تصاویر نایاب از کلاه سبزهای ارتش (نوهد) و خداحافظی من..

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير زيباي نظامي را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: طهرون-شمرون
سپاس‌های ارسالی: 4127 بار
سپاس‌های دریافتی: 2798 بار
تماس:

تصاویر نایاب از کلاه سبزهای ارتش (نوهد) و خداحافظی من..

پست توسط wild-bear »

سلام و عرض ادب خدمت دوستان تصویر..اول از همه خدمتتان عارضم این تصاویر را دوست بسیار گلم رضا جلالی برام فرستاده که من هم بهمراه هزاران گل تقدیم شما سروران و مدیریت میکنم.امیدوارم مفید واقع شود. تصویر تصویر تصویر
................................
نزدیک به 9 ماه افتخار داشتم در کنار شما عزیزان باشم.با هم به بحث نشستیم .گاها از هم دلخور شدیم .غیبت یکدیگر را کردیم بقول بچه ها همدیگر را دق دادیم ولی خدا شاهده همه شما برام عزیزید چرا که در کنارتان خیلی چیزها یاد گرفتم.از دست شما راضیم ولی از دست خودم ناراضی چرا که نتوانستم آنطور که باید حسم را به شما القا کنم و از دلم برایتان بگویم. بگذریم.
حال وقت سخت خداحافظیست .خواهش میکنم خواهش میکنم اگر باعث رنجشتان شدم حلالم کنید و نباشد آنکس که از من دلخور باشد.دست تک تکتان را میبوسم و برایتان آرزوی خوشبختی و موفقیت میکنم .امیدوارم پوچ نوشته هایم ذره ای به اقیانوس علمتان افزون کرده باشد هرچه بود وظیفه بود ولاغیر.در کنار هم با احترام و بدور از تنش فعالیت کنید و نگذارید افراد نابخرد (مثل من) باعث انحراف در مباحث علمیتون شود.اطلاعات علمیتان را به اشتراک بگذارید.در احترام به یکدیگر از هم پیشی بگیرید و همدیگر را دوست بدارید باشد که بتوانیم در کنار یکدیگر ایرانی آباد بسازیم.چشمتان را خسته نمیکنم باز هم میگویم حلالم کنید بخاطر همه بدنوشته هام. تصویر

هیچوقت حرف آخر را اول نزنید.

یاعلی کوچیک همه شما بزرگان... احسان امیر اعتصام تصویر تصویر

................................................
این تصاویر را با هزار عشق و علاقه بدست آوردم برای شما عزیزان سنترالی البته میدانم برای بعضی از شما عزیزان تکراریست ولی حیفم آمد این تاپیک را نزده بروم.

تصاویر زیبا از تیپ هوابرد ارتش:

[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 1 on CAPTAIN PILOT, ويرايش شده در 0.
دلیل: تصاویر جایگزین شد. موفق باشید
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!!
....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4134 بار
سپاس‌های دریافتی: 2138 بار

Re: تصاویر نایاب از کلاه سبزهای ارتش (نوهد) و خداحافظی من..

پست توسط interceptor »

در مورد آقای wild Bear که بنده بسیار به ایشون ارادت دارم و فکر می کنم ایشون با پست هاشون برای سنترال بسیار مفید بوده و خود من از مطالب منسوب به ایشون بسیار استفاده کرده و همواره لذت برده ام و باعث تغییراتی در نظر بنده نسبت به توان طراحی-ساخت و قدرت روسیه در زمینه های مختلف شد.
البته خداحافظی ایشون شبیه به فیلمای دفاع مقدس و بسیار دراماتیک بود. اما امیدوارم تغییر عقیده بدهند و باز هم با حضور خود گرمابخش بحث ها بشن و بر اطلاعات کاربران محترم سایت اضافه کنند.
دلیل اینهمه انتقاد شدید بعضی ها (که گاهن توهین آمیزه)رو هم به ایشون با وجود متانت و ادب ضمنی در نوشته هاشون نمی فهمم.

,ولی در مورد تصاویر نوهد که بجز آخری ها که کوچیک بودند بقیه load نشدن.
آخرین ويرايش توسط 1 on interceptor, ويرايش شده در 0.
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

بله، واقعا بضی دوستان(دوست که چه عرض شود...) حدو گذروندنو یه سری توهین های بی اساس به ما کردن. حتما میدونید کیو میگم.
امیدوارم مسئول سایت بررسی کنه(چک کردن ای پی) و نتیجه رو در معرض عموم بزارن تا ما به حقمون برسیم.

همون ها بودن که با توهیناشون باعث رفتن دوستای خوبی مثل wild-bear و kamranrus شدن.

منم امیدوارم که ایندو دوست عزیز دوباره برگردن...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

سلام خدمت شما دوستان گرامی :razz: :razz:

بعد من با یاد من افسوس میماند به جا
در میان کلبه ام فانوس میماند به جا
میروم تا گم شوم در جاده های ناشناس
کس نمیابد مرا افسوس میماند به جا
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
ارسال پست

بازگشت به “گالري نظامي”