چند سوال مهم درمورد N73 me ، لطفا مرا یاری کنید .

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

چند سوال مهم درمورد N73 me ، لطفا مرا یاری کنید .

پست توسط ae »

سلام دوستان .
1) من چند روز پیش گوشیمو مستر رسیت کردم بعد از اون می خواستم تو قسمت Tools\setting\call setting ایتمی رو که زمان مکالمه رو همون موقع نشون می ده رو فعال کنم ولی متاسفانه تو منو نیست و فقط summary after call رو تونستم فعال کنم، نمی دونم چرا تو منو نیست ... ممکنه از فریم وور باشه ؟ لطفا راهنمائیم کنین. اگه ممکنه بگین چظوری می تونم فریم وور رو update کنم . آیا کسی فایلشو داره؟

2) بعد از مستر رسیت می خواستم دوباره contact (مخاطب)هایی رو که از گوشی کپی کرده بودم(با برنامه pc suite) دوباره رو گوشی بریزم ولی هر کاری می کنم کپی نمیکنه . به ذهنم رسید که همشونو zip کنم و بهد بفرستم رو گوشی و بعدش با zipman بازشون کنم فکر نکنم بشه . لطفا راهنماییم کنید(اگه ممکنه آخرین ورژن برنامه های zipman و x-plore رو هم واسم بزارین ) با تشکر هز همکاری دوستان .

3) گوشیمو می خوام عوض کنم ... چه پیشنهاد می کنین (قیمت مهم نیست)
آخرین ويرايش توسط 1 on ae, ويرايش شده در 0.
آنجا كه عشق فرمان مي دهد ، محال سر تسليم فرود مي آورد .
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: چند سوال مهم درمورد N73 me ، لطفا مرا یاری کنید .

پست توسط Mahdi1944 »

,
1-نوع گوشي رو بفرماييد تا بهتر بشه راهنمايي کرد، اما به طور کلي يا در مسيري که اشاره کرديد اين گزينه وجود داره و يا در log>settings
2- نميشه و خطا ميده خيلي کلي هست، بفرماييد دقيقا به چه شکل عمل ميکنيد و چه خطايي ميده (متن خطا)
3- بفرماييد چه انتظاراتي از گوشي داريد و چه چيزهايي اهميت داره؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط ae »

ممنون که جواب دادین ... نوع گوشی همونطور که اشاره کردم n73me هستش . با راهنمایتون مشکل زمان مکالمه حل شد الان م.نده کپی contact ها ... پیغام خطا نداره کپی نمی شه .
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
متاسفانه PCsuite يکي از مشکل دارترين برنامه‌هاي ساخته شده در جهان هست و چنين مواردي کاملا عادي هست، يعني اغلب مشکلات باگهاي برنامه هستند که با تکرار مکرر يک کار (چند بار امتحان کردن) ممکنه درست بشه، همچنين در زمان اجراي فرايند آنتي ويروس و فايروال اگر داريد غير فعال کنيد و سپس تست کنيد
براي کانتکتها بهتره از برنامه‌هاي بکاپ گيرنده در خود گوشي استفاده کنيد (مثل Contact Manager , ....) و اگر تعداد اونها کمه و فارسي ننتوشتيد اونها رو در سيمکارت نگهداري کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط ae »

یازم نشد عزیز ... راستی این نرم افزارهایی که نوشتم و کجا پیدا کنم؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
در همين بخش جستجو کنيد، فکر ميکنم پيدا خواهيد کرد

ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”