سوال پزشکی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

سوال پزشکی

پست توسط نظرعلی »

سلام من 29سللمه وکف دست وپام عرق شدیدمی کردحل از گرم شدن بدنم بخصوص پشت پااززانوتاکف پاودردگرفتن وگزگزشدن آن نمیتوانم بخوابم هردکتری رفتم گفتنداعصاب است کاری نمیشه کردلطفامراراهنمایی کنیدضمنامن رزمی کارمیکنمبعضیها میگویندازفشار وضربات است.s.razmii@yahoo.com
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

Re: سوال پزشکی

پست توسط رونین »

سلام دوست عزیز وگرامی

فکر نکنم مربوط به رشته رزمی باشه منم شمشیر باز هستم انقدر چوب و اهن خورده به سروصورت ما که نگو !!! من یه دوستی داشتم همین جور بود بهش گفتن ارثیه! حالا اینو داشته باش تا دوستان متخصص به شما کمک کنن دوست گرامی البته نگران نباش درست میشه اگه خواستی یه دوسه تایی گیاه دارویی مقوی اعصاب برات بگم یه حالت جا بیاد.
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

Re: سوال پزشکی

پست توسط man33 »

سلام خدمت همه دوستان خوبم خصوصا آقاي دكتر عزيز؛

يك سوالي داشتم : يكي از نزديكان من موي سرش ريزش شديد داره و همينطور بدنش خيلي كم عرق ميكنه.

خانم هست و 38 سالشه از طرف ديگه دچار هيرسوتيسم يا پرمويي شده و موهاي صورتش زبر و ضخيم شدن

بخاطر همين مساله يكي از دوستان پزشك توصيه كردند قرص اسپيرونولاكتون رو بخوره منتها چون اين قرص باعث

بهم خوردن نظم پريود ميشه همراه سيتروئن كامپاند يا مارولون مصرف كنه كه ايشون 3 ماهي هست كه قرص

مارولون + اسپيرونولاكتون 25ميلي يك عدد صبح و يك عدد شب مصرف ميكنه. اما بخاطر ريزش موي سرش و

اضافه ورزني كه اخيرا پياده كرده مشكوك شد به مشكل تيروئيد و اخيرا يه آزمايش تيروئيد داد كه جوابش اين بود :

درآزمايش خون او TSH برابر با 21 ( يعني بالاتر از حد طبيعي5.5 ) و T4 نرمال بود آيا بالا بودن TSH و

نرمال بودن T3 & T4 نشان دهنده كم كاري تيروييد است ؟

درحالي كه ميدونيم تي فور و تي تري در كم كاري خيلي كم ترشح ميشن و بايد كمتر از حد نرمال باشن اما براي

ايشون اينجوري نيست. در عوض تي اس اچ فوق العاده فراوان شده يعني از حداكثر 5.5 كه بايد باشه ... 21 هست.

اگه ميشه تا ايشون وقت دكترشون برسه شما راهنمايي بفرماييد.

آيا مصرف اسپيرونولاكتون و مارولون روي آزمايش تاثير گذاشته؟ يا ربطي نداره؟

از دكتر عزيز متشكرم.
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”