حماسه پر شور مردمی در 22 بهمن 88

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

قفل شده
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

حماسه پر شور مردمی در 22 بهمن 88

پست توسط sina3000 »

عکس هايي از راهپيمايي عظيم و پرشکوه ملّت غيور ايران زمين  تهران  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  شهرستان ها  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  ببخشيد که يکم صفحه سنگين شد... 
[FONT=Comic Sans MS]برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) یک صلوات بفرستید... [FONT=#00B0F0]

[FONT=Comic Sans MS]  [FONT=Comic Sans MS]« بدانید که  [FONT=Comic Sans MS]ظـــهــور  [FONT=Comic Sans MS]نزدیک است » [FONT=Comic Sans MS]

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

Re: حماسه پر شور مردمی در 22 بهمن 88

پست توسط میهن پرست »

اقا ما که دیروز برای اولین بار رفتیم راهپیمایی و تو راه یک تصادف بد کردیم ولی هر جور بود خودمونو رسوندیم میدون ازادی چه خبر بود فکر کنم چون من اولین بار رفته بودم این همه جمعیت اوده بود :grin: ولی تنها نکته ای که برام جالب بود اینه که هیچ خبری از کیک و ساندیس نبود.و بنده دیگه یقین پیدا کردم که هیچ رسانه خارجی رو گوش نکنم چون دیروز گلومون خشک شده بود یدونه ساندیس پیدا نکردیم بخوریم حتی پولی چه برسه به ساندویچ و شیر کاکائو.ولی از همه اینها بگذریم واقعا جمعیت میلیونی بود.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: نا کجا آباد
سپاس‌های ارسالی: 408 بار
سپاس‌های دریافتی: 367 بار

پست توسط kondol »

دوست عزیز من فیلم اون کیک و ساندیس رو همین دیشب تو ماهواره دیدم که چطوری کارتن های کیک و آبمیوه رو می بردند که روی مردم تقسیم کنند حتی جایگاه پخشش رو هم نشون می داد حیف که این تیکش رو ضبط نکردم ولی اونهایی که برنامه رو نگاه کردند می تونند شهادت بدهند شاید شما دیر رفتی به شما نرسیده :grin:
شکوه و سرافرازی یک انسان در گرو سه چیز است ...

گفتار نیک*پندار نیک*کردار نیک*تصویر

[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

راستی،

تو ویکی پدیا این روز را ثبت کردن به عنوان تظاهرات جبهه مخالف جمهوری اسلامی ... گفتن شیراز درگیری شده و ... اون هم دقیقاً جایی که من بودم، تعجبم چطور شده من از اون بالا که ایستاده بودم و مشرف به همه جا بودم چیزی ندیدم :? اما وقتی دقت کردم و دیدم اصلاً اینها مطلب را اینقدر زود شاید قبل از رسیدن جمعیت به ستاد و حتی حرکت اونها، در ویکی منتشر کردن، خیالم راحت شد که چشمان من اشکالی نداره :grin:

در حقیقت اشکال از چیز بعضی هاست :-)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

تصویراگر کسی هوادار نظام باشه الزامی نداره حتما خودشو بیاد توراهپیمایی نشان بده که بگه منم امدم
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

اینطور نیست.

به قول ملاصدرا،

اول موجودیت بعد ماهیت.

تا زمانی که حضور نیست، مهم نیست که فرد موافق نظام باشد یا مخالف و هر ادعایی در این موضوع کند باطل است، چون ابتدا باید موجودیت را ثابت کند بعد در مورد ماهیت خودش بحث کند.

این در مورد سبزها هم صادق است. یعنی تنها آن دسته از آنها مخالف تلقی میشوند، که حضور داشته باشند و موجودیت خود را ثابت کنند.

باز به قول ملاصدرا،
اعتقادی که به آن عمل نشود، هر چه باشد اهمیتی ندارد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: نا کجا آباد
سپاس‌های ارسالی: 408 بار
سپاس‌های دریافتی: 367 بار

پست توسط kondol »

البته طبق این چیزی که من دیدم این دفعه تعداد مخالفان کمتر از همیشه بود شاید به خاطر تدابیر شدید امنیتی بوده باشه و فکر می کنم هر چیزی بوده مربوط به تهران بوده و به شهرهای دیگه نرسیده .
شکوه و سرافرازی یک انسان در گرو سه چیز است ...

گفتار نیک*پندار نیک*کردار نیک*تصویر

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

تقیه = دروغ (گناه کبیره )
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط میهن پرست »

kondol عزیز کدوم کیک و ساندیس من 700 تومن کرایه دادم رفتم ازادی که یک ساندیس اونم با اون ازدحام با قیمت 80 تومن بخورم.بابا تو رو خدا ول کنید این حرفارو .بابا خر مراد بیک که تو روستای علی اباد سفلی از توابع شهرستان ممداباد قزوینم زندگی میکنه میدونه که ملت برای یه چیزای دیگه اومدن راهپیمایی اونوقت شما میشینی میگی من تصویر دیدم که ساندیس میدن.تو رو خدا نگید که از سر احساس حرف می زنم که ادم اگه از سر احساس حرف بزنه خیلی بهتره تا از سر ندانستن و نادانی(بد برداشت نکنید)در ثانی مگه چه اشکالی داره کیک و ساندیس پخش کنن .بابا جشن ملی ماست.ترکا تو جشن روز جمهوری کیلو کیلو شیرنی پخش میکنن.حتی خود امریکایی ها تو جشن روز ازادی.اتفاقا نقدی که من نسبت به جشن 22 بهمن دارم اینه که از جمعیت خوب پذیرایی نکردن و من یکی حداقل گلوم خشک شده بود و هیچ نوشیدنی حتی ابم نبود که بخوریم.دوست من شنیدن کی بود مانند دیدن تو راهپیمایی بعدی شما بیا نمیخواد مرگ بر امریکا هم بگی بیا فقط نگاه کن ببین کیک میدن یانه.بعدشم شما چطور به شبکه های غربی استناد میکنی که اونا میگفتن 9دی فقط 40 هزار نفر اومده بودن.خداییش چطور میتونید به اونا اطمینان کنید.همین دیروز زنه تو العربیه فکر کنم میگفت تو میدون ازادی مردم بر علیه نظام شعار میدادن ولی ایرانی ها صدای سرود پخش میکردن.حالا شما خودت مقایسه کن.ادم عاقل خودش میتونه تشخیص بده. :razz:
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

, جان کشش نده چون
1 خلاف قوانین سایت است !
2 برای تک تک کلمه های شما در پست بالا جواب هست و جواب های محکمی هم هست پس لطفا ادامه ندید !
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط میهن پرست »

دوست عزیز کدوم مغایرت با قوانین .بالاخره باید یه جا این بحثا بشه یا نه و نه در pm چون باید سایر کاربران هم هزور داشته باشن.لطفا جواباتونو تا اونجای که مقدوره و لطمه ای به سایت نمیزنه(از لحاظ نوشتاری)قرار بدید خوشحال میشم با هم بحث کنیم. :razz:
من یکیو تا حالا هیچ کس نتونسته با منطق و حرف درست قانع کنه خوشحال میشم بفهمم واقعیت چیه و اگر حق با من بود که اعضا خودشون قضاوت میکنن.
قفل شده

بازگشت به “عكس و نقاشي”