ساخت میانبرهای نرم افزاری،در منویه استارت ویندوز(ترفند)
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- پست: 7545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
ساخت میانبرهای نرم افزاری،در منویه استارت ویندوز(ترفند)
بسم الله الرحمن الرحیم بنام خدا سلام دوستان مقدمه و توضیحات اوقات برای شما پیش می اید که نیاز به یک لیست نرم افزارهای مهم دارید که هر وقت نیاز شد ان را بتوانید مشاهد کنید بشه گفت بهترین گزینه ساخت یا استفاده از لیست نرم افزار یا ابزار الت مهم در منوی START ویندوزتون است این کار اینست که منویه استارت همیشه در گوشه سمت چپ پایین صفحه موجود است اشنایی با منوی START تصویر پایین شروع می از هر چیز ما کاری با اجزایی سمت راست صفحه منوی استارت نداریم
1- اون قسمتی رو که دورش خط ابی کشیدم(1) ، قسمتی است که نرم افزار های که جدیدآ باهشون کار کردیم نمایش داده میشن 2- اون قسمتی رو که دورش خط ابی کشیدم(2) ، قسمتی است که لیست نرم افزار های مهم در ان قرار می گیرد ( اصل مقاله در رابطه با همین گزینه است) 3- اون قسمتی رو که دورش خط قرمز کشیدم(3)، خطی است که گزینه های 1 و 2 را از هم جدا می کنند ( تایین محدوده) اموزش و نحویه ساخت "لیست نرم افزار های مهم در منویه استارت" از هر چیز توصیه میشه "لیست نرم افزار های که تازه اجرا شده " را از صفحه سمت چپ منویه استارت حذف کنید شخصآ همین کار رو می کنم ، از نظر من این منو کارایی چندانی نداره و فقط منو استارت رو شلوغ می کنه (منظور منوی"لیست نرم افزار های که تازه اجرا شده ") *==> برداشتن یا نداشتن منویه "لیست نرم افزار های که تازه اجرا شده " اختیاری است نحویه حذف منویه "لیست نرم افزار های که تازه اجرا شده " 1- ابتدا نشانگر موس را بر روی START برد سپس کلیک راست موس را بفشارید ، بعد از باز شدن منو گزینه Properties را انتخاب کنید 2-بعد از باز شدن صفحه جدید گزینه Customize را انتخاب کنید 3- بعد از باز شدن صفحه جدید، روبرو گزینه Number of program on Start menu عدد نوشته شده است ، ان را 0 قرار دهید 4- و در اخر سر دکمه ok را بفشارید (مطابق شکل زیر)
منوی"لیست نرم افزار های که تازه اجرا شده "" از ببین رفته است نحویه اضافه کردن برنامه ها به منویه لیست نرم افزار های مهم اینجا برای مثال می خوایم ، "یاهو مسنجر" و "اینترنت اکسپلورر" و " اپرا " را به لیست اضافه کنیم به پوشه نرم افزار نصب شده برو روی سیستم میروید و فایل اصلی اجرا کنند را پیدا می روی فایل اصلی اجرا کنند کلیک راست کرده و از منویه باز شده گزینه " Pin to start menu " را انتخاب می کنید این کار فایل به منویه "لیست مهم " استارت می (مطابق شکل زیر )
( نکته*==> نحویه فرستادن ، اینترنت اکسپلورر ، و اپرا به لیست ، با همان روش که در بالا اشاره شده انجام می گیرد) می توانید لیست 3 نرم افزار که در بالا گفته بودم را در منوی start ببینید (مصداق شکل زیر)
نحویه حذف و تغییر نام دادن در "لیست نرم افزار های مهم در منویه استارت" نحویه تغییر نام نرم افزار در لیست
منو استارت ، در "لیست نرم افزار های مهم در منویه استارت"، بر روی نرم افزار مورد نظر خود کلیک راست کرده، سپس نام ان را هر چه بخواهید می توانید بزارید( مصداق شکل زیر ) نحویه حذف نرم افزار در لیست
منو استارت ، در لیست نرم افزار های مهم ، بر روی نرم افزار مورد نظر خود کلیک راست کرده، بعد از باز شدن منو ، دو گزینه برای حذف فایل در اختیار دارید می تونید روی گزینه Remove form this list یا بر روی گزینه Unpin from Start menu کلیک فرمایید ((نکته *==> در اموزش های بالا گفته شد که ساخت منوی "لیست نرم افزار های مهم در منویه استارت"، شاید بعضی دوستان این سوال برایشان پیش اماده باشه مگر خود ویندوز این قابلیت را نداشت که شما در مقاله اسم ساخت را اوردید ، با استفاده از مقاله بالا می توانید بهینه سازی و استفاده درست تری از امکان رو که ذکر شد را داشته باشید، و به نوعی ساختار و شکل دهی منوی تغییر می کند)) به پایین رسید مفید باشه ،عکس،تنظیم: کوچیک شما سیناست باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.