خیلی خوشحالم که در این انجمن و سایت عضو هستم و به دوستان خودم اضافه کردم وهم به علم ودانش کم وناقص خودم.
بنا به درخواست بعضی دوستان و همچنین پیامهایی که میفرستادن حالا بماند که تهمت هم میزدند!از فرستادن مطالب به صورت مسلسل وار(به قول بعضی ها)خود داری کردم اما شاهد این هستم که کسی به انجمن خواص گیاهان مطلبی ارسال نمیکنه!اگه به خاطر کار من بود که متوقف شد اما دلیل دیگه ای داره نمیدونم!
به هر جهت اگه اشکال نداره از نظر دوستان گرامی میخوام دوباره فعالیت خودمو شروع کنم و احتمالا حجم مطالب ارسالی بسیار خواهد بود در این دنیا تنها علاقه من همین گل وگیاهانیست که خیلی ها بی تفاوت از کنارش میگذرن!
من تنها به این اهمیت میدم که لحظه ای باعث شادی شما بشم و به علم بسیار شما اضافه کنم این که بخوام درجه بگیرم"مدال شجاعت بدن یا...
البته از لطف شما دوستان ومدیریت ممنون هستم . به هر جهت بیشتر دوست دارم در انجمن گیاه شناسی فعالیت کنم تا به کار بقیه دخالت کنم و برای سایر انجمن ها مطلب بفرستم.اینکه مطلبی از دوستان به این انجمن ارسال نمیشه و من هرروز شاهد این هستم که مطالب اضافه نشده با عث رنجش من هست. به زودی دوباره شروع میکنم به فرستادن مطالب به صورت گسترده .
از لطف همه دوستان ممنون هستم

سید میثم ک .
12.5.89