,
قرار شد شماتیک مدار وطرحی که در ذهنتون هست رو بفرستید

شکل موج خروجی شما از این قرار است:
[External Link Removed for Guests]و مدار شما این:
[External Link Removed for Guests]فرض میکنیم که شما زوایه آتش را
صفر درجه در نظر گرفته اید.
همانطور که در شکل موج خروجی مشاهده میکیند شما در هر نیم موج 3 تریستور را روشن دارید که یکی از آنها به مدت 10 میلی ثانیه و دو تای دیگر به مدت 5 میلی ثانیه روشن هستند.
مثلا" شکل موج فاز 1 که سیاهر رنگ است , 3 تریستور T6/T1/T2 روشن هستند که در نصف نیم موج T6T1 و در نصف دیگر نیم موج T6T2 روشن هستند.
حالا:
به نظر من چون مدار 3 فاز هست نیازی به آشکار ساز صفر و ..... نیست.
[HIGHLIGHT=#ffc000]اگر ما زمان را تعریف کنیم یعنی زاویه مشخص را بدانیم, می توانیم با کمک میکرو , 6 خروجی پالس با زمان معین داشته باشیم و آن را به مدار اعمال کنیم! محدوده زمان بین 0 تا 20 میلی ثانیه هست.
فرض کنید ما زاویه را
45 درجه در نظر گرفته ایم, خب پس شکل موج به صورت زیر می شود:
[External Link Removed for Guests]اینجا دیگر قضیه فرق کرده و ما 2 تریستور روشن داریم که هر کدام
3.33333 میلی ثانیه روشن هستند. به میکرو فرمان دهید که از 6 خروجی به 6 تریستور,
به ترتیب ترستور های T5T6 / T1T2 /T3T4 را هر کدام به مدت 3.33333 میلی ثانیه روشن نگه دارد.
مثلا" درزوایه بالا (45 درجه) شما باید 6 خروجی از میکرو بگیرید که فقط کافی است پالس را به مدت دلخواه به به ما بدهند. فرمان دهید که دوخروجی میکرو که به T5T6 می روند در زمان 0 تا 3.3333 کل محدوده, به مدت 3.33333 میلیثانیه یک بمانند. سپس خاموش شده و T1T1 در زمان 5 میلی ثانیه روشن شده وتا 3.3333 میلی ثانیه روشن بمانند و به همین ترتیب...به نظر من شما زاویه را ثابت درنظر بگیرید.اینطوری کارتون خیلی راحت تر خواهد بود. ( البته اگر استاد قبول کنه

)
ضمنا" اگر این واحد پروژه شماست, شما این
حق را دارید که سوالاتتون رو از استاد راهنما بپرسید و باهاش در مورد پروژه مشورت کنید!
این ایده من بود ممکن هست ایراد و اشتباهی هم در کار وجود داشته باشد ولی از مشورت و همفکری با یکدیگر هیچ کس ضرر نمی بیند.