اخرین های چند شهید ...

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 870 بار
سپاس‌های دریافتی: 695 بار

اخرین های چند شهید ...

پست توسط atlantik »

اخرین نوشته ...

سرویس جهاد و مقاومت مشرق ،"تصاویز زیر آخرین دست نوشته های بجا مانده از شهید فخرالدین مهدی برزی می باشد. امضای انتهای این دست نوشته ، تاریخ 19 اسفند ماه سال 1365 را نشان می دهد.چیزی حدود یک سال بعد ، این شهید عزیز در تاریخ 22 بهمن ماه 1366 در ساعت 22 طی عملیات بیت المقدس 2 به شهادت رسید. خواندنی ترین بخش دستنوشته زیر این است:
«تقریبا هیچ کاری را صد در صد برای رضای خدا فکر نمی کنم که انجام داده باشم و یا مصر به چنین کارهایی باشم...»
این جملات توسط کسی نوشته شده است که در بهترین سال های جوانی ، به میدان یکی از مرگبارترین جنگ های قرن بیستم شتافته است و در نهایت نیز در یکی از دشوارترین معرکه های آن (کوه های سرد و جانفرسای غرب کشور) به شهادت می رسد.
تصویر
تصویر

اخرین نوشته جیره ...

ناوگروه نوح نبی(ع) از ناوتیپ13امیرالمومنین(ع) (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) به فرماندهی شهید «نادر مهدوی» طی سال 1366در جریان نبرد نیروی دریایی سپاه با ناوگان متجاوز غربی و خصوصا آمریکایی در خلیج فارس ، حماسه هایی به یاد ماندنی خلق نمودند. این ناوگروه اکثر عملیات های خود را به شکل شهادت طلبانه به انجام می رساند و در نهایت نیز در جریان یکی از این عملیات ها ، پس از سرنگون کردن یک بالگرد آمریکایی ، توسط مهاجمان آمریکایی هدف قرار گرفته و جمعی از اعضای این ناوگروه به شهادت رسیدند که پیکر پاک بسیاری از آنان هرگز به دست نیامد(16 مهر1366). شهید «بیژن گرد» نیز جمعی این ناوگروه بود و در جریان عملیات مزبور شربت شهادت نوشید. یادداشت زیر برگ درخواست جیره جنگی توسط شهید «بیژن گرد» برای ناوچه تحت امر خود(طارق116) می باشد.
تصویر
تصویر
تصویر

اخرین لبخند ...

بسیجی شهید «محمد رضا حقیقی» بچه اهواز است .متولد 14 آذر 1344. زمانی که امام خمینی به نوکران پهلوی گفت «سربازان من هنوز در گهواره اند» محمد رضا کمتر از دو سال سن داشت. شب 21 بهمن 1364 ، یعنی در هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی ، محمد رضا در منطقه عملیاتی «والفجر8»به شهادت رسید و فقط خدا می داند که چند روز بعد ، هنگام قرار گرفتن در قبر خویش ، این گونه لب به خنده باز کرد . جالب است بدانید که برادر او یعنی «محمود رضا حقیقی» (متولد 1346) هم در عملیات کربلای 4 به شهادت رسید ولی فرقش با برادر خود این بود که 14 سال بر سر سفره حضرت فاطمه زهرا (صاوات الله علیها) نشست و بقایای پیکرش پس از تفحص ، در کنار مزار برادرش در گلزار شهدای اهواز به خاک امانت داده شده تا در روزی دیگر ، به یمن ظهور حجت حق (عج) از خاک برآیند و از سازندگان جهانی عاری از ظلم و پلیدی باشند
تصویر
تصویر
شهید محمد رضا حقیقی ، جمعی لشکر 7 ولی عصر در هنگام خاک سپاری-بهمن 1364
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند  [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون   "پ" ندارد!   

[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی  
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”