از بين بردن ويروس نوار زرد

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

از بين بردن ويروس نوار زرد

پست توسط student1 »

سلام
من ميخوام بدونم که چطور ويروس نوار زرد را از بين ببرم
اين ويروس به اين صورت است که در بالاي صفحه مونيتور يک نوار زرد مي آيد و در ان حرفهاي ضد اسلامي و ... نوشته شده است
با node 4 که update شده بود امتحان کردم به صورت Malas worm و Autorun.VB.HJ worm و ... شناسايي کرد ولي قابليت پاک شدن نداشت و و قتي ف_ * ل*_ ت ر کردم باز ويروس فعال بود و هم چنين بعد از نصب آنتي ويروس درايوها را بايد open with باز کنم
لطفا کمکم کنيد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: از بين بردن ويروس نوار زرد

پست توسط Mahdi1944 »

,
با دانلود و نصب kaspersky PURE و آپديت اون ميتونيد به راحتي ويروس رو حذف کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

Re: از بين بردن ويروس نوار زرد

پست توسط key-one »

student1 نوشته شده:سلام
من ميخوام بدونم که چطور ويروس نوار زرد را از بين ببرم
اين ويروس به اين صورت است که در بالاي صفحه مونيتور يک نوار زرد مي آيد و در ان حرفهاي ضد اسلامي و ... نوشته شده است
با node 4 که update شده بود امتحان کردم به صورت Malas worm و Autorun.VB.HJ worm و ... شناسايي کرد ولي قابليت پاک شدن نداشت و و قتي ف_ * ل*_ ت ر کردم باز ويروس فعال بود و هم چنين بعد از نصب آنتي ويروس درايوها را بايد open with باز کنم
لطفا کمکم کنيد

با سلام این ویروس بوسیله یه نرم افزار آنتی ویروس فارسی پاک میشه به سایت ایمن سر بزن
وجدان آئينه اي را ماند. نه تملق ميگويد و نه تحقير مينمايد.
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”