در پی دستیابی به گنجی از اطلاعات نظامی غیر طبقه بندی شده!در نزدیکی خود(آب در کوزه و ما گرد جهان میگردیم...!) این چند برگه یا بروشور یا ....! (نمیدونم اسمش رو چی بذارم!)در مورد دو نوع جدید مهمات که در ایام فجر امسال توسط وزیر دفاع خط تولید آن در ... افتتاح شده بود را به دوستان عزیزم تقدیم میکنم.
با تشکر ویژه از دوست عزیزم بدلیل واترمارک تصاویر.
مهمات 120 میلیمتری HESH
[External Link Removed for Guests]
مهمات 130 میلیمتری بیس بلید(در مورد نام (بیس بلید) بنده تنها نقل قول کردم!)
در آینده هم با پست های اسکنی!! در خدمت دوستان خواهیم بود.
در زمان جنگ که من نوجوانی بیش نبودم!! و پس از جنگ که پای صحبت رزمندگان مینشستم گاهی در صحبت این عزیزان از سلاحی مشهور به توپهای فرانسوی نام برده میشد. که این گلوله ها در مسیر خود به دلیل نورانی بودن قابل مشاهده بودند و مدت کوتاهی پس از خاموش شدن به هدف اصابت می کردند. همیشه برای من سوال بود که ایا این گلوله ها رسام بودند!!؟؛ یا از نوع موشک و راکت بودند؟
Ruozbeh نوشته شده:
مهمات 130 میلیمتری بیس بلید(در مورد نام (بیس بلید) بنده تنها نقل قول کردم!)
قسمتی از خاطرات رزمندگان مربوط به همین موضوع! عراق یه توپ داشت به اسم توپ فرانسوی ، این تو با توپ ها دیگه تفاوت داشت . برد اون فکر کنم سی کیلومترو اساسی ترین تفاوتش این بود که از مانی که شلیک می شد . گلوله اون مانند یک ستاره پرنور در حال حرکت تو آسمون دیده می شد . و هر وقت نور اون خاموش می شد 200 تا 300 متر اون طرف تر با زمین اصابت و ... بمب !
* انفجارها آنقدر ناگهانی و بیخبر بود که فرصت زمینگیر شدن را به ما نداد. البته آنزمان، بازار توپهای فرانسوی كه بیخبر از راه ميرسيدند داغ بود. این توپها را فقط در شب آنهم از حركت نورشان میشد تشخیص داد؛ اما در روز، تازه وقتی منفجر میشد، به ذهنت میرسید که روی زمین بخوابی،يعني زماني که دیگر خوابیدن فایدهای نداشت چون هر اتفاقی که باید میافتاد، افتاده بود.
. .
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) : اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .