ميگ هاي ايراني
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: نا کجا آباد
- سپاسهای ارسالی: 408 بار
- سپاسهای دریافتی: 367 بار
Re: ميگ هاي ايراني
فکر میکنم بین یس تا چهل تا رو داشته باشه چون یه تعداد کمی رو خودش خرید و یه تعدادی رو هم که از عراق اومدن تو ایران
شکوه و سرافرازی یک انسان در گرو سه چیز است ...
گفتار نیک*پندار نیک*کردار نیک*
[External Link Removed for Guests]
گفتار نیک*پندار نیک*کردار نیک*

-
- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 1808 بار
- سپاسهای دریافتی: 4147 بار
- تماس:
به اضافه اونهایی که زمین گیر هستند
دوست عزیز...
کلا" چندتا داریم که تعدادیشون هم زمینگیر باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می (دکتر علی شریعتی)
DJ Dani نوشته شده:
[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,
امری که به راحتی امکان پذیر نیست

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
خيلي روشنه!
24 فروند از روسيه خريداري شد + 4 فروند از عراق = 28 فروند
بالاي 70 فروند هم كمي خنده دار هست
فكر كنم اگر كسي از دوستان زحمت بكشه و تعداد كل ميگ-29 هاي توليد شده تا كنون را از تعداد كل ميگ-29 هاي در خدمت نيرو هوايي هاي جهان كمثل خود روسيه و سوريه و هند و .... به غير از ايران كم كنه حداقل روشن بشه كه 70 فروند نمي تونه عددي باشه كه بشه حتي فكرش رو كرد
تازه همين الان ميگ-29 هاي آ تا 6118 و ميگ-29 هاي يو بي تا 6307 رويت شده اند يعني 25 فروند كه بايد منهاي 2 بشه جون 2 فروند سقوط تاييد شده متاسفانه وجود داره
شما روي هم رفته ميگ-29 هاي مفي ئ غير زمينگير رو 20 فروند در نظر بگيريد بهتر است.
24 فروند از روسيه خريداري شد + 4 فروند از عراق = 28 فروند
بالاي 70 فروند هم كمي خنده دار هست
فكر كنم اگر كسي از دوستان زحمت بكشه و تعداد كل ميگ-29 هاي توليد شده تا كنون را از تعداد كل ميگ-29 هاي در خدمت نيرو هوايي هاي جهان كمثل خود روسيه و سوريه و هند و .... به غير از ايران كم كنه حداقل روشن بشه كه 70 فروند نمي تونه عددي باشه كه بشه حتي فكرش رو كرد
تازه همين الان ميگ-29 هاي آ تا 6118 و ميگ-29 هاي يو بي تا 6307 رويت شده اند يعني 25 فروند كه بايد منهاي 2 بشه جون 2 فروند سقوط تاييد شده متاسفانه وجود داره
شما روي هم رفته ميگ-29 هاي مفي ئ غير زمينگير رو 20 فروند در نظر بگيريد بهتر است.

-
- سپاسهای ارسالی: 18 بار
- سپاسهای دریافتی: 903 بار
MOHAMMAD JAFAR جان
مطمئني كه اشتباه نمي كني؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر اطلاعات نظامي رو ما بدونيم ......ديگه به اون محرمانه نميگن.....ميگ ها خيلي...؟؟؟
ايران بزرگترين ناوگان mig رو بعد از روسيه و الجزاير داره... حالا بگين چندتاست؟؟
مطمئني كه اشتباه نمي كني؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر اطلاعات نظامي رو ما بدونيم ......ديگه به اون محرمانه نميگن.....ميگ ها خيلي...؟؟؟
ايران بزرگترين ناوگان mig رو بعد از روسيه و الجزاير داره... حالا بگين چندتاست؟؟

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
, سلام
روسيه را بي خيال .فكر ميكنيد الجزاير چند تا داره ؟
اگه اطلاعاتي در باره تعداد بالاتر ميگهاي ايراني داريد با ذكر منبع بفرمائيد .همه مشتاق هستند .
البته با ذكر منبع
روسيه را بي خيال .فكر ميكنيد الجزاير چند تا داره ؟
اگه اطلاعاتي در باره تعداد بالاتر ميگهاي ايراني داريد با ذكر منبع بفرمائيد .همه مشتاق هستند .
البته با ذكر منبع
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

-
- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 1808 بار
- سپاسهای دریافتی: 4147 بار
- تماس:
ميگ-29 هاي آ تا 6118
محمد جعفر عزیز

من 6132 رو هم دیدم.

عکسش هم موجوده

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می (دکتر علی شریعتی)
DJ Dani نوشته شده:
[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,
امری که به راحتی امکان پذیر نیست

-
- سپاسهای ارسالی: 18 بار
- سپاسهای دریافتی: 903 بار
ميگ هاي ايراني
باشه ايران بيش از 70 تا ميگ داره....
اين قضيه رو من از يكي از افراد رده بالا پرسديم (يه جورايي فاميل) چيزايي كه به من گفت شايد باور كردني نباشد يه سري جنگنده هايي گفت .........بگذريم من بعد از اون چون مي دونستم حرف منو باور نميكنيد دنبال منبعش رفتم اخر مجله جنگ افزار شماره 46 صفحه اخر (قسمت نامه ها) پيدا كردم ايران بيش از 70 تا ميگ داره
الان ميگيد كه جنگ افزار خالي ميبنده..نه
اين قضيه رو من از يكي از افراد رده بالا پرسديم (يه جورايي فاميل) چيزايي كه به من گفت شايد باور كردني نباشد يه سري جنگنده هايي گفت .........بگذريم من بعد از اون چون مي دونستم حرف منو باور نميكنيد دنبال منبعش رفتم اخر مجله جنگ افزار شماره 46 صفحه اخر (قسمت نامه ها) پيدا كردم ايران بيش از 70 تا ميگ داره
الان ميگيد كه جنگ افزار خالي ميبنده..نه

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
kondol نوشته شده:فکر میکنم بین یس تا چهل تا رو داشته باشه چون یه تعداد کمی رو خودش خرید و یه تعدادی رو هم که از عراق اومدن تو ایران
گفته شما مربوط به خرید سوخو-24 ها میشه که تعداد کمی یعنی 12 فروند از روسیه خریداری شد و تعداد بیشتری از عراق یعنی 24 فروند وارد شد.
علیرضای عزیز
شما هر وقت موفق شدی که چند رجیستر بین 18 تا 32 پیدا کنی به ما اطلاع بده

حکایت 32 حکایت همون رجیسترهای عجیبی هست که بعضی وقتها دیده میشه و برای کلک هست!
مثلا یک فروند F-4D در چابهار به رجیستر 6690 پرواز می کند که برای اولین بار این موضوع در این انجمن بیان می شود
در حالی که همه می دانیم رجیستر F-4D از 6697 شروع می شود
و اما دوست عزیزی که در مورد تعداد 70 فروند میگ-29
گفتندشما قبول دارید که فقط تهران و تبریز پذیرای این جنگنده هستند؟
آیا با تعداد محدود شیلترها واقعا این پایگاهها می توانند پذیرای 70 فروند میگ-29 باشند؟

- سپاسهای ارسالی: 559 بار
- سپاسهای دریافتی: 3796 بار
اوییشن ویک تو شماره سپتامبر 2005 خودش، همون شماره ای که برای اولین بار درش قرار داد خرید تور و گریزلی اعلام شد این تعداد رو برای ای-یو بی 35/5 اعلام کرد!
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......