دوستان به تصویر اول دقت کنید چقدر شبیه مارمولک بودیم! تصویر دوم شبیه به هواپیما نیست که داره دیوار صوتی میشکنه؟؟ (به هوای فشرده شده بدور جنین و دستها که شبیه بال شدند و پاها که برای بهبود وضع آیرودینامیکی جمع شدند دقت نمایید!) تصویر سوم هم که شبیه به آدم فضایی شدیم!!
دوست عزیز روزبه خان شما دیگه کی هستی.اتفاقا من دقت کردم چقدر شبیه میگ 29 مدل(smt ) هست به کوهان پشت کابین دقت کنید احتمالا قصد افزایش برد رو داشته دا شیش ماهه به دنیا بیاد و البته مقطع شکمش هم خیلی کمه و احتمالا تو رادار دیده نشه .در ضمن گویا تازه قصد داره پس سوزو روشن کنه که باعث صدای مهیبی در شکم مادرش خواهد شد .البت بعدش معلوم نیست زنده بمونه یا نه. در ضمن گویا اون بچه هم در شکم مادرش توپولفی چیزی بوده که انقدر زشت شده.من که اصلا از بچه خیلی کوچیک خوشم نمیاد.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
ممنون از عکس ها یک حدیث از امام علی هست که میگه مردم انقدر به خود ننازید ومغرور نشوین اگر شما بدانید یک نطفه کوچک بودین چرا انقدر من من می کنید دوستان ببخشید حدیث رو کاملا یادم نیست ولی توهمین گفته ها می باشد
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود یاسرعرفات
فکر کنم کامل حدیث این باشه: در عجبم از انسان که از یک ماده نجس بوجود آمده و در هنگام مرگ نیز عزیزانش نمیخواهند او را حتی ببینند و او اینطور به خود مینازد!