دو برادر در جام جهانی رو در روی هم قرار می گیرند

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

دو برادر در جام جهانی رو در روی هم قرار می گیرند

پست توسط HORLIKAN »

به گزارش شبكه تلویزیونی فرانس24، برادران بواتین هر دو فوتبالیست های حرفه ای هستند كه یكی برای تیم ملی آلمان و دیگری برای تیم ملی غنا بازی می كند.

ژروم بواتین مدافع تیم ملی المان است درحالی كه كوین پرینس بواتین برادر او هافبك میانی غنا است.

برادران بواتین در برلین بزرگ شدند و هر دو به طور حرفه ای فوتبال بازی می كنند.

روز چهارشنبه این دو برادر در چارچوب دیدار تیم های ملی اشان به مصاف یكدیگر می روند كه این امر در تاریخ جام جهانی بی سابقه است.

یور ورژس مدیر ورزشی نشریه برلینی بی زد گفت، ژروم بواتین موفق شد سرمربی را به عملكرد خوب خود متقاعد كند اما كوین نتوانست لوو را متقاعد كند و او تصمیم گرفت برای تیم ملی غنا كه زادگاهش است، بازی كند.

این گزارش می افزاید، دو برادر تفاوت های عمده ای باهم دارند.
ژروم بسیار منضبط و بی سر و صدا است اما كوین پرینس مدام جنجال می افریند و نامش بیشتر در نشریات جنجالی زرد به چشم می خورد تا روزنامه های ورزشی.

همین كوین پرینس بود كه میشل بالاك كاپیتان تیم ملی آلمان را مصدوم كرد و از حضور او در این جام ممانعت كرد.

این دو برادر همچنین در زندگی به طور متفاوتی تربیت یافته اند؛ ژروم در محله ای آرام در برلین بزرگ شد اما كوین پرینس در ودینگ یعنی محله ای پرهیاهو در برلین رشد كرد؛ همه در این محله وی را می شناسند و عقیده دارند ژروم از او بهتر است.

غنایی های مقیم برلین عقیده دارند این دو برادر با قرار گرفتن رو در روی یكدیگر ، كار بسیار دشواری پیش رو دارند.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”