سلام !
من با زبان برنامه نویسی تحت وب آشنایی ندارم. اما میخواهم یک سایت ( نه وبلاگ) در اینترنت راه اندازی کنم. هدفم قرار دادن اخبار و مقالات میباشد. در واقع یه سایت خبری تحلیلی ساده و جمع و جور. میخواستم بدانم که چه قالب هایی مناسب است و از کجا باید دانلود کنم.
در ضمن چگونه میتونم سایتم رو به گوگل و سایر موتورهای جستجو معرفی کنم.
اگر در این زمینه راهنمایی بفرمایید کمک بزرگی به من کردید.
با تشکر
راهنمایی برای راه اندازی یک سایت
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: راهنمایی برای راه اندازی یک سایت
,
با توجه به نياز و توضيحات شما، بهترين انتخاب wordpress هست که ميتونيد به صورت مجاني و فارسي نيز از اينترنت دانلود کنيد
همچنين پلاگين و قالبهاي فراوان و گوناگوني هم براي اون عرضه شده که به راحتي ميتونيد با اون کار و سايت مورد نظر خودتون رو ايجاد کنيد
با توجه به نياز و توضيحات شما، بهترين انتخاب wordpress هست که ميتونيد به صورت مجاني و فارسي نيز از اينترنت دانلود کنيد
همچنين پلاگين و قالبهاي فراوان و گوناگوني هم براي اون عرضه شده که به راحتي ميتونيد با اون کار و سايت مورد نظر خودتون رو ايجاد کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 2464 بار
- سپاسهای دریافتی: 1412 بار
با سلام به اساتید محترم
دوستانی که در زمینه طراحی سایت مهارت و تجربه دارند لطفا" راهنمایی کنند
من قصد دارم یک سایت راه اندازی کنم اما به جز دامین از هیچ چیز دیگرش خبر ندارم میشه راهنمایی کنید که به جز دامین به چه چیز هایی نیاز داره و اینکه با مبلغ 100000 تومان میشه یک سایت راه اندازی کرد یا نه ؟
من قصد دارم یک سایت راه اندازی کنم اما به جز دامین از هیچ چیز دیگرش خبر ندارم میشه راهنمایی کنید که به جز دامین به چه چیز هایی نیاز داره و اینکه با مبلغ 100000 تومان میشه یک سایت راه اندازی کرد یا نه ؟
ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
mohammad1365 نوشته شده:با سلام به اساتید محترم
آره دوست عزیز چرا نشه؟
اول به یکی از سایت های زیر برو یه دامین انتخاب کن بهد یه هاست (فضای میزبانی )بخر بعد هم باید یه خورده زحمت بکشی و سایت رو بسازی من وردپرس رو بهت پیشنهاد میکنم که آسون تره
[External Link Removed for Guests] یه دامین com بخر 10 تومان یه فضای 50 مگابایتی رایگان لینوکس هم بهت میده البته توش نمی تونی وردپرس رو راه اندازی کنی چون دیتا بیس نداره میتونی 10 تا 15 تومان دیگه بدی یه فضای 100 مگابایتی بخری که وردپرس رو هم توش نصب کنی
[External Link Removed for Guests] اینم خوبه 50 مگ فضا با گارانتی بازگشت وجه با دیتابیس و ...
[External Link Removed for Guests] تو اینم می تونی یه فضای 50 مگ بخری با کلی امکانات نامحدود دیتا بیس هم داره
پیشنهاد میکنم حتما هاست لینوکس بخری چون خیلی ارزون تر از ویندوزه نیازی هم نداری خودت لینوکس بلد باشی لینوکس روی سرور اجرا میشه و سایتت امنیت بالاتری داره
برای یادگیری ورد پرس هم میتونی این [External Link Removed for Guests] دانلود کنی یا به [External Link Removed for Guests] مراجعه کنی
میتونی راه اندازی [External Link Removed for Guests] به اینجا بدی
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...
[External Link Removed for Guests]
ساعت بعد حساب داریم ...
[External Link Removed for Guests]