سال 1386 , مارادونا: از اعماق قلبم مردم ایران را دوست دارم

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

سال 1386 , مارادونا: از اعماق قلبم مردم ایران را دوست دارم

پست توسط oweiys »

رفتن مارادونا به سفارت ایران و اهدای پیراهن , موضوعی بود که در سال 1386 رخ داد. حالا که مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین شده و

ایام , ایام جام جهانی است خوب است که هم خاطره ای تازه شود و هم آن دسته از دوستانی که از موضوع خبر نداشتند مطلع شوند.

- - - - - - - -

ديگو مارادونا، بازيكن اسطوره‌اي آرژانتين يك تي‌شرت امضا شده را به تمام علاقمندان ايراني‌اش تقديم كرد.

مارادونا روز شنبه در سفارت ايران دربوينس آيرس حضور يافت و با "محسن بهاروند" سفير ايران در آرژانتين ديداركرد. او در اين ديدار

تي‌شرتي همراه با امضايش را به "بهاروند" هديه داد.

وي گفت:«  از اعماق قلبم مردم ايران را دوست دارم. اين را با تمام وجودم مي‌گويم به دليل اين كه آن را باور دارم. »

مارادونا افزود:« من از دولت و رييس جمهور ايران نيز حمايت مي‌كنم و دوست دارم احمدي‌نژاد را ملاقات كنم.تاكنون با دو رييس جمهور ديدار كرده‌ام. فيدل كاسترو و هوگو چاوز. دوست دارم سومين رييس جمهوری را كه ملاقات مي‌كنم، احمدی‌نژاد باشد.»

بهاروند نيز گفت:« تی‌شرت امضا شده‌ي مارادونا را به موزه‌ي وزارت امور خارجه مي فرستيم تا به نمايش عمومي درآيد.»

تصویر

منبع: [External Link Removed for Guests]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

با رفتن به منبع می توانید ویدیوی مربوط به صحبت های گرم مارادونا در سفارت را هم مشاهده کنید.
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”