*-* آشنایی با سیستم ACARS در هواپیما *-*

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با الکترونيک هواپيمايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, SAMAN, hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 2875
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۷, ۳:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

*-* آشنایی با سیستم ACARS در هواپیما *-*

پست توسط CAPTAIN PILOT »

 [External Link Removed for Guests] 
 ACARS مخفف Aircraft Communication Addressing and Reporting System می باشد که اطلاعات مربوطه را بصورت Data Communication به ایستگاه زمینی ارسال میکند. شبکه های موجود در سطح زمین در امریکا ARINC و در اروپا SITA و در باقی مناطق توسط سیستم های رادیویی موجود کار میکنند و اگر هواپیما مجهز به سیستم SATCOM باشد در همه مناطق میتوان از این سیستم استفاده کرد.

• اطلاعاتی که توسط این سیستم بصورت اتوماتیک ارسال میشوند عبارتند از :

- Out, Off, On, In (OOOI) که عبارتند از زمانی که هواپیما شروع به تاکسی میکند (Out) ، زمانی که هواپیما Airborne میشود (Off) ، زمانی که هواپیما به زمین مینشیند (On) و زمانی که آخرین موتور هواپیما خاموش میشود و هواپیما اصطلاحا Chocks In میشود (In) .
 
 
[External Link Removed for Guests] 
 
• اطلاعاتی که توسط Crew بصورت Manually فرستاده میشوند عبارتند از :

- پیام های عمومی (General Hint) 
 - تخمین ساعت ورودی (ETA (Estimated Time of Arrival  
 - اطلاعات مربوط به نفرات پروازی حاضر در هواپیما (Passengers Information)

- اطلاعات پروازی از قبیل شماره پرواز،تعداد مسافرین،سوخت موجود در هواپیما،ایستگاه مبدا و مقصد
  ( Flight    [COLOR=#0070c0]Information : FLT. Number - Passengers - Fuel- Departure & Destenition Station)    



 [External Link Removed for Guests]   سیستم ACARS این اطلاعات را توسط امواج VHF 3 برای Center ارسال میکند. همچنین این سیستم با Management Unit (MU) هواپیما در تماس است تا از طریق این Unit اطلاعات مربوط از همه سیستم های هواپیما جمع آوری کند تا در صورت نیاز اطلاعات مورد نیاز را ارسال کند. این اطلاعات توسط CDU وارد سیستم شده و ارسال میشوند.  


 [External Link Removed for Guests]   
برای استفاده از این سیستم باید از طرف شرکت هواپیمایی مبلغی پرداخت شود که متاسفانه در ایران ، با اینکه اکثر هواپیما ها مجهز به این سیستم هستند، نمی توانند از آن استفاده کنند.   

=====================  
به نقل از: [External Link Removed for Guests]  
 تصاویر: CAPTAIN PILOT  
 ===================== 
 درود بر دوستان و کاربران گرامی تصویر 
 همانطور که دوستان عزیز و گرامی میدانند. در هواپیماهای سبک و فوق سبک بخشی از این اطلاعات به وسیله خلبان و با استفاده از Flight Computer و Inro Chart مشخص, محاسبه میگردند که از این بابت نیاز مبرمی به تبحر و دقت خلبان در محاسبات حس میگردد ! 
 البته باید خاطرنشان شد که در هواپیماهای مسافربری گذشته, محاسبات اولیه پارامترهای لازم توسط مهندس پرواز انجام میشد که آن روش هم امروزه جای خود را به ابر رایانه های موجود در هواپیماها داده است ! 

 موفق باشید تصویر 
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
 

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “الکترونيک هواپيمايي”