سرمربي‌تيم پورتو،فرگوسن را به خاطر خريد كاريك به‌ديوانگي متهم کرد

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

سرمربي‌تيم پورتو،فرگوسن را به خاطر خريد كاريك به‌ديوانگي متهم کرد

پست توسط hamed6248 »

"كو آدريانسه" سرمربي باشگاه پورتوي پرتغال، يكشنبه‌شب سرآلكس فرگوسن همتاي اسكاتلندي خود در منچستريونايتد را به خاطر پرداخت ‪ ۱۸/۶‬ميليون پوند بابت خريد "مايكل كاريك"، به ديوانگي متهم كرد.
روزنامه ميرور نوشت آدريانسه حتي نام كاريك را نيز تا قبل از پيوستن او به منچستر نشنيده و معتقد است فرگوسن مبلغ گزافي براي اين هافبك ‪۲۵‬ ساله پرداخته است.
وي بعد از باخت ‪ ۳‬بر ‪ ۱‬مقابل منچستر در رقابتهاي آمستردام كه كاريك اولين بازي خود را انجام داد، گفت: نمي‌توانم باور كنم آنها ‪ ۲۷‬ميليون يورو براي بازيكني پرداخته‌اند كه من حتي نامش را نشنيده‌ام. ديوانگي است.
هزينه كردن اين قدر پول ديوانگي است درحاليكه مي‌توان با آن يك تابلوي نقاشي يا اثر هنري خريداري كرد.
به اعتقاد وي "كاريك شايد بازيكن خوبي باشد اما بهترين راه اين است كه يك سرمربي خودش بازيكني را پرورش دهد."
كاريك در ديدار با آژاكس در روز شنبه از ناحيه قوزك پا آسيب ديد و حداقل سه هفته نيمكت‌نشين خواهد بود بنابراين حضور در ديدارهاي آغازين فصل جديد را نيز از دست مي‌دهد.
فرگوسن اعتراف كرد غيبت كاريك لطمه بزرگي براي تيمش است اما بايد با اين آسيب ديدگي‌ها كنار بيايد.
وي گفت: هميشه مي‌گفتيم يك تيم كاملا آماده و سالم براي شروع فصل مي خواهيم، چيزي كه در دو سال گذشته نداشتيم و فرصت هايمان را از دست داديم.
اكنون كاريك آسيب ديده و لطمه بزرگي است اما اين چيزها در فوتبال رخ مي دهد و بازيكناني هستند كه جانشين وي شوند.
رايان گيگز بازيكن منچستر از هم تيمي‌هايش خواست با كمك يكديگر، جاي خالي رود فان نيستلروي را پر كنند.
گيگز گفت: اكنون او رفته و من و امثال من بايد با كمك هم جاي او را پر كنيم. مهم نيست كه گلهاي تيم از كجا و توسط چه كسي به ثمر برسد.
يا رب نگاه تو عشق زندگي است بنماي که زندگي يعني عاشقي
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”