مشکل با DVD rw

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

مشکل با DVD rw

پست توسط sina3000 »

سلام دوستان...

من چند روز پیش firmware دیوی دی رایترم رو آپدیت کردم تا چند روز هیچ مشکلی نداشت ولی جدیدا" وقتی می خوام درایو رو باز کنم این پیغام رو میده:

تصویر
در ضمن مدلش هم Sony DVD rw DRU-830A هستش...
لطفا"اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنهتصویر
[FONT=Comic Sans MS]برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) یک صلوات بفرستید... [FONT=#00B0F0]

[FONT=Comic Sans MS]  [FONT=Comic Sans MS]« بدانید که  [FONT=Comic Sans MS]ظـــهــور  [FONT=Comic Sans MS]نزدیک است » [FONT=Comic Sans MS]

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: مشکل با DVD rw

پست توسط Mahdi1944 »

,
آيا از Run يا روشهايي غير از mycomputer ويندوز هم امکان باز کردن درايو رو نداريد؟ ممکنه برنامه‌اي رو پيشفرض باز کردن ديسک قرار داده باشيد که الان حذف يا تخريب شده باشه و ...
اين موارد رو بررسي و نتيجه رو اعلام کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

Re: مشکل با DVD rw

پست توسط sina3000 »

Mahdi1944,
خیلی ممنون از راهنمایی شما...اول از قسمتRunامتحان کردم خیلی راحت کار کرد بعد از طریق my computerتست کردم,در کمال ناباوری اون قسمت هم خود به خود درست شد :-O
باز هم ممنون از کمکتون :( :razz: :razz: :razz:
[FONT=Comic Sans MS]برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) یک صلوات بفرستید... [FONT=#00B0F0]

[FONT=Comic Sans MS]  [FONT=Comic Sans MS]« بدانید که  [FONT=Comic Sans MS]ظـــهــور  [FONT=Comic Sans MS]نزدیک است » [FONT=Comic Sans MS]

ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”