مشکل کارت گرافیک
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
مشکل کارت گرافیک
سلام دوستان
در سیستم من کارت گرافیک نصب است ولی تصویر مانیتور به کیفیت خیلی پایین کاهش پیدا کرده به 4bit . در divace manager روی کارت گرافیک علامت تعجب قرار دارد.کارت گرافیکو update کردم ولی تغیییری نکرد. آیا کارت گرافیک سوخته؟ مشکل سیستمم چیه؟
لطفا راهنمایی کنید.
در سیستم من کارت گرافیک نصب است ولی تصویر مانیتور به کیفیت خیلی پایین کاهش پیدا کرده به 4bit . در divace manager روی کارت گرافیک علامت تعجب قرار دارد.کارت گرافیکو update کردم ولی تغیییری نکرد. آیا کارت گرافیک سوخته؟ مشکل سیستمم چیه؟
لطفا راهنمایی کنید.

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: مشکل کارت گرافیک
سلام
ایا شما درایور کارت گرافیک خود را نصب کرده اید !؟
ایا شما درایور کارت گرافیک خود را نصب کرده اید !؟
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
سلام و به سنترال کلوب خوش آمدید.
خیر.اگر کارت گرافیک بسوزه اصلا کار نمیکنه.آیا کارت گرافیک جدید رو نصب کردید که اینطوری شده یا قبلا درست کار میکرده و تازگی اینطور شده؟
به تازگی برنامه جدیدی نصب کردید؟
همونطور که sinaset عزیز گفتند احتمالا درایور کارت گرافیکتون نصب نیست.یک بار سی دی کارت گرافیک رو بزارید و درایور رو نصب با repair کنید.
ویندوزتون چیه؟
خیر.اگر کارت گرافیک بسوزه اصلا کار نمیکنه.آیا کارت گرافیک جدید رو نصب کردید که اینطوری شده یا قبلا درست کار میکرده و تازگی اینطور شده؟
به تازگی برنامه جدیدی نصب کردید؟
همونطور که sinaset عزیز گفتند احتمالا درایور کارت گرافیکتون نصب نیست.یک بار سی دی کارت گرافیک رو بزارید و درایور رو نصب با repair کنید.
ویندوزتون چیه؟
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
در divace manager روی کارت گرافیک علامت تعجب قرار دارد
این نکته جواب دوستان هست، و معنای اون علامت این است که درایور نصب شده متعلق به قطعه مربوط نمیباشد. بنابراین شما درایور را اشتباهی نصب کردید.
البته گاهی خود ویندوز به اشتباه یک درایور برای گرافیک شما نصب میکند.
به هر ترتیب بهتر است ابتدا درایور نصب شده را حذف کنید و سپس با توجه به مدل کارت گرافیک + سیستم عامل خودتون به نصب درایور مناسب بپردازید.
البته موارد بالا به این شرط است که این مشکل پس از نصب سیستم عامل جدید رخ داده است. اما اگر قبلا روی همین سیستم عامل گرافیک با کیفیت بالا بود و اکنون اینطور شده باشد:
1. ممکن است کارت از اسلت خارج شده باشد (شل شدن کارت موجب لرزش در تصویر میشود)
2. ممکن است سیستم شما ویروسی شده باشد. این مورد را با نصب گرافیک روی یک سیستم پاکیزه میتونید بررسی کنید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
سیستمم با کیفیت بالا کار می کرد . 2 روز پیش که کامپیوترمو روشن کردم دیدم اینطوری شده. درایور کارت گرافیکم repair کردم ولی اتفاقی نیوفتاد. احتمالا سیستمم ویروسی شده.چیکار کنم که با نصب دوباره ویندوز ویروس کاملا پاک بشه چون من هر وقت ویندوز نصب کنم با ویروس قدیمی همراه.
ممنون دوستان
ممنون دوستان

mahshid22 نوشته شده:سیستمم با کیفیت بالا کار می کرد . 2 روز پیش که کامپیوترمو روشن کردم دیدم اینطوری شده. درایور کارت گرافیکم repair کردم ولی اتفاقی نیوفتاد. احتمالا سیستمم ویروسی شده.چیکار کنم که با نصب دوباره ویندوز ویروس کاملا پاک بشه چون من هر وقت ویندوز نصب کنم با ویروس قدیمی همراه.
ممنون دوستان
سلام
خوب پیشنهاد من اینکه
ابتدا انتی ویروس قوی چون کاسپر را از [External Link Removed for Guests] دانلود کنید .
و اقدام به پاک کردن ویروس کنید
بعد از انکه ویرویس ها پاک شد ، ان وقت انتی ویروسی کاسپر را غیر فعال یا حذف کنید ، سپس اقدام به نصب انتی ویروس بی درد سر NOD32 ،کنید([External Link Removed for Guests] می توانید دریافتش کنید)
جهت اشنایی با این انتی ویروس ها و پرسش سوال و موارد دیگه می توانید به سایت ایرانی " iransetup.com" مراجعه فرمایید ...
نکته: شما می توانید اصلآ اقدام به دانلود کاسپر نکنید و مستقیمآ به سراغ nod 32 بروید ، من به خاطره این گفتم ابتدا سراغ کاسپر بروید ، چون کاسپر توی پیدا کردن و پاک کردن ویروس بهتر عمل می کند.
در کل nod 32 یک گزینه ایده ال است .
=====
در رابطه با درایور گرافیکتون ،پیشنهاد می کنم بعد از انجام کارها بالا
ابتدا درایور قبلی را حذف ، سپس اقدام به نصب از دوباره این درایور فرمایید .
باتشکر

- سپاسهای ارسالی: 2998 بار
- سپاسهای دریافتی: 405 بار
خوشم میاد اعتراف میکنین که کاسپر بهتره
دوست عزیز این مسئله ربطی به ویروس نداره و با ریپیر کردن هم درست نمیشه
شما باید به دیوایز منیجر بروید و روی علامت سوالی که مشاهده میکنید کلیک راست کرده سی دی کارت گرافیکتان را درون سیدی رام قرار دهید و سپس کلید آپدیت درایور را بزنید
اگر سی دی کارت گرافیکتان را ندارید باید با تایپ مدل کارت گرافیکتان را در گوگل تایپ کنید و درایور آنرا دانلود و سپس نصب کنید
اگر بازهم مشکل داشتید خوشحال میشم بتونم کمکت کنم
شما باید به دیوایز منیجر بروید و روی علامت سوالی که مشاهده میکنید کلیک راست کرده سی دی کارت گرافیکتان را درون سیدی رام قرار دهید و سپس کلید آپدیت درایور را بزنید
اگر سی دی کارت گرافیکتان را ندارید باید با تایپ مدل کارت گرافیکتان را در گوگل تایپ کنید و درایور آنرا دانلود و سپس نصب کنید
اگر بازهم مشکل داشتید خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

رضاخان نوشته شده:خوشم میاد اعتراف میکنین که کاسپر بهتره![]()
![]()
سلام دوست عزیزم اقا رضا خان
همچین بی ربط هم نبوده دوست من

کاربر محترم فرموده بودن که یک چند وقتیه کامپیوترشون ویروسی شده ، من هم در این مورد ایشون را راهنمایی کردم.
===
در رابطه با کاسپر ، من چند سالی هست که طرفدارشم .
ولی فعلا نود32 را بیشتر ترجیع می دهم (ولی از لحاظ قدرت هنوز همون کاسپر را ترجیع می ده)
باتشکر

دوستان از راهنماییتون ممنونم خیلی کمکم کرد.
یک سوال دارم این که من تو سیستمم نمی تونم آنتی ویروس نصب کنم.به طور کامل نصب نمی شه. منظورم اینکه میاد تو all program ولی اجرا نمی شه.ممنون میشم کمکم کنین.
یک سوال دارم این که من تو سیستمم نمی تونم آنتی ویروس نصب کنم.به طور کامل نصب نمی شه. منظورم اینکه میاد تو all program ولی اجرا نمی شه.ممنون میشم کمکم کنین.

mahshid22 نوشته شده:دوستان از راهنماییتون ممنونم خیلی کمکم کرد.
سلام
ببخشید شما کدام انتی ویروس را نصب کردید (نام انتی ویروس)؟
من Norton نصب کردم ولی چون سرعت سیستمم خیی پایین امده بود پاکش کردم و حالا هر آنتی ویروسی که می خوام نصب کنم همچین اتفاقی میوفته.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اين مشکل ميتونه دلايل مختلفي داشته باشه، مهمترين اون ويروس هست، بسياري از ويروسها آنتي ويروسهاي معروف رو شناسايي کرده و اجازهي فعال شدن به اونها نميدن، راه حل اينکه آنتي ويروسهايي رو تست کنيد که معروفيت کمتري دارند، مانند AVG,Avira,Avast و ديگر نسخههاي Remover از آنتي ويروسها و بعد از پاکسازي اوليه، يک آنتي ويروس معتبر مثل kaspersky رو نصب کرده و کل سيستم رو پاکسازي کنيد
اين مشکل ميتونه دلايل مختلفي داشته باشه، مهمترين اون ويروس هست، بسياري از ويروسها آنتي ويروسهاي معروف رو شناسايي کرده و اجازهي فعال شدن به اونها نميدن، راه حل اينکه آنتي ويروسهايي رو تست کنيد که معروفيت کمتري دارند، مانند AVG,Avira,Avast و ديگر نسخههاي Remover از آنتي ويروسها و بعد از پاکسازي اوليه، يک آنتي ويروس معتبر مثل kaspersky رو نصب کرده و کل سيستم رو پاکسازي کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد