دانستنی هایی از دنیای حیوانات

در اين بخش مي‌توانيد در مورد طبیعت و محیط زیست به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1921
تاریخ عضویت: شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۵:۴۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

دانستنی هایی از دنیای حیوانات

پست توسط رونین »

خفاش:خفاش ها از طریق ساطع کردن امواج فراصوتی ازبرخورد با موانع اجتناب می کنند و قادرند پروبال حشرات را بگیرند و نیز ازهمین راه،طنین و پژواک امواج صوتی،ناشی از اشیای معلق در هوا که در محیطموجود هستند را شناسایی می کنند. این سونار(دستگاهی که با گسیل امواجصوتی،عمق آب یا اشیا را در زیر دریا مشخص می کند) بیولوژیکی موسوم به تعینپژواک،همچنین مورد استفاده دلفین ها قرار می گیرد تا از طریق آن در آب هایگل

کوسه:هرگز با کوسه ها قایم موشک بازی نکنید،چون حتماشکست خواهید خورد.کوسه ها سلول های مخصوصی در مغز خود دارند که نسبت بهدامنه های الکتریکی ای که دیگر موجودات تولید می کنند،حساس هستند. اینقابلیت در برخی از کوسه ها،آنچنان پیشرفته است که این موجودات را قادر میسازد تا از طریق علائم ضعیف الکتریکی ای که حرکات و تکان های غیرارادیعضلاتشان به وجود می آورد،ماهی های پنهان در زیر ماسه ها و شن ها رابیابند.

ماربوآ:اندام های حساس به دمایی که بین چشمان و سوراخهای بینی مارهای بوآ و افعی ها قرار دارند،آنها را قادر می سازد تا دمایبدن طعمه شان را حس کنند.روی هرسمت کله مارها،یکی از اندام قرار دارد ،ازاین رو،این حیوانات قادرند حتی در تاریکی محض با دقت تمام و بدون کوچکترینخطایی محل و عمق مکان طعمه ها را حس کنند.

گربه:گربه ها،غشایی آینه مانند در پشت چشمانشان دارند کهآنان را قادر می سازد تا در تاریکی مطلق نیز حرکت و شکار کنند. این غشا پساز آنکه نور از شبکیه می گذرد،آن را منعکس می کند. و در حالی که برایدومین مرتبه به انتقال خود ادامه می دهد،به چشمان گربه ها فرصت می دهد تافوتون ها (کوانتوم نور) را بگیرند.

مار:زمانی که ماری زبان دو شاخه خود را حرکت می دهد، اینعمل ممکن است از نظر ما تهدیدآمیز و خطرناک جلوه کند،ولی در واقع مارها ازاین طریق بوی محیط اطراف خود را شناسایی می کنند،مارها از زبانشان برایجمع آوری بو و رایحه معلق در هوا استفاده میکنند. پس از آن،زبان دوشاخهپوشیده شده از بوها ،داخل حفره ها و سوراخ های مخصوصی فرو می رود که درسقف دهان مارها وجود دارند. در آنجا، رایحه ها مورد پردازش و شناسایی قرارمی گیرند و تبدیل به علائم و سیگنال های الکتریکی ای می شوند که به مغزفرستاده می شوند. آلود و کثیف،راه خود را پیدا کنند.

منبع:تکتاز
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار


زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
ارسال پست

بازگشت به “طبیعت و محیط زیست”