دیگرمان اویس از بچه های نیو جنریشن سنترال هستند که روحی تازه در این فضای نارنجی دمیده اند!والا به خدا مهمان برنامه رو نمیشناسم!به پیر- پیغمبر- امام -امامزاده-معصوم-به سید عباس ایستگاه 12!به جد سید ممد خیابون زند! نمیدونم کی رو دعوت کردم! فکر کنم سامان معاون اول برنامه و نغمه مشاور امور زنان صندلی بهتر در جریان مهمان باشند!من این مدت نبودم نمیدونم اینجا چه کسی چه چیزی شده!چه چیزی چه کسی شده؟پس ایندفعه بی خیال معرفی چرب و چیلی شوید!خود مهمان ابتکار عمل رو به دست بگیره و این مصاحبه رو به راه راست هدایت کنه! البته بعد از پاسخ اول مهمان خود به خود دستم میاد در ادامه چیکار کنم! مهمان در معرفی خودش میگه اسمش المیرا است! و ربع قرن از عمرش میگذرد! با هنر و ادبیات هم سر و سری داره نه ایطور!
آقا میلاد دریا سالار راس میگه از قبل ما اصلا همدیگر رو نمیشناختیم حتی الانشم نمیشناسیم تصویر

1.المیرا(سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-شغل-تاهل-شماره چشم-قد-وزن--رنگ چشم-گروه خون) و سایر موارد!

مهر ماه 63 در تبریز توی خونه پدری با چشمانی به رنگ چمن ، چشم به جهان پر از رنگ و نیرنگ گشودم و بعد ازیک سال دوباره با با و مامانم با یک عضو جدید به بندر کوچ کردن و چه کار خوبی کردن و 18 سال داشتم که به اتفاق خانواده دوباره به زادگاهم برگشتیم و چقدر بد . زیاد قد بلند نیستم وزنمم 52 کیلو هستش خوشبختانه فعلا مجرد هستم و اصرارهای پدر و مادر تا حالا نتونسته من رو از پا در بیاره . کاردانی گرافیک از دانشگاه تبریز دارم و الان به مدت 2 ساله که تو یه هلدینگ در قسمت دفتریش مشغول به کار هستم .

2.شرح اخلاقیات!

اولا خیلی دختر خوب و مهربونی بودم ولی الان کمی بد شدم ولی روی هم رفته آدم دلرحمی هستم ، زودرنجم ، تو خونه ساکت ولی با دوستام حسابی شلوغ میکنم از شوخی خوشم میاد ولی خودم زیاد شوخی نمیکنم آخه میگن دختر باید سنگین باشه که اصلا هیچ اعتقادی به این حرف ندارم فقط به احترام بزرگترها کوتاه میام .اهل دعوا نیستم ولی خدا اون روز رو نیاره که از کوره در برم زمین و آسمون به هم میریزه تصویر.و اصل اینه که اطرافیان نسبت به من چه نظری دارن ؟ که میگن خیلی مرموزی و نمیشه به خوبی تو رو شناخت آخه من کم حرف هم هستم .
3.فیلم وبازیگر مورد علاقه؟

معمولا فیلم های لاو استوری ، تخیلی و هیجانی رو ترجیح میدم .البته فیلم که زیاده ولی از فیلم شکلات البته از نوع آمریکائیش رو خوشم اومده فیلم دزدان دریائی کارائیب رو هم دوست دارم و بازیگر مورد علاقم هم جانی دپ و نیکلاس کیج و تا حدودی هم از نیکل کیدمن خوشم میاد .
از بازیگر های ایرانی حمید جبلی ، پرویز پرستوئی ، حسین یاری ، فاطمه معتمد آربا و مریلا زارعی رو دوست دارم .

4.خواننده و اهنگ؟

از نوع ایرانیش قدیمی هارو ترجیح میدم مثل هایده ، دلکش ، حمیرا ، گوگوشم بدم نمیاد و خواندده خارجی از سلن دیون و انریکو خوشم میاد و آهنگ هم گل های هایده و
power of loveسلن دیون رو دوست دارم .

5.شخصیت های مورد علاقه؟

کلا ازکسائی که بتونن رو پای خودشون وایستن خوشم میاد شخصیت خاصی رو هم در نظر ندارم .

6.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟

فسنجون رو خیلی دوست دارم قرمه سبزی هم دوست دارم و اکثر غذاهارو هم بلدم درست کنم تصویر

7.جایگاه اجتماعیت؟

والا گفتن جا کمه واسه شما جائی نداریم به خاطر همین فعلا سرگردانیم تصویر

8.تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو!

چی بگم ، خوب روی هم رفته آدم بد تیپی نیستم از اجغ وجغ پوشیدنم اصلا خوشم نمیاد یعنی دوست ندارم تابلو باشم اعتقادم اینه که سادگی همراه با تمیزی بهترین تیپ میتونه باشه و البته آدم رو مرموز تر و جذاب ترهم نشون میده از این دخترا هم که خودشون رو به شکل نمیدونم کدوم فضائی در میارن اصلا خوشم نمیاد.

9.صبر و حوصله ات؟

در مورد صبر یا صفرم یا صد

10.زیبایی ها و نازیبایی های دختران و پسران؟

زیبائی دخترا لطافتشونه که اگه نگهش دارن و زیبائی پسرا غیرت بدون تعصبشونه . نازیبائی دخترا استفاده نا به جا از زیبائیهاشونه و نازیائی پسرا اینه که فکر میکنن از خانم ها خیلی بیشترن البته تو جامعه ما .

11.شدیدترین دعوای عمرت؟

والا من زیاد اهل دعوا نیستم ولی یادم میاد سوم راهنمائی بودم که یکی از اون دخترای بی تربیت به بابام توهین کرد و من هم حسابی از خجالتش در اومدم جریان اون صبر صفر درجه هستش ملتفت که هستی.

12.از چیا متنفری؟

از زور ، تکبر ، از بی رحمی ، از اون کسائی که دوست دارن زیر دستی هاشون رو زیر پاشون له کنن ، راستی از طمع هم بدم میاد.تصویر

13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟

نمیدونم گفتنش درسته یا نه ولی میخوام بگم هر چه باداباد شیرینترینش حکایت عاشق شدن منه که واسه خودش طوماریهتصویرو تلخ ترین از دست دادن مادرم تو سن 13 سالگیم بود که حسابی داغونم کرد ولی خدارو شکر که بحران رو رد کردم تصویر

15.ازدواج چیه؟

مشکلترین انتخاب منم که مشکل پسند تصویر

17.جو خانواده تون چطوریه؟

مثل هر خانواده ای گاهی ابری گاهی آفتابی

.18.زیباترین بازیگر مرد و زن؟

من به زیبائی هاشون زیاد اهمیت نمیدم جذابیت بیشتر مد نظرمه مثل همیشه جانی دپ و نیکلاس کیج .

19.شهرها و کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بود و خاطره بگو!

بیشتر شهرهای ایران رو دیدم چون ما که بندر بودیم بعد تمومی مدارس سه ماه تعطیلات رو با ماشینمون ایران گردی میکردیم تا برسیم به زادگاهم تبریز و از کشور ها فقط دبی رو دیدم که اگه خدا بخواد ترکیه مارو بطلبه یه سری هم اونجا میزنیم . خاطره که خیلی زیاده ولی یادم میاد وقتی کوچیک بودم دوم یا سوم دبستان بودم رفتیم مشهد توبازار رضا من گم شدم آقا مارو میگی گریه .یه زمان دیدم از بلندگو اسمم رو صدا میکنن انگار دنیارو بهم داده بودن آخه من خیلی مامانی بودم تصویر

20.اسم مورد علاقه برای بچه ات؟

پسر پرهام رو خیلی دوست دارم و دختر هم دیبا تصویر

21.دوست داشتی پسر بودی؟

وقتی کوچیک بودم آره چون هیچ وقت منو تو بازیهاشون راه نمیدادن ولی الان نه چون پسرا مشکلات خودشون رو دارن مگه نه ؟!

22.یک دوبیتی ؟

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق زهر بی سرو پائی نکنیم

تهران ، آخه الان اونجاست تصویر

24.اعتماد به اهل اینترنت؟

میگن تا کسی رو ، رو در رو ندیدی و با هاش حرف نزدی زیاد بهش اعتماد نکن متوجه که هستی .منطق اینومیگه .

25.چند وقت یکبار چند دست لباس میخری؟

سالی دوبار زیاد به لباس پول نمیدم فقط زمانی که احساس کنم لازمه .

26.چرا میگن بندرعباسی نمک گرانه!بندرعباسی جا تو ولانه!(اگه معنیشو نفهمیدی تلاش نکن!چون خودمم نمیدونم!)

تصویر
27.تا حالا خودت رو گرفتی؟

بعض وقتا لازمه تصویر

28.تا حالا گرفتنت؟

ما نگیریم کسی مارو نمیگیره آخه هوادار زیاد داریم تصویر

29.چه حیواناتی رو شکنجه دادی؟

فقط سوسک تصویر

30.کل دنیا رو بدن دست زنها چی ازش باقی میذارن؟

اگه بخوام منطقی بگم بهتره ندن چون خانم ها خیلی احساساتی هستن و با خوبیهاشون و لطف هاشون دنیائی وجود نخواهد داشت چون همه در بهشت به سر خواهند برد تصویر

31.سوال نامرئی!

تصویر
32.سایتهای مورد علاقه و همچنین کانال های مورد علاقه ماهواره ای رو بگو؟

سایت فقط ccکانال هم معمولا mbcهارو نگاه میکنم

33..به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟

فارسی و آذری . تا حدودی هم انگلیسی تا حدودیا

34.سرگرمی هات اصولا چیه؟

سه تارکار میکنم . کلاس آواز میرم .خونه باشم به گلام میرسم و کتاب هم میخونم بعضی وقتا هم نقاشی میکنم .

35.حالت خوبه؟خانواده چطورن؟

الان که خیلی خوبم . خانواده هم سلام دارن تصویر

36.اینا هیزند یا اونا تیریپ هیزی میزنن!

نه اینا تریپ هیزی میزنن و اونا هیزند !

37.چرا؟

چونکه ذاتشون اینه تصویر
38.ناراحتی روحی داری؟

از کجا فهمیدی شیطون ؟تصویر

39.لحظه اعصاب خورد کن شدن پسرها!

وقتی کنه میشن و سعی میکنن بگن حرف فقط حرف خودشونه و آخرش هم شکست میخورن تصویر

40.اون قضیه مهمه ؟

واسه من که خییییییییییییییییلللللللللللیییی

41.افکار شیطانی داری؟

بعض وقتا آرهتصویر

42.چند تا کار خارق العاده که کردی بگو!

تو دانشگاه بچه الف شدم تصویر و به نظر استادم طراحیام خارق العاده بودن

43.طبیعی یا سزارین؟

من طبیعی به دنیا اومدم اونم تو خونه[/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]44.با فنون رزمی چطوری؟

دوست داشتم بلدباشم ولی نیستم ولی خیلی باحال میشه توبیرون وقتی مزاحم آدم میشن دو تا فن بیای براشون وای چه کیفی میده تصویر

45.چقدر اهل دین هستی؟شلوغش نکنیا! سالی 90روز روزه میگیرم!روزی 170 رکعت نماز میخونم!

نمار میخونم ولی نه اول وقت .به این اعتقاد دارم که نباید زورکی نماز خوند هر وقت احساست به خدا نزدیک شد پاشی باهاش خلوت کنی نماز اینه اگه غیر اینه پس پانتومیمه

46.کی غیر قابل تحمل میشی؟

وقتی کلافم

ادامه مطلب بعد کمی استراحتتصویر

[COLOR=#92d050]
زندگی
، جیرهء مختصریست ؛ مثل یک فنجان چای  
تصویر ؛ [COLOR=#000000]و کنارش عشق است ، مثل یک حبهء قند. زندگی را با عشق ، نوش جان باید کرد سهراب سپهری
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

به به بالاخره مهمان آمد ! صندلی یخ زده بود !
برای اینکه پست اسپم نشه اینم چندتا سوال :
نظرتون راجع به گربه ها !
نظر گربه ها راجع بهش شما !
گربه های محلتون خوبن ؟ ( حالشون خوبه ؟)
چرا ملت می خوان بگن یه جا خیلی باحاله میکن کویته ؟
چند چندتا میشه 25 تا ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

سلام بر کاربر گرامی DTN!!

بریم سراغ سوالات تصویر

1-به نظر شما زمانی که یه زنبوری داره از کنار یه شیر آب ، آب میخوره آدم با دمپایی بکوبه روش بیشتر لذت بخشه یا ریسک بکنه و با دست بزنتش؟؟؟ تصویر

2-آیا لذت بستن نخ 60 سانتی متری به بدن مگس که اگه ولش کنی پرواز کنه و تا یکم پرواز کرد دوباره با نخ بگیریش بیشتره یا به یه ملخ 10 سانتی(از نوع سبز رنگش!) نخ ببندی و از آینه ماشین آویزون بکنی؟؟ تصویر

3-اگه یکی از خلبانان پایگاه هوایی تبریز برای کاری بیاد دفتر کارتون اونوقت سنترال رو بهش معرفی میکنی تا بیاد از پایگاه شکاری تبریز و میگ-29 ای که لاشه ی سوختش اونجاست برامون بگه؟؟ تصویر تصویر

4-پـــــــــــــــشــــــه ها روزا کجا میــــــــــــــــــرن؟؟؟؟ تصویر تصویر

5-چرا آدم تو رشته فنی حرفه ای کامپیوتر باید تاریخ بخونه؟؟!!!!؟؟

6-از کدوم درس دوران دبیرستان تنفر داشتی؟؟؟

7-سوال برای جواب زیر طرح کن که مرتبط با این شکلک باشه!

تصویر تصویر تصویر

8-الان این یارو که اینجاست تو اون لحظه چه حسی داشته.........الان که تامکت بازنشسته شده(اینجا مربوط به احساس خودمه! تصویر تصویر) چه حسی داره؟؟..... و الان کجاست؟؟؟ ؟؟!؟؟؟؟ تصویر

اینجا بودی نمیترسیدی؟؟؟

سوال(فعلا")اونم اینکه چرا برای 5-8103(747 تانکر نیروی هوایی)از این نقاب های مشکی که روی دماغه ی اکثر 747های نیروی هوایی هست نمیذارن؟؟!!!؟؟ تصویر تصویر   

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

درود بر مهمان گرامی صندلی ( المیرا خانم هنرمند )
شخصاً خوشامدگویی ویژه را بر بانوی دیگر این صندلی دارم تصویر تصویر

در ابتدا بیشترین موردی که نظرم رو جلب کرد حرکت به قولی آهسته و پیوسته شماست در پاسخگویی.
خوشم اومد که فی الواقع مثل من رو ویبره نرفتید در پاسخگویی تصویر ( المیرا جان بنده به عنوان مدیر و مشاور امور بانوان صندلی تصویر تصویر خدمتتون عرض کنم که تازه خیلی هم کار خوبی میکنید تصویرچون استرس و عجله اصلاً توصیه نمی شود شاعرم میگه که رهرو آن است که..... و از آن نگاه هم عجله کار شیطون است )

سوالاتی از میان صحبت ها:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تهران ، آخه الان اونجاست تصویر

بسیار عالی
اما یک سوال تصویر
تا حالا فکر کردی که آیا اگه اون یک روزی از این همه ابراز علاقه شما مطلع بشود
اونطور که باید و شاید قدرتونو بدونه ؟
از اینها گذشته یک سوال دیگر...
چقدر این نگرش رو قبول دارید که نباید به آقایون قبل از آنکه ابراز علاقه کنند ابراز علاقه کنید؟
اگر موافقید به نظرتون چرا باید اینطور باشد؟ تا حالا از خودت پرسیدی؟

[COLOR=#000000]45.چقدر اهل دین هستی؟شلوغش نکنیا! سالی 90روز روزه میگیرم!روزی 170 رکعت نماز میخونم!

نمارمیخونم ولی نه اول وقت .به این اعتقاد دارم که نباید زورکی نماز خوند هروقت احساست به خدا نزدیک شد پاشی باهاش خلوت کنی نماز اینه اگه غیر اینهپس پانتومیمه

چقدر قبول داری که همین به قول شما پانتومیم
بودنش به از نبودش است

به نوعی بودنش الزاماتی رو ایجاد می کند که نبودش همون الزامات رو هم ایجاد نمی کند
در کل یعنی سودش بیش از ضررش است
؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما.... تصویر

1. به نظرت مردم باید بروند به دنبال تعبیر خوابشون و به اون عمل کنند؟
2. اغلب شده که مجبور بشی از کسی اطاعت کنی که حتی به اندازازه ات نمی فهمد؟
3. گاهاً شده است که روی چیزی اونقدر پافشاری کنید که دیگران تحمل خود رو از دست بدهند؟
4. دوست گرامی خودمونیم ها ( دقت کن در اینجا دقیقاً... خودم و خودت تصویر ) تا حالا به این فکر کردی که آدم مهمی هستی یا نه؟
5.در این رابطه نظرت چیست که بعضی ها اونقدر امر نهی می کنند که حتی وقتی حقبا اونهاست دلت بخواهد برخلاف خواست آنها رفتار کنی؟
6. گاهاً شده است که مانع کار کسی بشوی نه به خاطر اهمیت کارش بلکه به این دلیل که از اصول پیروی میکند؟
7. میونتون با روان شناسی چطور است ؟ علمی یا غیر علمی؟
8. آیا وجود روان شناسی رو در بهبود شرایط زندگی لازم می دونید ؟ چرا؟
9.چقدر موافقی که گاهاً سیاست کشورهاست که با بعضی موضوع های جالب توجهبخواهند فکر نسل جوان را مشغول کنند؟اگر موافقی می تونی یک مثال بزنید؟

و در نهایت نظرتون رو به جملات و شعر زیر بفرمائید:

1 == هنر نزد ایرانیان است و بس ==

2 == عشق مانند هوا در همه جا جاریست تو نفسهایت را قدری جانانه بکش ==

3 == یادمان باشد از امروز جفائی نکنیم******گر که در خویش شکستیم صدائی نکنیم   خود بتازیم به هر درد که از دوست رسد******بهر بهبود ولی فکر دوائی نکنیم 
 جای پرداخت به خود بر دگران اندیشیم******شکوٍه از غیر خطا هست خطائی نکنیم  
 یاور خویش بدانیم خدایاران را******جز به یاران خدادوست وفائی نکنیم  
   باشد[COLOR=#1f497d] اگر خاطرمان تنها ماند******طلب عشق زهر بی سرو پائی نکنیم  تصویر  
 گر که دلتنگ از این فصل غریبانه شدیم******تا بهاران نرسیده ست هوائی نکنیم  
 گله هرگز نبود شیوه ی دلسوختگان******با غم خویش بسازیم و شفائی نکنیم  
 یادمان باشد اگر شاخه گلی را چیدیم******وقت پرپر شدنش ساز و نوائی نکنیم 
 پر پروانه شکستن هنر انسان نیست******گر شکستیم زغفلت من و مائی نکنی 
 و به هنگام نیایش سر سجاده ی عشق******جز برای دل محبوب دعائی نکنیم ==تصویر تصویر 

[COLOR=#000000]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
 تصویر
تصویرتصویرتصویرتصویر
---------------------------------------------------------------------------------------------------
در پناه حق
موفق و پیروز باشید
تصویر تصویر تصویر 
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

.ببخشید که دیر جواب دادم . دیروز کلا ارتباط قطع بود .تصویر

47.هتل هرمز؟

یه بار بیشتر نرفتم ولی قشنگ درستش کردن

48.عصر روز تعطیل چطوری؟

سعی میکنم با دوستام قرار گردش و تفریح بزاریم بعد شامی ناهاری خودون رو مهمون کنیم .تصویر

49.تا حالا چند تا خواستگار داشتی؟شمردی؟

والا نشمردم ولی کمم نداشتم طوری که بعض هاشون رو خونه راه ندادم البته با دعوا . وقتی خواستگار میاد خونمون یه اوضاعی میشه خونمون که نگو و نپرس بیچاره خونوادم .همش تقصیر اونه تصویر

50.از چی پشیمونی؟

از روزائی که تو غفلت بودم و ازشون لذت نبردم [/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]51.از چی حسرت میخوری؟

گذشته ها گذشته نباید حسرت دیروزهارو خورد باید از حال لذت برد قبول داری ؟[/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]52.از چی دلت میگیره؟

از دوریهتصویر ولی واقعیتش از نامردیهای دنیا واقعا دلم گرفته تصویر

53.از دیوار بالا میری؟

آره بعضی وقتا [/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]54.حجاب اجباری؟

اصلا قبولش ندارم تصویر انسان دور از حضور حیوون که نیست اجبار بالا سرش باشه خودش میتونه خوب رو از بد تشخیص بده که چی براش خوبه چی براش بد همه چیزش هم پای خودشه

55.رابطه ات با گوسفند و کبوتر چطوره؟

تصویرکلا حیوانات رو دوست دارم گوسفند هم به جای خودش هم مفیده هم بی ضرر خیلی بامزست . کبوتر رو که همه دوست دارن بعلاوه که نشانه آزادی هم هست .

56.شلمچه؟

خانه شهدا و شاید کربلائی دیگر

57.به نظرت زیادی زیادی؟

تو این دنیای به این بزرگی فکر نکنم جای کسی رو بخوام تنگ کنم که زیادی زیاد بشم و سعی میکنم نشم .

58.به خوب دیدن عادت داری یا نه؟

قبلا نه عادت نداشتم ولی یه مدتیه شروع کردم به خوب دیدن و نسبتا موفق هم بودم .

59عادتمون دادن به بد دیدن یا نه؟

آره عادتمون دادن به طرز خیلی بدی ولی خدارو شکر زود از خواب غفلت بیدار شدیم .

60.دخانیات؟

اصلاااااااااااااااااااا رابطم خیلی باهاش خرابه تصویر

61.خلاف سنگینت؟لاف سنگینت؟

نه بابا ما که از همو ژنیزه بودن هم اونورتریم مارو چه به خلاف کردن. لاف هم که ولک آذری که لاف نمیاد بعد جائی که شما هستی ما اجازه نداریم واسه لاف اومدن [/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]Turki bilisan.62?

بیلیرم چخ دا بیلیرم تصویر

63. تو هم با 5 هزار تومانی مشکل داری؟(اصلا منظورمو از این سوال گرفتی؟)

اگه منظور تعصبیه که آذری ها نشون دادن نه بابا ما اهل تعصبات بیخودی نیستیم . باید تو این دنیا خیلی چیزارو بیخیال شد مگه نه ؟

64.چرا تبریزیا زیاد با غیر ترک گرم نمیگیرن؟یخورده ای بیش از حد مغرور نیستند؟

نه مغرور نیستن با برنامه های اخیری که به وجود اومده کمی بدبین شدن وگرنه زیاد هم آدمای بدی نیستن اتفاقا خیلی مهمان نواز هستن وقتی بدبینیشون نسبت به طرف رفع بشه اگه تبریز بهت بیمحلی کردن به دل نگیر خودت خوب باشی کافیه درسته ؟

65.چقدر تعصب ترکی داری؟

صفر درجه اصلا تعصب ماله آدم منطقی نیست یکی هم بگما ما بزرگ شده جنوبیم تعصب معصب یخده تصویر
66.تو سنترال دنبال چی میگردی؟

همه چی و هیچ چی تصویر

67.چرا تعداد سوالا اینقدر کم بود؟میخوای زیادش کنم؟

نه تو رو خدا مغزم داره سوت میکشه تصویر

68.تو خونه صدات میکنن الی؟ درباره الی رو هم دیدی؟

نه صدام میکنن امیلی خواهرم رو الی صدا میکنن . نه درباره الی رو هم ندیدم . فقط تبلیغاتش رو دیدم

69.یعنی چی ؟

چی یعنی چی ؟ آهان منظور همون یعنی چی تصویر

70.ماهی چقدر خرجته؟

با کلاسام حدود 100 تومن

71.الان که نه ولی در یک موقعیتی که زیاد توجهت متمرکز نیست مثلا عصبانیت! کلمه عمو رو تلفظ کن! ببین تلفظت به عامو نزدیکتره یا عَمو! کلمه بی شعور رو هم امتحان کن ببین بی شعور میگی یا بیشوعور یا بیشور!

روانشناسی میکنی ولی خیلی بامزه بود خیلی خندیدم تصویر

72.راستی DTN چیه؟

راستش DTN هم واسه خودش ماجرائی داره . من و داداشم و پسرخالم اون موقع ها که تازه تو خط اینترنتو از این حرفا افتاده بودیم گفتیم بیام یه پسوندی ،پیشوندی واسه خودمون انتخاب بکنیم تا همه بدونن ما باهم یه رابطه هائی داریم خلاصه این شد که شد DTN تصویر Don t Trust Nobody به هیچ کس اعتماد نکن .تصویر
-----------------------------------
المیرا و بابا خیلی دوسش دارم خیلی زحمت مارو کشیدی و یه چیزی هم بگم چرا اینقدر که از مادرا قدردانی میشه از پدرا قدردانی نمیشه خوب اونا هم به اندازه مادرا زحمت میکشن فقط فرقش اینه که بیرون از خونه هستن مگه نه ؟
المیرا و مامان خیلی وقتا تو خیلی مسائل جای خالی خالیش رو احساس میکنم عمیقا خیلی مادر خوبی بود امیدوارم جاش تو بهشت باشه
المیرا و داداش خیلی بامزست و بچه آخر خونمونه اسمش مهدی هستش ولی من صداش میکنم داداش ماهی اونم خوشش میاد تصویر
المیرا و خواهر حق مادری به گردنم داره و همیشه براش آرزوی بهترین هارو میکنم تصویر
المیرا و همسر هنوز که نداریم تا خدا چی بخواد تصویر
المیرا و فرزند عاشق بچه هستم و رابطم هم با بچه ها خیلی خوبه تا حدی که من رو هم بازیه خودشون به حساب میارن تصویر
المیرا و سوسک و موش و مارمولک و سگ و گربه

از سوسک فقط بدم میاد نمیترسما فقط چندشم میشه تصویر

المیرا و جیب پر!

وااااااااااااااااااییییییی چه کیفی میده . کی از پول بدش میاد تصویر

المیرا و جیب خالی!

حسابی کلافم میکنه ولی به کسی رو نمیزنم تصویر

المیرا و پز عالی!

اهل پز دادن نیستم تصویر

المیرا و سایه حضرت عالی متعالی!

ازش ممنونم خیلی وقتا به دادم رسیده تنها کسیه که بهش رو میزنم همیشه هست حتی اگه من نباشم تصویر

المیرا و عمل دماغ و جراحی زیبایی!

مخالف نیستم میتون بعضی وقتا خوب باشه

المبرا و گریه(اشکت جاری است یا تلاش میخواد برای جاری شدن)

یکی از بهترین نعمت های خدا که به انسان داده وزورم نمیزنم که اشک از چشام بیاد یه زمانی زیاد گریه میکردم ولی الان کنترلش میکنم تصویر

المیرا و پناه بردن به اینترنت برای تسکین افکار مشوش روزانه!(اگه اینطوری باشه که با خیلی از سنترالیها مشترکی)

بعضی وقتا آره میتونه مسکن خوبی باشه

المیرا و قلیان(خودم به جات جواب میدم-کمتر دختری حتی اگر اهل قلیان باشد روش میشه توی جمعی که پسرها هم هستند به ان اعتراف کنه چون سوژه داغی دست پسرهای کم جنبه داده می شود!)

کلا دودی نیستم آقا میلاد تصویر

المیرا و مسائل تابو شده در ایران!

همیشه همینطور بوده یکی میاد یکی میره فقط ما ئیم که کتک خور میشیم متوجه هستی که .من که بیخیال شدم .یعنی خودمون رو زدیم به بیخیالی

المیرا و عشق!

غرقم در طوفان زیبای عشق و زنده باد همیشه عشق تصویرتصویر

المیرا و طبعی که باید دوست همنشینش داشته باشه؟

شوخ طبع باشه منو بخندونه راحت باشه روراست باشه دروغ نگه خلاصه هیجان آور باشه دیگه تصویر

المیرا و سریال های فرار از زندان و لاست و ویکتوریا!

فراراز زندان با مردن مایکل واقعا گریم گرفت و لاست هم کمی گیج کنندست یا من کمی گیجم تصویر ویکتوریا رو هم که اصلا ندیدم تصویر
المیرا و خنده!

کم میخندم ولی اگه بخندم از ته دل میخندم تصویر
----------------------------------------------------

خوب ببینیم المیرا خانم در این مدت چه برداشتی از شخصیتهای زیر پیدا کرده! امروز یکم زیادشون کردم!

Mahdi1944

در مورد رئیس بزرگ باید بهشون تبریک بگم ایشون باید خیلی انسان با درایت و باهوش و صبوری باشند چون اداره کردن یه همچین سایتی باید خیلی مشکل باشه و راستش بگی نگی ازش حساب میبرم [/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]Mohammad1985

در مورد این آقا محمد فکر نمیکنم سن زیادی داشته باشن و کما بیش تو بحث هائی که من شرکت میکنم میبینمشون و کمی هم شلوغ به نظر میان البته از نوع مثبتش .[/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]SAMAN

این آقا سامان رو فکر میکنم خیلیا دوسش دارن و خیلی باهاشون برخورد نداشتم ولی توی پست هاشون به نوع خاصی یه کششی هست دیگه نمیدونم از چه ترفندی استفاده میکنن تصویربه نظر آقا پسر ساکت و توداری هستن و راستی آقا سامان اگه خرم آباد تشریف دارین به دوستای من هم سلامی گرم برسونین تصویر

Naghme

این نغمه خانم فکر کنم کمی مذهبی تشریف دارن و فکر میکنم دختر خانمی مهربون از نسل آسمون باشن ،یعنی دلشون به رنگ آسمونه و اهل رقابت هستن [/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]Mahshid-banoo

مهشید خانم هم دختر بادرایتی به نظر میان و فکرمیکنم از نوع دخترای مثبت و خوش فکر جامعه باشن [/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]Noora

این ستاره خانم هم یه مدتی بود که نبودن و زیاد باهاشون آشنائی ندارم ولی باید دختری خونگرم باشن [/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]Shola

ایشون فکر کنم پسر باشن درسته ؟ تصویر تا حدودی هم به هنر علاقه نشون میدن

Sadafg

این صدف خانوم رو که همه میشناسن دل زده به دریای کهکشون دختر پر جنب و جوشیه تصویر

Parsa84

آقا پارسا مثل زبل خان میمونه زبل خان اینجا زبل خان اونجا خیلی فعاله از پستاش هم خوشم میاد تصویر

oweiys

ایشون هم آقا پسری مهربون و کمی هم رک هستن ولی خیلی خوبه که راحت حرفش رو میزنه تو دل اینجور آدما هیچ کین و کدورتی پیدا نمیشه [/تصویرCOLOR]

[email]Mil@d[/email

به اصل مطلب آقا میلاد باید پسری خوش طبع باشه ولی احساس میکنم دوست داره دوستاش گلچین باشن چون هر کسی باطبعش سازگاری نداره و دست به قلمش هم باید خوب باشه
تصویر

خلاصه من و ببخشید اگه درست واسه ذهنم معرفیتون نکردم آخه زیاد نمیشناسمتون تصویر

از انگشتات عذرخواهی نمیکنم که خیلی خسته نشدند!نمیخواد به این موضوع هم فکر کنی که یک مجری چقدر میتونه پررو باشه که بدون هیچگونه آشنایی قبلی اینقدر راحت و باز صحبت کنه!البته میدونم که اصلا به این موضوع فکر نکردی!خواستم مطمئن نشم!

فعلا تا بعد! بچه ها هوای مهمان عزیز مارا داشته باشید...تصویر

[COLOR=#92d050]
زندگی
تصویر ؛ [COLOR=#000000]و کنارش عشق است ، مثل یک حبهء قند. زندگی را با عشق ، نوش جان باید کرد سهراب سپهری
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

[quote="Parsa84"]درود بر تمامی بر و بچ گل سنترال و میهمان پر از ذوق صندلی الکتریکیمون بانو المیرا(به زودی با عنوان مادر هنر های تصویری و تجسمی در سنترال تصویر) تصویر

درود سبز من هم بر شما بزرگ مرد سبز سرشت تصویر

همون طور که قول دادم سعی می کنم از این به بعد به جمع بر و بچ پایه صندلی داغ بپیوندم! تصویر

با حضور شما درصندلی سوزان حتما جوی شیرین تر به وجود خواهد آمد تصویر

خب بریم سراغ سوال ها
1.المیرا خانم در بین رنگ ها به کدام یک بیشتر علاقه دارید?

آبی

2.با این سرعت اینترنت زغالی ایران چطور می تونید این همه نقاشی رو در پست هاتون اپلود کنید?

هرکسی واسه خودش ترفندی داره دیگه مگه نه ؟تصویر

3.چه طوری با سنترال اشنا شدید و چه عاملی باعث شده که علارغم بعضی محدودیت ها( مثل ب  کنه ها امثال من) هم چنان به فعالیت پربار خود در سنترال ادامه بدید? 

راستیتش خودمم نمیدونم چطوری آشنا شدم اتفاقی بود . آدم هائی مثل شما حس رقابت در انسان رو زنده میکنند در ضمن رقابت با خانم ها در آخر به شکست منجر میشه [/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]4.با کدام یک از نقاش های داخلی و خارجی و کارهایش اشنایی دارید?

نقاش که زیاده ولی از کار های بهزاد خوشم میاد و از نقاش های خارجی هم کار های ونگوگ رو دوست دارم یه حس خاصی تو نقاشی های ونگوگ هست که آدم رو به فکر فرو میبره

5.با کدام یک از سبک های نقاشی اشنایی بیشتر و به کدام یک علاقه بیشتری دارید?

با بیشترشون آشنائی دارم و از سبک امپرسیونیم و رئال خوشم میاد

6.از نظر شما معنی و مفهوم واقعی زندگی چیست?

از نظر من زندگی به تنهائی اصلا معنی نداره این ما هستیم که با اعمالمون به زندگی رنگ میدیم حالا مونده به خود انسان ، میخوای تک رنگ بسازش میخوای صد رنگ
زندگی رو درواقع با رنگ هائی از اعمالمون میسازیمش

7.باید,می توان یا نباید خیام وار زیست?

می توان خیام وار زیست
زآوردن من نبود گردون را سود / وزبردن من جاه و جلالش نفزود // وزهيچ كسي نيز دوگوشم نشنود / كه آوردن و بردن من از بهرچه بود// ***
[/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]8. تا چه حد به ادبیات و عرفان علاقه و اشنایی دارید?

کلا به شعر و ادبیات علاقه دارم ولی اونطور که باید اطلاعات ندارم ولی شعر زیاد میخونم مشیری و سهراب سپهری و مصدق رو دوست دارم کلا با شعر نو رو حم سازگار تره [/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]9.ایا باید چشم ها را شست و جور دیگر دید یا شاید با دوستان مروت با دشمنان مدارا یا شاید هر رد یا هیچ یک?

باید چشم ها را شست و جور دیگر دید .اگه خوب ببینیم میتونیم ببخشیم ، مدارا کنیم و دوستان هم که جای خود دارد

10.المیرای 25 ساله را چطور ادمی می بینید?یک لیبرال یا ملی گرا,مذهبی یا ملی مذهبی , با رنگ یا بی رنگ ,طرفدار ازادی و برابری زن و مرد یا...............?

المیرائی با هدف های بزرگ با تک رنگی از عشق که طرفدار آزادی و برابری حقوق زن و مرده فقط کمی دلش از حال و هوای نامردی زمونه گرفته ولی خوب میشه و طرفدار لیبرالیسم و تا حدودی ملی گرا و قبول مذهبی که در آن خرافاتی وجود نداشته باشه .

11.اهل ورزش هم هستید و اگر بله کدام ورزش را بیشتر دوست دارید?

بابا ما خودمون یه پا ورزشکاریم . دوچرخه سواری و کوهنوردی رو خیلی دوستدارم .[/تصویرCOLOR]

[COLOR=#000000]12.به نظر شما این درست هست که می گن مرد ها نسبت به زن ها در رابطه ها شون نامرد تر هستند و چرا این طوره?

نه اینطور نیست متاسفانه در یک رابطه دوستی دختر ها زود دل میبندن و بعد از جدائی به خاطر شکستن دلشون به مردا نسبت نامردی میدن که دخترها باید سعی کنن منطقی تر باشن که کمی با روحیشون سازگار نیست بلاخره ما خانم ها حساس تریم و آقایون معمولا به این زودیا دل نمیبندند البته با شناخت قبلی که از مرد ها دارم این رو میگم و اگه دل ببندند دیگه ول نمیکنن ا آقایون در رابطه ها خیلی حساس هستند و شاید کوچکترین مساله دیدشون رو نسبت به طرف مقابل عوض کنه و در انتخاب اصلی طرف رواز زیر ذره بین رد میکنن

به خودم یه زنگ تفریح میدم چون دیگه مغزم داره سوت میکشه با اجازه بزرگان تصویر

[COLOR=#92d050]
زندگی
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

سلام به همه دوستان خوبم در سي سي تصویرتصویر

و

سلام به شما خانوم خانوما تصویر! الميرا عزيز ! چه خبرا خانوم ?!تصویرتصویر

[COLOR=#0070c0]كاملا دركت مي كنم كه با جواب دادن به اينهمه سوال چه حالي پيدا مي كني!! آدم احساس مي كنه كه ذهنش از همه چيز خالي شده !!تصویر ولي آخرش يه احساس خيلي خوبي بهت دست مي دهتصویر !!

-30 کل دنیا رو بدن دست زنها چی ازش باقی میذارن؟
اگه بخوام منطقی بگم بهتره ندن چون خانم ها خیلی احساساتی هستن و با خوبیهاشون و لطف هاشون دنیائی وجود نخواهد داشت چون همه در بهشت به سر خواهند برد تصویر

تصویرتصویرتصویر

44با فنون رزمی چطوری؟
دوست داشتم بلدباشم ولی نیستم ولی خیلی باحال میشه توبیرون وقتی مزاحم آدم میشن دو تا فن بیای براشون وای چه کیفی میده
تصویر

واي گفتي ها تصویر!! فكر كردن بهش خيلي شيرينهتصویر! چه برسه به عمل كردنشتصویر !!

9.ایا باید چشم ها را شست و جور دیگر دید یا شاید با دوستان مروت با دشمنان مدارا یا شاید هر دو یا هیچ یک?
باید چشم ها را شست و جور دیگر دید .اگه خوب ببینیم میتونیم ببخشیم ، مدارا کنیم و دوستان هم که جای خود دارد

استنباط خيلي قشنگي از اين شعر داشتيتصویر! يكي از چيزهايي كه روح انسان را، بزرگ مي كنه و رشد مي ده ، قدرت بخشيدن و گذشته!! كه متاسفانه خيلي از آدمها اين را فراموش كردن !!

Noora
این ستاره خانم هم یه مدتی بود که نبودن و زیاد باهاشون آشنائی ندارم ولی باید دختری خونگرم باشن تصویر

از تعريفت ممنونتصویر ، ولي اينكه مي گي يه مدتي نبودم ، منظورت كي هست ؟چرا همه مي گن من يه مدتي نبودم !!!تصویر من هستمتصویر !!، درسته من تو انجمن صندلي نمي رسيدم بيام ولي تو بقيه بخش ها كه مي يومدم !! من كل تابستون رو بودم !! فقط هفته دوم مهر رو نبودم !!تصویر

خوب حالا سوالات خيلي آسون منتصویر:

1- پس عاشقيتصویر !! به نظر من، عاشق شدن يه نعمت الهي كه سراغ هر كسي نمي ياد !! اميدوارم بهترين ها و قشنگ ترين لحظات را در اين وادي (عشق ) تجربه كنيتصویر!اگه بخواي عشق را تو يه جمله توصيف كني ، چي مي گي ؟ اگه دوست داشتي، يه كوچولو از اين به قول خودت ،طومار و حكايت عاشق شدن را بگو، با همون طبع لطيف و هنرمندانه اتتصویر؟

2-وقتي كه بارون مي ياد ، چي كار مي كني ، تو خونه صبر مي كني كه بند بياد يا دلت به دريا مي زني مي ري زيرش و با تمام وجود نفسي عميق مي كشي !!و ...... اگه برات پيش اومده و خاطره اي داري بگو ؟ (من كه خودم عاشق خيس شدن زير بارونمتصویر و بعدشم متاسفانه يه سرما خوردگي حسابي !!)

3- چه كتابهايي رو خوندي ؟ كدام يك از اين كتابها تاثير زيادي در تو، داشتند ؟ و چه كتابهايي را پيشنهاد مي كني كه بقيه بخونن ؟

4- كلاس آواز مي ري !! آفرينتصویر !! اون آهنگي كه بيشتر موقع ها با خودت زمزمه مي كني ، چيه ؟

............................................................................................................

5- به نظرت اين درسته كه مي گن، اساسي ترين هدف هر دختري، ازدواج و داشتن يك همسر مناسبه؟

6- به نظرت آيا مي شه يك خانم به طور هم زمان ،هم همسر و مادر خوبي باشه و هم يك نمونه اي از يك انسان موفق در جامعه ، چه در يك حرفه خاص و چه در كسب دانش و ادامه تحصيل ؟ ( يكي از اساتيد خانوم ما مي گفت كه نمي شه هم زندگي و هم كار با كيفيت را، به طور هم زمان داشت و براي همين وقتي ازدواج كرد ، ديگه به تدريس ادامه نداد تا به قول خودش زندگي را با كيفيت بالا اداره كند !!! )

7- فرض كن ، يه دختر خانم، كه تمام هم و غم زندگي اش اين بوده كه درس بخونه و توي همون رشته اي كه درس مي خونه كار كنه ، وقتي كه ازدواج مي كنه همسرش، ازش مي خواد كه تو خانه بمونه و تمام اهداف و آرزوهايي كه داشته فراموش كنه !! تو اگه در همچنين شرايطي، كه هر دختر ممكنه در اون قرار بگيره، باشي چي كار مي كني ؟

8- شكل ديگشم من زياد تو جامعه در دختران ديدم ، اينكه وقتي ازدواج مي كنن ، ظاهرشون و پوشش خود را وحتي افكار و عقايدشون كه تا ديروز بر اونها پافشاري مي كردن، به خاطر اينكه همسرش ازش خواسته، نغيير ميده ! به نظرت اين خود خواهي نيست ! آيا ما نبايد آدمها را همون طوري كه هستن بخوايم و دوست داشته باشيم!! نه اونطوري ما مي خواهيم باشن!! و به نظرت همين تغييرات از سر احساسات و نه شناخت!!، يكي از دلايل اصلي بيشتر اختلافات و جدايي هاي بعد از ازدواج نيست ؟

...........................................................................................................

***راستي به نظرت چقدر امكانش هست كه ما دختران سنترال! در يك جا جمع بشيم و همديگر را ببينيم تصویر؟!! واي كه چه روزي بشه اون روز !!! چقدر خوش بگذره تصویرتصویر!!! منم كه شيطوووون تصویر!!

تصویر

تصویر از خداوند برايت آرزوي سلامتي ، سعادتمندي و سر بلتدي را دارم و اميدوارم كه به بهترين و عالي ترين شكل بتوني اين صندلي داغ را به پايان برسانيتصویرتصویرتصویر
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

ادامه مبحث

13.تا چه حد با اسطوره ها و شخصیت های ملی و احیانا مذهبی ایران اشنا هستید و کدام یک رو بر دیگری ترجیح می دهید?

از بچگی زیاد از تاریخ خوشم نیومده تصویر ولی به خاطر شما سعیم رو میکنم سوال هارو بی جواب نزارم . از امیر کبیر خوشم میاد تا حدودی داستان زندگیش رو تو یک کتاب خوندم هر چی بود برای کشور خودش مفید بود .از اسطوره ها به آرش کماندار و کاوه آهنگر علاقه دارم .

14.به مسائل نظامی و به خصوص نیروی هوایی علاقه دارید?در صورت علاقه یه سرکی به دعواها و جر و بحث های ما بزنید (ما و.........از یک طرف.......حاج اقا مرتضی و.............از طرف دیگر)
تصویر

راستش زیاد اهل این جور مسائل نیستم و زیاد هم اطلاع ندارم ولی پدرم تو این جور جاها دوست و آشنا زیاد داره .باشه یه سری میزنم .تصویر

15.لطفا نظرتون رو در باره موارد زیر بگید:[/[b

کی میخواد این همه سوال های تاریخی جواب بده تصویر

زرتشت

بنیانگزار دین زرتشت بوده . چشم بسته غیب گفتم مگه نه تصویر

کوروش کبیر

خوب تا اونجا که میدونم بسیار بخشنده بوده و از آزار دادن زیردستانش خوشش نمیومده

خشایار شاه

مهرداد دوم

شاهی مقتدر و با درایت

اردشیر بابکان

بسیار ملی گرا و دین و دولت را به هم وابسته میدونسته . ولی آقا پارسا این سوالات باعث شد یه تحقیقی در باره این شاهان بزرگ ایرانی که بسیار هم مورد علاقه جنابعالی هستند بکنم .تصویر

شاپور

دومین شاهنشاه ساسانی و فرزند اردشیر بابکان است.و یکی از شاهان بزرگ آن دوره به حساب میومده

انوشیروان دادگر

عدل و داد نیکو رو بنا نهاد و در زمان ایشون موسیقی و هنر بسیار رشد چشمگیری داشته .

یزدگرد سوم

آخرین پادشاه ساسانی که با مطالبی که از ایشون خوندم فکر کنم زیاد هم با درایت نبوده

یعقوب لیث صفاری

معروف به صاحبقران و ملک الدنیا و میهن پرستی با اخلاق نیکو و هدف ایشون تشکیل حکومتی مستقل و وسیع بوده

شاه عباس

پادشاهی دلاور و زورمند و با تدبیر بوده و به شاه هزار چهره هم معروف بوده چون شخصیت پیچیده و مرموزی داشته .

نادر شاه افشار

فردی مغرور و جاه طلب که حتی به فرزندان خودش هم رحم نکرد

امیر کبیر

آشپززادهای که به خاطر استعدادهایش به مقام صدر اعظمی رسید و بسیار میهن پرست و دارای شخصیتی عظیم و اصلاح طلب بود .

دکتر مصدق

مردی وطن پرست و ملی گرا بود فکر میکنم کمی هم محتاط بوده

شاپور بختیار

شیرین عبادی

حقوقدانی که خواهان رعایت حقوق بشر و حقوق زنان در ایران

استاد فرشچیان

استاد استاد ها و یکی از افتخار های بزرگ ایران

استاد بهزاد

استاد کماالدین بهزاد فعالیتشون در زمینه نگارگری بوده و سبک ایشون مینیتاور ایرانی بود و نفوذ بسیاری بر شاگرداشون داشتند که حتی بعضی از آنها کم و بیش به پای استاد رسیده بودند ولی تشخیص کارهای خود استاد بسیار مشکل هستش در کارهای ایشون حرکت و زندگی به چشم میخوره .

داوینچی

معروف به داوینچی مرموز و اکثر افراد با تابلو مونالیزا میشناسنش و من از تابلو شام آخر داوینچی خیلی خوشم میاد .

پیکاسو

نقاش اسپانیائی که علاقه فراوانی به زن ها داشت تصویر و سبکش هم کوبیسم بوده که به علت درک سخت نقاشی ها در ایران زیاد طرفدار نداره البته نظر شخصیه ولی هنر هنره دیگه

ون گوک

عاشق کارهای ونگوگ هستم و به نقاش دیوانه معروف بوده ولی من میگم شاید مشکلات خانوادگی داشته الکی بهش نسبت دیوونگی میدن تصویر

پروین اعتصامی

تا اونجا که میدونم پروین هم مثل من عاشق بوده تصویرو شاعران هم همشون دارای روحیات لطیف و حساسی هستن ومیگن کمی هم دچار مشکلات روانی هستن یا شاید دنیا رو طور دیگه ای میبینن که من با دومی موافق ترم .

ماهاتما گاندی

از شخصیتش خوشم میاد چون به خاطر میهنش از جونش مایع گذاشت یک وطن پرست واقعی بود

نلسون ماندلا

فکر کنم مردی بود که طرفدار آزادی بیان بود

دالایی لاما

سیاست مدار و متفکری که مانند گاندی از خشونت بیزاز بود

سبز

سبز یعنی رنگ زندگی ،حیات ، رنگ چشمای منتصویر

ابی

آبی رنگ فرشته هاست رنگ مادرا ست رنگ دلای بی غل و غشه تصویر

قرمز

رنگ تند عشقه فقط مواظب باشین شاید خیلی سوزان باشه تصویر

سپید

رنگ صلح ،آزادی ، رنگ بی رنگی که خیلی حرفا واسه گفتن داره

زرد

رنگ سرزمین طلائی

سیاه

رنگیه که همه دوسش دارن و رنگ مورد پسند ایرانی ها و برای جذابیت بیشتر

پاییز

فصل عاشقا ،فصل شعر ها ، فصل آواز برگ ها ، فصل شادیه ناودوناو شاه شاهان فصل ها تصویر

زمستان

مادر بزرگ فصل ها

تابستان

فصل سایه ها ، فصل بلوغ برگ ها

بهار

فصل رقص گلها ی وجود ،فصل آغاز دیدار

و سوال اخرم در این پست
با انجمن (الحادی)جغدیه سنترال و اعضا(شیطانی) و هم چنین اهداف (ضاله) ان تا چه اندازه اشنایی دارید و چه راهکار هایی برای بهبود کمی و کیفی و دوستی بین اعضای سنترال دارید? تصویر
برای شما بانوی گرامی بهترین ها و سبزترین ها را ارزومندم تصویر
باز هم خدمتتون می رسم تصویر[/quote]

زیاد آشنا نیستم ولی آشنا میشیم به امید خدا . یکی از راهکارها اینه که زیاد بحث نکنین از نوع منفیش رو میگم .و ممنون از سوال های کمر شکنتون انگشتام دچار آرتروز شد و مغزم تا حدودی در حالت استند بایه ولی جدا ممنونم ازتون چون باعث شد کمی به معلوماتم در باره تاریخ گذشتگانم اضافه بشهتصویر .

[COLOR=#92d050]
زندگی
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط DTN »

[quote="SAMAN"]سلام بر دوستان تصویر تصویر تصویر

خوش آمد میگم خدمت مهمان گرامی صندلی داغ این هفته تصویر

ممنون از خوش آمد گوئیتون آقا سامان برقی تصویرتصویر

اما, جـــــدا" اینقدر برنامه به تعویق افتاده که من یکی یادم نمیاد که دیگه چی باید بپرسم و بنابر این باید برم سراغ صندلی های قبلی و ببینم چی پرسیدم و بیام دوباره نقل قول کنم, البته با کمی تفاوت تصویر
چون مهمان این برنامه خانم هست و آدم هنرمندی هم هست یا حداقل ما می دونیم به هنر علاقه داره نمیشه باهاش جنگید بنابراین میلاد دوباره میام سراغ خودت و برای بازپس گرفتن صندلی از چنگال تـــــــــو! تصویر من معاون اولی برام کمه.... تاج رو میخام تصویر

خوب بلاخره نوبت رسید به سوال های آقا سامان .آقا پارسا که حسابی کمر شکنمون کرد تصویر

1-سخترین روزهای زندگی چه روزهایی بود؟

بدترین و زجرآورترینش روزهائی بود که مامانم رو تازه از دست داده بودم شک زده بودم و از عالم و آدم بدم میومد ، البته طبیعی بود هم سنم کم بود هم خیلی به مامانم وابسته بودم . هر چی بوده تموم شده اصل الانه که تونستم خودم رو جمع و جور کنم .

2- رابطه قلبی ات در مقابل هنر چیه؟ شعر / عکس/ نقاشی کدومشون رو بیشتر دوست داری؟

قلبم همیشه برای کارهای هنری تاپ تاپ میکنه ، اول نقاشی بعد شعر و بعد عکس رو دوست دارم چون زیاد عکاسیم خوب نیست ، دوران دانشگاه خیلی سعی کردم درست و حسابی ععاسی رو یاد بگیرم ولی نشد شاید استعدادش رو نداشتم

3-به نظرت صبوری و بردباری برای یک انسان با چه چیزی هایی بدست میاد؟

فکرکنم کمی سکوت مفید باشه ، انسان بر اساس تجربه هائی که توزندگیش بدست میاره خود بخود صبور و شکیبا میشه .تصویر

4- برنامه ریزی راهبردیت برای آینده چی هست؟

دلم میخواد بتونم تو موسیقی پیشرفت بیشتری بکنم تا بتونم به راحتی در گروهای بزرگ شرکت کنم که خیلی مشکله

5-وحشتناک ترین خوابی که تا حالا دیدی چی بوده یادت هست؟

تا اونجا که یادمه خواب دیدم من وبابام با ماشینمون تو جاده چالوسیم یک طرفمون دره بود و طرف دیگه کوه که ماشین یهو به طرف در ه منحرف شده نصف ماشین طرف دره بود و نصف ماشین تو جاده احساس کردم داریم میمیریم از وحشت نمیتونستم حرف بزنم میترسیدم که بابام رو از دست بدم که یهو از خواب بیدار شدم و خدارو شکر که خواب بود تصویر

6-علم یا ثروت؟

هردوش ، اگه ثروت داشته باشی بدون هیچ علمی به راحتی ثروتت رو از دست میدی و اگه علم داشته باشی بدون ثروت میگن علمت رو هم نمیخوایم. زمونه بدی شده

7-همیشه در خلوتت به چه چیز هایی فکر میکنی؟ مخصوصا" شب ها قبل از اینکه بخوابی؟!

به کارهائی که در طول روز انجام دادم مثلا کدوما خوب بوده کدوما بدتصویر بعد به خودم امتیاز میدم و به تصویر و به آینده که قرار چی سرمون بیادکه اصلا کار درستی نیستتصویر

8-چون رشته ات هنر هست عکس های زیر رو تحلیل کن ببینم چی میگن به نظرت؟

درک تصویر کار ساده و کار هرکسی نیست ولی اون چیزی رو که از عکس ها استنباط میکنم میگم و شاید اشتباه باشه

اگه اون تصویر پرنده ای که وسط دست دیده میشه کبوتر باشه چون کبوتر نشانه آزادی و صلح هستش میتونه مفهوم این رو برسونه که آزادی در دست من است و شاید آزادی که پنهان شده تصویر

تصویر

میتونه مفهومش آزادی از دست رفته در چارچوب قانون باشه

زنگ تفریح تصویر
[COLOR=#92d050]
زندگی
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”