خانواده ما مدتی هست که با مریضی پدرم دست و پنجه نرم میکنه و ایشون به علاوه ناراحتی قلبی دارای سرطان پروستات بدخیم هم هست که داره میزنه به استخوان و دیگر اعضای بدن که متاسفانه به علت حاد بودن نمیتونیم براش کاری کنیم .
جدیدا هم بیماری عفونت خونی نیز به این موارد اضافه شده و بسیار ضعیف شدن و درست نمیتونند مقدار غذا به حد کافی بخورند.
ما می خواهیم با حداقل خوراکهایی که به ایشون میدیم حداکثر کالری و انرژی رو ایشون بگیرند با این شرایط که چون ایشون ناراحتی قلبی دارند و 3 رگ قلبشون گرفته و نمیتونند عمل جراحی کنند نباید دارای کلسترول و پروتین باشه یا اگر هم داره مقدارش باید بسیار کم باشه
دوستان اگر کسی میتونه کمکی کنه مارو یاری کند فراموش نمیشه و انشا... اجرش رو تو این دنیا و آخرت نیز میگیره از خدای متعال

در ضمن دوستان اگر کسی اطلاعاتی در مورد درمانهایی که در مورد سرطان موجود هست هم بگذارد هم بد نیست چون تو این شیراز من تا اونجایی که میدونم بر عکس این که تو بخش قلب خیلی جلو هست ولی متوجه شدم که تو بخش داخلی بسیاری ضعیف هست چون ما نشونه هاش رو میدیدیم ولی دکترا هیچ وقت شک نکردند که ممکنه مشکل از کجا باشه و تا زمانی که خوش خیم بود متوجه نشدند و همین باعث بدخیم شدنش شد
ما ایشون رو پیش معتبر ترین دکترهای داخلی شیراز بردیم و نتونستند که تشخیص بدن در حالی که تو بوشهر دکتر شکی که کرده بود درست تر بود
من خودم به شخصه از یک سال و نیم پیش تا به حال دو تا از عمه هام رو به علت بیماری داخلی در شیراز از دست دادم و این هم پدرم