تصاویری(عکس)از تجهیزات نظامی ایران پخش شد از شبکه المنار
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
تصاویری(عکس)از تجهیزات نظامی ایران پخش شد از شبکه المنار
بسم الله الرحمن الرحیم بنام خدا دوستان المنار حدود چند سال پیش تصاویری از تجهیزات نظامی ایران را پخش کرد یکی از دوستان خوبمون اقایی "Fariborz" اون را در این تاپیک قرار ==== تصمیم گرفتم تصاویری از اون کلیپ رو به صورت عکس در این تاپیک قرار این کار اینست که ، بعضی از تجهیزات که در ان کلیپ ها به نمایش در اماده بود ،عکس هاشون ،کمتر تویه سطح اینترنت یافت میشود. عکس ها باشید.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

Re: تصاویری(عکس)از تجهیزات نظامی ایران پخش شد از شبکه المنار
سری اول
(برای دیدن تصاویر با رزولیشن 512X384 روی عکس مد نظر خود کلیک فرمایید.)
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
تنظیم،اپلودعکس:sinaset
(برای دیدن تصاویر با رزولیشن 512X384 روی عکس مد نظر خود کلیک فرمایید.)
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
تنظیم،اپلودعکس:sinaset
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
با سلام و پوزش
گویا در آخرین عکس اشتباهی تصویر اف-18 متعلق به گروه موسوم به blue angels بجای هواپیمای صاعقه گذاشته شده.منتهی چون تصویر زیاد واضح نیست من هم اولش فکر کردم که صاعقه های خودمونه ولی با توجه به فرم کاکپیت و ورودیهای هواو...متوجه شدم که صاعقه نیست.البته دوستان دیگه هم نظر بدن شاید من اشتباه میکنم.
گویا در آخرین عکس اشتباهی تصویر اف-18 متعلق به گروه موسوم به blue angels بجای هواپیمای صاعقه گذاشته شده.منتهی چون تصویر زیاد واضح نیست من هم اولش فکر کردم که صاعقه های خودمونه ولی با توجه به فرم کاکپیت و ورودیهای هواو...متوجه شدم که صاعقه نیست.البته دوستان دیگه هم نظر بدن شاید من اشتباه میکنم.

- سپاسهای ارسالی: 7461 بار
- سپاسهای دریافتی: 7118 بار
- تماس:
سینا جان ممنون
این عکس رو مطمئنی صاعقه هست؟
[External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 1 on @lirez@, ويرايش شده در 0.

-
- سپاسهای ارسالی: 326 بار
- سپاسهای دریافتی: 1085 بار
@lirez@ نوشته شده:سینا جان ممنون
پیوستن جنگنده هایF-18 تیم آکروجت بلو انجلز(فرشتگان آبی) نیروی دریایی آمریکا رو به نیروی هوایی ایران تبریک میگم.

- محل اقامت: واوان
- سپاسهای ارسالی: 3246 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
- تماس:
sinaset نوشته شده:@lirez@ نوشته شده:سینا جان ممنون
سلام دوست گلم
بله ، تازه من فکر می کنم الان باید دو برابر این رو احتمالا داشته باشیم .
باتشکر
بابا سینا جان، عزیز من ، برادر بزرگتر من ، استاد من، بیخیال شو!

این بدبختا هورنت هستند نه صاعقه.
دوست گل من ، این آمریکای جهانخوار کلی زحمت کشیده این خوشگلا رو ساخته اونوقت شما مطمئنی که ایرانی هستند؟!!

فکرکن طراح هورنت یا فرمانده ی نیروی هوایی آمریکا با دیدن این صفحه چه حالی پیدا می کنه!=>

سلام دوستان
قبل از هر چیز از اقا ساسان پوزش می طلبم،چون من پست ایشون رو ندیدم
در رابطه با عکس بالا ، من دو عکس از صاعقه دارم که دقیقه به همین شکل رنگ امیزی شدن که دوستان خودشون می تونند روش نظر بدهند(خودم نظری خاصی ندارم)

برای دیدن عکس در حالت بزرگ نمایی [External Link Removed for Guests] فرمایید.

برای دیدن عکس در حالت بزرگ نمایی[External Link Removed for Guests] فرمایید

در رابطه با عکس بالا ، من دو عکس از صاعقه دارم که دقیقه به همین شکل رنگ امیزی شدن که دوستان خودشون می تونند روش نظر بدهند(خودم نظری خاصی ندارم)

برای دیدن عکس در حالت بزرگ نمایی [External Link Removed for Guests] فرمایید.

برای دیدن عکس در حالت بزرگ نمایی[External Link Removed for Guests] فرمایید

سلام دوستان
اول از همه بابت دادن تو پست طی مدت زمان کم پوزش می طلبم
نکته بعد من اگر همون اول پست اقا Sasan89 رو میدیدم ، اون پاسخ رو نمی دادم ، چون خودم هم زیاد دقت نکردم بود رویه تصویر، فکر می کردم صاعقه باشه
من هم نمی دونم این تصویر چه هواپیمای هست
==
ولی تویه کلیپ موقعه که تصویر رویه این هواپیما می اید ، گویند نام "شفق" را به زبان می اورد .
که می تونه دلیلی مختلفی داشته باشه ، و از اونجایی که من از زبانی عربی سر در نمی اورم ، دقیقا نمی دونم منظور گوینده چی بود.
با هر حال به خاطره این اشتباه از همه دوستان پوزش می طلبم
باتشکروعرض پوزش
اول از همه بابت دادن تو پست طی مدت زمان کم پوزش می طلبم
نکته بعد من اگر همون اول پست اقا Sasan89 رو میدیدم ، اون پاسخ رو نمی دادم ، چون خودم هم زیاد دقت نکردم بود رویه تصویر، فکر می کردم صاعقه باشه
من هم نمی دونم این تصویر چه هواپیمای هست
==
ولی تویه کلیپ موقعه که تصویر رویه این هواپیما می اید ، گویند نام "شفق" را به زبان می اورد .
که می تونه دلیلی مختلفی داشته باشه ، و از اونجایی که من از زبانی عربی سر در نمی اورم ، دقیقا نمی دونم منظور گوینده چی بود.
با هر حال به خاطره این اشتباه از همه دوستان پوزش می طلبم
باتشکروعرض پوزش
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
sinaset نوشته شده:سلام دوستان
از این بایت که پست من رو ندیدید تقصیری متوجه شما نیست چون خودم هم معمولاً پست های ارسالیم رو با چند ساعت تاخیر بر روی سایت می بینم که جا ی کمی گلگی از مدیریت محترم سایت داره.
اما در مورد این عکس واقعاً شباهت زیادی بین تصویر اونها وجود داره بخصوص بخاطر رنگ آمیزی صاعقه منتهی همونطور که در پست قبلی هم عرض شد اگه دقت کنید متوجه میشید که فرم کاکپیت و محل قرار گرفتن ورودی هوای موتور,برآمدگی بدنه در قسمت بین ریشه بال و کاکپیت و قطورتر بودن قطر قاعده دماغه در اف-18 نسبت به صاعقه در تصاویر مشخصه.ولی خوب بهر حال از این اشتباهات زیاد پیش میاد من خودم گاهی تصویر یه میگ-29 رو با سوخو 27 اشتباه می گیرم.

سلام دوستان
سری دوم عکس ها
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] تنظیم اپلودعکس:sinaset
سری دوم عکس ها
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] تنظیم اپلودعکس:sinaset

بسم الله الرحمن الرحیم
بنام خدا
سری سوم
و تنظیم:sinaset
بنام خدا
سری سوم
و تنظیم:sinaset