دوستان عزیز با توجه به اینکه در صفحه اصلی سایت و در بخش کامپیوتر مبحثی در خصوص سیستم عامل ها وجود نداره این بخش رو برای ویندوز سون انتخاب کردم . امیدوارم مدیران محترم سایت این بخش رو به صفحه اصلی در قسمت کامپیوتر منتقل کنند.
از شما هم خواهش میکنم چنانچه در مورد ویندوز سون نرم افزار و آموزشی دارید بذارید.
من هرچی گشتم متوجه نشدم چطوری می شه فایلها رو تو این پست آپلود کرد . لطفا راهنماییم کنید.
ویندوز 7 ( آموزش و نرم افزار )
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- پست: 965
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۸۸, ۸:۴۷ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
Re: ویندوز 7 ( آموزش و نرم افزار )
فرق این ویندوز 7 با این ویندوز xp معمولی خدمون چیه
منظورم همین service pack 2 که من استفاده می کنم
جواب بده خب آفرین بگو
منظورم همین service pack 2 که من استفاده می کنم
جواب بده خب آفرین بگو

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یاد

- پست: 87
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ تیر ۱۳۸۸, ۴:۵۴ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 33 بار
- سپاسهای دریافتی: 123 بار
Re: ویندوز 7 ( آموزش و نرم افزار )
victory67 نوشته شده:فرق این ویندوز 7 با این ویندوز xp معمولی خدمون چیه![]()
منظورم همین service pack 2 که من استفاده می کنم![]()
جواب بده خب آفرین بگو
دوست من فرق ویندوز XP SP2 نسبت به XP SP1 (سرویس پک یک) اینه که باگ یا حفره های امنیتی در SP2 بهبود بهتری داره و امکان نفوذ هکرها ، ویروسها و ..... به کامپیوتر شما وقتی که به اینترنت متصل می شید کمتره اما محال نیست.
فرق ویندوز 7 با XP امنیت بالا در اینترنت ، سرعت بالاتر ، شناختن تمامیه سخت افزار ها و فعال شدن اونا بدون نیاز به CD نصب سخت افزار مربوطه ، زیبایی خارق العاده ، استفاده از کمترین توان CPU برای کار و پردازش ، امکانات بیشتر و گسترده تر و ............... هست که ویندوز سون رو از تمامیه سیستم عاملها برتر و سرتر کرده. پیشنهاد میکنم از این ویندوز استفاده کنید.
البته می دونید بعضی از بازیها و نرم افزارها که قدیمی هستن روی سون نصب نمی شن به همین علت حرفه ایها روی سیستمشون دو تا ویندوز نصب میکنن. روی درایو C ویندوز XP و روی درایو D ویندوز سون.
موفق باشید.
فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزاء بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد .
کوروش بزرگ
کوروش بزرگ