باعرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
ارسال مطالب به صورت پیوسته به دلیل کمبود وقت اینجانب و علاقه زیاد به این سایت میباشد"قصد من اذیت کردن دوستان یا به قول بعضی گرفتن درجه یا نشان نیست چون هم اکنون بنده معاونت فضای سبز یکی از مناطق تهران و عضو افتخاری چند مجله علمی خارجی و داخلی هستم . از مشکلاتی که برای بعضی از دوستان بوجود آمده عذر خواهی میکنم.سعی میکنم مطالب خود را هفتگی ارسال نمایم . با تشکر
سید میثم ک
دانشجوی دکترای فیزیولوژی دانشگاه تهران
21.4.89.
عذر خواهی
مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
عذر خواهی
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.

- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
Re: عذر خواهی
با سلام خدمت شما دوست عزیز 
بعضی مسائل شاید بخاطر ناآشنا بودن افراد در ابتدای عضویت در انجمن ها پیش می آیند، مثل همین پست شما که مانند چند پست دیگر در بخش غیر مرتبط قرار داده شده است.
همانطور که در تاپیک دیگری هم اشاره کردم، بیشتر از ارسال های متوالی، عدم توجه به ایجاد تاپیک در جای مناسب و نیز ایجاد تاپیک های متعدد برای هر پست ساده، برهم زننده نظم هست و در اینصورت زحمت نظم دادن بر عهده مدیران محترم است.
در هر صورت امیدواریم بتوانیم از حضور ارزشمند شما در انجمن خود بهره لازم را ببریم.
موفق باشید.

بعضی مسائل شاید بخاطر ناآشنا بودن افراد در ابتدای عضویت در انجمن ها پیش می آیند، مثل همین پست شما که مانند چند پست دیگر در بخش غیر مرتبط قرار داده شده است.
همانطور که در تاپیک دیگری هم اشاره کردم، بیشتر از ارسال های متوالی، عدم توجه به ایجاد تاپیک در جای مناسب و نیز ایجاد تاپیک های متعدد برای هر پست ساده، برهم زننده نظم هست و در اینصورت زحمت نظم دادن بر عهده مدیران محترم است.

در هر صورت امیدواریم بتوانیم از حضور ارزشمند شما در انجمن خود بهره لازم را ببریم.
موفق باشید.

دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================