مزاحم!
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مزاحم!
,
اگر گوشي شما مجهز به سيستم عامل هست از برنامههاي BlackList مانند PhonePilot استفاده کنيد، به راحتي ميتونيد براي هر شمارهاي عکس العملي رو تعيين کنيد، مثلا پخش صداي بوق اشغال شبکه و .... و يا دايورت تماسهاي اون فرد خاص به شمارهي ديگر (فقط اون شماره!)
در غير اين صورت ميتونيد اون رو به شرکت ارائه دهنده سرويس گزارش و از اون شکايت کنيد
اگر گوشي شما مجهز به سيستم عامل هست از برنامههاي BlackList مانند PhonePilot استفاده کنيد، به راحتي ميتونيد براي هر شمارهاي عکس العملي رو تعيين کنيد، مثلا پخش صداي بوق اشغال شبکه و .... و يا دايورت تماسهاي اون فرد خاص به شمارهي ديگر (فقط اون شماره!)
در غير اين صورت ميتونيد اون رو به شرکت ارائه دهنده سرويس گزارش و از اون شکايت کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: روبروی شما
- سپاسهای ارسالی: 2234 بار
- سپاسهای دریافتی: 14097 بار
اگه گوشیت سونی اریکسون هستش میتونی خیلی راحت از شرش خلاص بشی
قسمت تتظیمات - قسمت تماس ها-بخش مدیریت تماس ها -بخش پذیرش تماس ها -تیک فقط از لیست رو فعال میکنی
قسمت تتظیمات - قسمت تماس ها-بخش مدیریت تماس ها -بخش پذیرش تماس ها -تیک فقط از لیست رو فعال میکنی

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
َشمارشو بفرست برای من هفته دیگه این موقع جنازه تحویل بگیر
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- محل اقامت: کرمان/رفسنجان
- سپاسهای ارسالی: 10774 بار
- سپاسهای دریافتی: 12391 بار