نت بوک نوکیا وارد بازار ایران شد

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 433
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱:۴۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 733 بار
سپاس‌های دریافتی: 1344 بار

نت بوک نوکیا وارد بازار ایران شد

پست توسط abbas.m.k »

تصویر
اولین نت بوک نوکیا با نام تجاری نوکیا بوک لت 3G وارد بازار ایران شد.

به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) اولین نت بوک نوکیا با گارانتی شرکت دیجیتال به همراه یک شارژ USB برای گوشی های نوکیا و هندس فری در بازار ایران عرضه شده است.

نت بوک نوکیا بوک لت 3G ماژولی برای سیم کارت دارد و بنابه گفته فروشندگان آن در مجتمع کامپیوتر پایتخت تهران، امکان اتصال به اینترنت با استفاده از GPRS سیم کارت های ایرانسل را داشته و این قابلیت بر روی آنها تست شده است. این در حالی است که اکثر نت بوک های موجود در بازار ایران که ماژول سیم کارت دارند؛ امکان استفاده از سیم کارت های اپراتورهای فعال کشور را ندارند.


این نت بوک از پردازنده ATOM N450 1.66، یک گیگابایت رم، ۱۲۰ گیگابایت هارد، صفحه نمایش LED ۱۰ اینچی و کارت گرافیک اینتل 383 X500 استفاده میکند.


نت بوک نوکیا به A-GPS داخلی، خروجی HDMI، کارت شبکه، Wi-Fi، بلوتوث، ماژول سیم کارت، ویندوز 7 استارتر و باطری ۶سل با ماندگاری تا ۱۲ ساعت مجهز است. این نت بوک یک کیلو و ۲۵۰ گرمی به همراه نرم افزارهای نظیر Ovi Map و نوکیا هاب عرضه میشود.


این نت بوک در سه رنگ مشکی، سفید و آبی با بدنه آلومینیومی با قیمت ۶۷۰ هزار تومان با گارانتی دیجیتال به بازار عرضه شده است.


به گزارش ایستنا؛ بر اساس اعلام دفتر نوکیا در ایران، این شرکت در حال حاضر برنامه ای برای عرضه این محصول با گارانتی رسمی نوکیا در ایران را در دستور کار خود ندارد.


برای دیدن اطلاعات بیشتر در مورد Nokia Booklet 3G [External Link Removed for Guests] را کلیک کنید
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.  
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”