برج مخابراتی kl یا منارا که در مرکز شهر کوالالامپور مالزی قرار دارد. برج میلاد گرچه بلند تر اما بسیار شبیه این برج است. (فکر کنم یعنی برج میلاد از روی این کپی شده است.)
از این نوع برج تو خیلی از کشور ها هست.حالا نمیدونم چرا.ولی دوستان شنیدم برج میلاد سنگین ترین سازه دنیاست راستش من از معماری هیچی نمیدونم دوستان مطلع توضیح بدن
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
سنگین ترین و مرتفع ترین سازه دست بشر یعنی برج 818 متری و 1.5 مییارد دلاری خلیفه روز 4 ژانویه 2010 در شهر دبی افتتاح شد. ارتفاع برج 435 متری میلاد تقریبا نصف برج خلیفه است و ضمنا کاربری اصلی میلاد مخابراتی و سازه کم سکنه است! در صورتیکه در برج مسکونی تجاری تفریحی خلیفه 12 هزار نفر قرار است ساکن شوند و به شهر عمودی معروف شده است!
راجع به کانادا تا اونجا که می دونم طراحان و مهندسین کانادایی هم در طراحی این برج دست داشتن ( منبع خیلی دقیق نیست ) ولی شباهت ظاهری این برج با برج کانادایی که فکر کنم بزرگترین سازه در این مدل برجهاست تا حدی بیانگر این موضوع باشه . در مورد سنگین ترین سازه ! اشتباه برداشت کردید ! اون قسمتی در برج میلاد نمی دونم بهش چی میگن یعنی جایی که بعد از قسمت بتونی نصب شده و مردم میتونن برن اونجا و تجهیزان و فضای تجاری و مخابراتی و بعدش هم آنتن نصب شده تا اون زمان ( زمان ساخت برج ) سنگین ترین جسمی بود که توسط بشر به اون ارتفاع برده شده بود . الان رو نمی دونم . منتها زمان بسیار طولانی ساخت این برج از نظر اقتصادی شکست خورده هست ! =================== نماد تهران به نظرم بهتره همون میدان آزادی باشه ! که همه میشناسن و درسته قدیمیه ولی هنوز ابهت خودشو داره یه جورایی همه تهران رو با برج آزادی میشناسن ! چند سال پیش از پنها برمیگشتم یکی از تاکسی ها فرودگاه رو دیدم که یه چینی ( حالا چینیش رو نمی دونم ! کلا بچه آسیایی شرقی بود ! ) توی تاکسی بود یهو چشمش به میدان آزادی افتاد ! بیچاره چنان ذوق مرگ شد که من تعجب کردم مگه چی دیده میدان آزادیه دیگه ! ( نمی دونستم میدان آزادی برای ما عادیه برای اونا نیست ! ) سریع توی تاکسی دوربینشو دراورد و شروع به عکس گرفتن کرد کلی هم خوشحال شده بود البته غافلگیرم شده بود ! چون شاید نمی دونست این برج بغل فرودگاهه و شاید فکر میکرده باید رسیدم ایران یه برنامه بزارم برم این برج رو ببینم ! ولی از حرکات اون من فهمیدم برج آزادی واقعا معروفه و نماد شناخته شده ای برای تهران هست .
درسته , زمانی که سازه ی قسمت فوقانی برج میلاد رو نصب کردند سنگین ترین سازه یک تکه ای بوده که در ارتفاع بالا نصب شده .
Mil@d, در عظمت برج خلیفه شکی نیست زیاد هم این برج رو بزرگ نکن از ارتفاع 620 متری به بعد دیگه هیچ واحدی درش وجود نداره و فقط ستون هست و تاسیسات , از مساحت هر واحد مسکونی یا اداری هم که داره بخش زیادیش ستون هست ( مخصوصا در طبقات بالاش ) و عملا شما دارید بین ستون ها زندگی میکنید ! پس همچین هم شهر عمودی نیست چون بخش عمده ایش در قسمت بالا چیزی بیشتر از ستون نیست . طبقه 124 از 160 طیقه ش آخرین طبقه مسکونی هست که این برج داره و فکر میکنم برج شیکاگو حدود حدود 10 یا 15 طبقه از برج دوبی طبقه مسکونی کمتری داره. برج دوبی فقط یه ولخرجی بزرگ بود واسه تبدیل شدن به نماد دوبی و قدرت شیخ دوبی که البته آخرش هم مجبور شدند دو دستی تقدیمش کنند به خلیفه !!