اینترنت پرسرعت، زیر قیمت بازار

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 533
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۸, ۱:۳۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 809 بار
سپاس‌های دریافتی: 2689 بار

اینترنت پرسرعت، زیر قیمت بازار

پست توسط shadow.of.death »

سرانجام و بعد از دو سال وعده و وعید پیرامون ارائه اینترنت پر سرعت ازسوی شرکت مخابرات ایران، چند روزی است که ثبت‌نام و ارائه سرویس برایمشترکان تهرانی توسط این شرکت آغاز شده است. بر اساس اعلام سایت شرکتمخابرات استان تهران متقاضیان استفاده از خدمات اینترنت پرسرعت می‌توانندبه مراکز مخابراتی محل خود مراجعه و پس از بررسی شرایط خطوط خود اقدام بهثبت‌نام و استفاده از این سرویس کنند.

به نوشته «دنياي اقتصاد»،مشترکان تهرانی که هم‌اکنون عضو خدمات اینترنتی سایت مخابرات تهران هستندنیز می‌توانند با مراجعه به سایت و با ورود نام کاربری و رمز عبور اقدامبه ثبت‌نام کنند.
متقاضيان دريافت ADSL با ارائه كارت شناسايي و فيش خطتلفن مورد نظر توسط مركز مخابراتي مربوطه احراز هويت شده و با پر كردن يكفرم، درخواست خود را ثبت مي‌كنند. همچنین قرار است از هفته آینده برای آندسته از مشترکان غیرعضو سایت مخابرات تهران نیز سامانه ثبت‌نام اینترنتراه‌اندازی شود.

کف قیمت مصوب

قيمتاينترنت كه توسط شركت ارتباطات زيرساخت در قالب STM1 به شركت‌هاي مخابراتياستاني و شركت‌هاي داراي مجوز PAP تحويل مي‌شود، صرفا جهت استفاده برايارائه خدمات ADSL به ميزان 20 درصد كاهش مي‌يابد؛ يعني قيمت فروش اينترنتبا ظرفيت يك STM1 كه در حال حاضر 486 ميليون ريال است به 375 ميليون و 100هزار ريال كاهش خواهد يافت.
بر همين اساس، تعرفه واگذاري اينترنتپرسرعت با استفاده از ADSL بر اساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر 10 بهصورت پهناي باند 64 كيلوبيت بر ثانيه 59200 ريال، 128 كيلوبيت بر ثانيه99400 ريال، 256 كيلوبيت بر ثانيه 125600 ريال، 512 كيلوبيت بر ثانيه204800 ريال، 1024 كيلوبيت بر ثانيه 383200 ريال و 2048 كيلوبيت بر ثانيه745600 ريال تصويب شده است.
محمد خجسته‌نيا، مديركل روابط‌عمومي شركتمخابرات استان تهران، در این باره می‌گوید: هزينه مودم و راه‌اندازي آن بهعهده مشترك خواهد بود و بابت راه‌اندازي سرويس نيز هزينه‌اي از مشتركاندريافت نخواهد شد.
 تصویر  او، همچنين شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب وراه‌اندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت بهتنظيم صورت جلسه اقدام كنند. علاوه بر اين شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدماتموظف هستند نرم‌افزار لازم براي اندازه‌گيري لحظه‌اي پهناي باند را رويپايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.

خجسته‌نیاپیرامون تعرفه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت که پایین‌تر از شرکت‌های بخشخصوصی ارائه می‌شود، می‌گوید: این تعرفه در حقیقت مصوب کمیسیون تنظیممقررات است. بر اساس این مصوبه که سال گذشته به تصویب رسیده بود وبه‌منظور گسترش ارائه اين خدمات در سطح كشور شركت مخابرات ايران با مشاركتشركت‌هاي PAP با رعايت منافع طرفين خدمات مذكور را ارائه می‌كند و در صورتعدم مشاركت، شركت‌هاي PAP مي‌توانند سرويس مربوط را حداكثر تا سقف 20 درصدبالاتر از اين تعرفه‌هاي مصوب ارائه كنند. همچنين شركت‌هاي ندا بايد كليهقراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفه‌هايمصوب فوق اصلاح كنند.

هر چند که این اتفاق تا به حال در موردبسیاری از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت صورت نگرفته وهمچنان ارائه این خدمات از سوی این شرکت‌ها بعضا با قیمت‌های بالاتری نسبتبه مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات صورت می‌گیرد؛ اما به نظر می‌رسد با ارائهاین سرویس از سوی شرکت مخابرات استان تهران، بخش خصوصی نیز برای رقابتناچار به کاهش قیمت خود خواهد شد. هم‌اکنون قیمت‌های ارائه شده توسط بخشخصوصی نه تنها سنخیتی با مصوبه سازمان تنظیم مقررات ندارد؛ بلکه بعضا اینشرکت‌ها برای ارائه خدمات خود در مناطق مختلف به بهانه‌های گوناگونهزینه‌های مختلفی را از کاربران خود اخذ می‌کنند.
به عنوان مثالمی‌توان به ارائه خدمات اینترنت ADSL2 ا+ از سوی یکی از این شرکت‌ها آن همتنها در برخی از مناطق اشاره کرد. در این سرویس پهنای باند 128 کیلو بیتبا قیمتی کمتر از 8 هزار تومان عرضه می‌شود و این در حالی است که همینسرویس در سایر مناطق و در قالب ADSL عادی بالغ بر 14 هزار تومان ارائهمی‌شود.

مزایای اینترنت مخابراتی!

ازمزایای اینترنت پرسرعت مخابرات می‌توان به مواردی همچون نداشتن محدودیتترافیک حجمی در تمامی سرعت‌های اعلام شده اشاره کرد. همچنین برخلافسرویس‌های ارائه شده توسط بخش خصوصی که ماهانه هزار تومان به عنوان اجارهخطوط و سهم مخابرات از کاربران اخذ می‌شود (این رقم تا سال گذشته 3 هزارتومان بوده است)، مخابرات در این بخش هزینه‌ای از مشترکان خود نمی گیرد.

علاوهبر موارد فوق شاید نحوه پرداخت هزینه این سرویس را بتوان از دیگرفاکتورهای اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات تهران عنوان کرد. در حالی که هزینهاستفاده از سرویس‌ها توسط شرکت‌های بخش خصوصی پیش از استفاده باید پرداختشود، اما این هزینه در بخش مخابراتی دو ماه بعد از استفاده در قبوضمشترکان اعمال و همراه با پرداخت قبوض تلفن از کاربران اخذ می‌شود. هرچندکه گفته می‌شود ضریب اشتراک این سرویس توسط مخابرات تهران یک به 10 است؛اما شنیده می‌شود که این ضریب با توجه به تعداد متقاضیان در مناطق مختلفاز یک به 6 شروع و در نهایت به یک به 10 ختم می‌شود.

ارائه خدماتپشتیبانی این سرویس نیز به شکل 24 ساعته و توسط شماره تماس 1899 صورتمی‌گیرد و مشترک می‌تواند در طول 24 ساعت و با بروز مشکل از این طریقمشکلات خود را پی‌گیری کند. هزینه خرید مودم برای استفاده از این سرویسنیز گفته می‌شود بین 40 تا 44 هزار تومان که مشترک هم می‌تواند مودم را ازمراکز مخابراتی تهیه کند و هم می‌تواند با توجه به مودم مورد نظر مراکز آنرا از بازار آزاد تهیه کند.
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستی ، یک شمع روشن کن.
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”