چگونه میتوان یک حساب paypal وریفای شده امریکا داشت؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث تجارت الکترونيک و آنلاين، تبلیغات در وب، راههای کسب در آمد و تجارت در اینترنت به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

چگونه میتوان یک حساب paypal وریفای شده امریکا داشت؟

پست توسط StrikeEagle »

[FONT=Times New Roman]با سلام به دوستان عزیز : [FONT=Times New Roman]
من احتیاج به یک حساب
paypal
وریفای امریکا دارم . میخواستم ببینم که چطور میشه این کار رو کرد؟

[FONT=Times New Roman]با سرچی که در گوگل داشتم دیدم که سایتهای زیادی هستند که حسا ب وریفای شده پی پل رو به قیمتهای مختلف از 50 تا 150 هزار تومان میفروشند. میخواستم ببینم که ایا میشه به این سایتها اعتماد کرد و ایا کسی از دوستان هست که سابقه خرید از چنین سایتهایی رو داشته باشه؟ لطفا نگید که داشتن چنین حسابی فقط با داشتن یک اشنا در خارج از ایران مقدوره! 
[FONT=Times New Roman]Epay. 

[URL=http://hiwahost.ir/paypal.htm]
[FONT=Times New Roman][External Link Removed for Guests] 
[/URL]
[FONT=Times New Roman]منتظر راهنمایی دوستان  [FONT=Times New Roman]با  
تصویر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: Karaj
سپاس‌های ارسالی: 75 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

Re: چگونه میتوان یک حساب paypal وریفای شده امریکا داشت؟

پست توسط WaffenSS »

اتفاقاً همينو ميخواستم بگم :grin: :o
آخه به مؤسسات دولتي آدم با هزار وسواس و از اين بپرس، از اون بپرس، اطمينان ميكنه چه برسه به مؤسسات خصوصي و مضافاً اينكه مسئله پول هم در ميان باشه!
من خودم آشنا در خارج كشور هم دارم، اما خودش ميترسه به سايتهاي اينترنتي اطمينان كنه و لذا خريدهايش را بطور آزاد انجام ميده.
تصویر كليك روي دكمه تصویر سپاس از محبوبيت شما نمي‌كاهد تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
خير، به هيچ عنوان قابل اعتماد نيستند، چون اغلب با مشخصات نادرست ساخته ميشوند و پيپال هم سايتي نيست که به اين شکل بشه با اون کار کرد و ادامه داد، مطمئنا در چند دريافت و پرداخت اوليه مسدود خواهند شد، بهتره اگر دوستي در کشورهايي که پيپال اونها رو قبول داره از اون درخواست کنيد حسابي به نام خودش براتون باز کنه و مراحل وريفاي رو انجام بده، ديگر روشها مطمئنا قابل اتکا نخواهند بود
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

یک روش هست البته، اما به ندرت مورد استفاده است ...

شما میتونید به کمک سادترین شیوه های تغییر ip در paypal حساب باز کنید البته به عنوان یک نفر از کشور امارات. :D

در ادامه،

باید یک مستر کارت به نام خودتان تهیه کنید، در ایران مراکز معتبر ارائه مستر کارت وجود دارد. میتونید بعد از دریافت مستر کارت وارد حساب paypal خودتون بشوید و بعد مشخصات مستر کارت خودتون را بدهید، و با یک بار شارژ حساب پی پال خودتان از طریق مستر کارت خودتان این حساب تائید خواهد شد.

کاری که اون فروشندگان حساب های تائید شده paypal می کنند. البته بعضی هاشون هم به صورت وایربانک از دبی اقدام میکنند، اما در هر حال حسابی که با نام دیگری تایئد شده، حتی اگر بعداً به نام شما تغییر یابد، تائیدیه آن با مسترکارت یا حساب بانکی کس دیگری است و نهایتاً هر وقت اراده کند، حساب شما را تصاحب خواهد کرد.

اما چرا دریافت مستر کارت و تایئد حساب paypal به ندرت انجام میشود (غیر از آن فروشندگان حساب).

چون وقتی شما مستر کارت داری، دیگر هر سایت معتبری بخواهید امکان خرید را خواهید داشت و نیازی به paypal و ریسک کردن نیست. چون paypal در نهایت اگر شک کند و بفهمد از ایران هستید حساب شما را بلاک خواهد کرد و موجودی آن مصادره میشود. اما در مورد مستر کارت این ریسک وجود ندارد.

ضمنا در میان فروشگاه های اسکم (متقلب) بیشتر متداول است از paypal وامثال آن استفاده شود و کمتر با کارت اعتباری به کلاه برداری می پردازند چرا که بعداً در صورت شکایت حساب بانکی ایشان مشکل دار خواهد شد.

اگر میخواهید تجارت آنلاین کنید، یک حساب ارزی باز کنید و کارت ویزا تهیه کنید که امن ترین راه برای ایران است. البته من چند سالی هست کار نکردم، تا آنجا که یادمه بانک اقتصاد نوین شرایط ساده تری برای دادن این کارت داشت، البته در مقاطعی هم بود که ارائه نمیکرد. فکر میکنم محدودیت در تعداد کارت های عرضه شده وجود داشته باشه و وقتی به سقفش برسه باید تا بازه زمانی بعد منتظر بود.

میتویند با مراجعه به بانک اقتصاد نوین اطلاعات دقیقترش را به دست بیارید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 264 بار

پست توسط M.Schumacher »

من کارم خرید از سایتهای خارجیه و بیشتر با Paypal کار میکنم و امنیتش خیلی بالاست.تا حالام نشده که یه سایتی جنسو نفرسته به جز یه بار که از یه سایت چینی 4 تا گوشی خریدم به قیمت 1500000 تومن.ولی فروشنده نفرستاد و هیچ کاری هم نتونستم انجام بدم.البته اون یه بار هم پولو بانکی به حساب طرف در چین واریز کردم.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][FONT=System]It's nice to be important,But it's important to be nice  
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: Karaj
سپاس‌های ارسالی: 75 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط WaffenSS »

كاپيتان M.Schumacher
يعني از Paypal استفاده نكرديد كه ضرر خورديد؟
تصویر كليك روي دكمه تصویر سپاس از محبوبيت شما نمي‌كاهد تصویر
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

شما میتونید به کمک سادترین شیوه های تغییر ip در paypal حساب باز کنید البته به عنوان یک نفر از کشور امارات.

البته به شرطی که شیوه مورد استفاده برای تغییر IP خودش امن باشه (مثل استفاده از V_P N)، و گرنه اطلاعات حساب کاربر ممکن هست به راحتی در اختیار افراد دیگه ایی قرار بگیره.
البته به این نکته هم باید توجه کرد که PayPal روی کاربران ایرانی خیلی حساس هست، در صورتی که کوچکترین شکی به معاملات شما یا IP شما بکنه، حسابتان Limited میشه، و باید مجددا Verify کنید.
نگهداری یک حساب PayPal از ایجاد آن سختر هست. این سایت های ایرانی خدمات Paypal هم یکی از منابع درآمدشان Verify کردن مجدد حساب در صورت Limited شدن آن هست؛ مثلا شما یک بار در هنگام ورود به حسابتان بی احتیاطی می کنید و Paypal به شما شک می کند، اون وقت حسابتان Limited میشه، و شرکت مربوطه هم فقط در صورتی که درصدی از پول حساب شما بهش تعلق بگیره (مثلا 10 درصد)، حاضر میشه حساب شما را مجددا Verify کنه!
ارسال پست

بازگشت به “تجارت آنلاين”