با سلام
همان طور که می دانید گوشی 7710 نوکیا با تمامی گوشی های این شرکت متفاوت است . هم از نظر طاحی و هم از نظر نرم افزاری .
این گوشی دیگر دارای کی بورد نمی باشد و تمامی کارائی آن با قلم به صورت تاچ اسکیرن است .
این گوشی بالا ترین ساعت مکالمه بین گوشی های تلفن همراه را دارد . زمن مکالمه با این گوشی 12 ساعت است .
این گوشی در حال حاظ بعد از N91 نوکیا بالاترین رم را در بین گوشی های برخوردار است .
حافظه داخلی این گوشی 90 MB و حافظه خارجی این گوشی 128 MB می باشد .
همچنین این گوشی قابلیت خواندن رم های MMC (Multi Media Card ) را نیز به همراه دارد .
این گوشی 2 مشکل اصاصی و قیر قابل حل شدن دارد .
1 – نداشتم کی بورد
2- حجم زیاد آن
این گوشی از آنتن دهی بسیار بالایی برخوردار است و می توان گفت که بی نظیر است .
این گوشی اولین گوشی ئی است که قابلیت خواندن و اجرا کردن فایل های SWF را بدون نیاز به برنامه دارد .
حالت فلایت یکی از بهترین قابلیت های این گوشی است . هنگامی که شما این حالت را از پرو فایل خود فعال می کنید شما هده خواهید کرد که نمایش گر آنتن گوشی هشما به صفر خواهد رسید . در حالتی که گوشی شما هنوز روشن است . هنگامی که فردی به شما زنگ بزن می گوید ( دستگاه مشترک مورد نظر خواموش است ) ولی گوشی شما روشن است و شما با گوشی خود کار می کنید .
این گوشی در واقع تکمیل شده گوشی 7700 است .
گوشی 7700 دارای دوربین VGA بوده واز بسیاری از قابیت های این دستگاه بر خوردار نیست .
اگر هم کم و کثری داره ببخشید دیگه .
توضیحی کوتاه در باره گوشی 7710 (سری90)
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت
- سپاسهای دریافتی: 1 بار

- محل اقامت: Tehran
- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
- تماس:
سلام به همه دوستان !
mr_mashmash نوشته شده:بیشتر شبیه کتلته ! سایزش اصلا مناسب نیست و horizantal بودن اسکرینش تو ذوق می زنه
دوست من
خوبی horizantal بودن گوشی را موقعی احساس میکنید که فیلمی را در گوشی خود تماشا مینمائید

انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید !
لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ...
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: Tehran
- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
- تماس:
سلام به همه دوستان !
mhrb نوشته شده:بیشتر شبیه کتلته
6600 کتلته يا 7710 ؟
آخه هنوز نميدوني که 7710 بهترين گوشي نوکياست از نظر کارائي .
ولي من که 7710 دارم ازش راضي هستم . فقط حيف که دوبينش 1.32 هست .![]()
bijbij, جان
شما هم 7710 داري ؟
سلام
بله دوست من
بنده هم 7710 درام و با نظر شما درباره کتلت بسیار موافقم
البته باید بگویم اگر بنا بر نام گزاری برای گوشیها باشد همه گوشیها نام خودشان را دارند که از سامسونگ گرفته تا آی میت و کیو تک
از گوشت کوب گرفته تا تانک و ...
بنظر بنده اگر 7710 کتلت و یا ماهیتابه هم باشد با زهم کارش را به شایستگی انجام میدهد برخلاف گوشیهایی که شکل و ظاهر همینگونه دارند اما بسیار از بابت کارائی عقب هستند
( قابل توجه دوستان گرامی ) انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید !

اتفاقا همين امروز دست يه پسره ديدم پيش خودم گفتم گوشي به اين گندگي به چه درد ميخوره؟! حالا فهميدم نه بابا! به گندگيش مي ارزه