ریزش مو
مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت
-
ریزش مو
سلام دختری 18 ساله هستم حدود دو سال پیش ریزش شدید مو داشتم به خاطر استرس به دکتر مراجعه کردم قرص های اهن و مکمل ویتامینی دادند که ریزش بهتر شد ولی رشد نکرده و هنوز بسیار کم پشت است بعد حدود 4 ماه از داروی ماینوکسیدیل 5% استفاده کردم ولی هنوز هیچ تغییری ایجاد نشده و هنوز موهام بسیار کم پشت است و مانند قبل از ریزش نیست لطفا مرا راهنمایی کنید ممنون

- محل اقامت: ایران از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب
- سپاسهای ارسالی: 1369 بار
- سپاسهای دریافتی: 1309 بار
Re: ریزش مو
reyhaneh_852 با سلام
ریزش مو علت های زیادی میتواند داشته باشد مانند سابقه خانوادگی ، وضعیت رژیم غذایی، بیماریهای مزمن و طولانی، مصرف بیش از 6 ماه داروها و درمورد خانمها وضعیت قائدگی ، بارداری و دیگر عوامل نیز اضافه میشود.
استرس و نگرانیهای طولانی سبب ریزش مو میباشند ولی موقتی میباشند .
از دیگر عوامل ، استفاده از شوینده هایی که مناسب شستشوی موهای خاصی نیستند.
عامل دیگر و از همه مهمتر نحوه آرایش موی سر و بستن موی سر مخصوصا" در خانمها است . خانم ها علاقه مندند که موهای خود اغلب به مدت طولانی محکم ببندند و گاها" با همان حالت بخوابند . این عمل موجب کشش طولانی مو شده و این کشش باعث ریزش مو گردد که اگر این عمل به صورت مداوم انجام گیرد این ریزش تا حدودی دائمی میگردد . شاید بازگشت بصورت تدریجی و با زمان انجام گیرد. استفاده از رنگ هایی که اغلب شیمیایی میباشند نیز میتواند باعث ریزش مو و حتی از بین رفتن رنگدانه مو و سفیدی مو گردد.
ریزش مو علت های زیادی دیگر هم دارد از قبیل کمبود ویتامین B ، کمبود آهن و ویژگیهای خاص درونی .
علی ای حال مراجعه به یک پزشک متخصص و ماهر میبایست اولین اقدام باشد و استفاده از شوینده های مناسب و بخصوص شوینده های گیاهی میتواند تاثیر چشمگیری در روند افزایش مو سر شما باشد . استفاده نکردن از خشک کنندهای موی سر مانند سشوار به مدت طولانی و مداوم و شستشوی به موقع میتواند به شما در این امر کمک نماید.
به نحوه بستن موهایتان دقت کنید که مبادا نامناسب بسته باشید .
و مواردی چند در مورد خرید شامپو که ممکن است برای شما مفید باشد و از آن استفاده کنید..
۱) پیش از خریدن هر نوع شامپوی ابتدا با پزشک یا آرایشگر خود مشورت کنید. این افراد پس از آگاهی نسبت به این امر که شما عادت دارید در هفته چند بار موی خود را بشویید، چه نوع مویی دارید، آیا دچار ناراحتی پوستسر هستید، یا خیر و… شامپویی مناسب به شما معرفی کنند.
۲) برای موهای مختلف، شامپوهای متفاوتی وجود دارد. حتما نوع موی خود را بشناسید (چرب، خشک، معمولی) و اگر رنگ شده یا فر شده است، شامپویی مناسب آن خریداری کنید.
۳) مدنظر داشته باشید که آیا هدف خاصی از خرید شامپو دارید یا خیر؟ آیا میخواهید موهایتان نرم و صاف شود، براق و طبیعی دیده شود یا پرپشتتر به نظر بیاید؟
۴) توجه داشته باشید که شامپو حاوی مادهای به نام دپاتانولمین نباشد زیرا تحقیقات اخیر نشان داده این ماده از رشد طبیعی مغز جلوگیری میکند.
۵) هرگز گول ظاهر بستهبندی و رنگ شامپوها را نخورید. ترکیبات یک شامپو باید مناسب مو باشد. گاهی شامپوهایی با رنگ و شکل زیبا غیراستاندارد بوده و میتوانند سبب افزایش ریزش مو و خارش پوستسر شوند.
۶) شامپوهای مارک دار را تنها از نمایندگیهای معتبر خریداری کنید. نوع تقلبی این نوع شامپوها بسیار زیاد است و ممکن است شما هزینه گزافی را بابت شامپویی نامرغوب پرداخت کنید. چاپهای کج، پلمپ نبودن یا نداشتن جعبه یا بروشور نشاندهنده تقلبی یا قاچاق بودن کالاست.
۷) در هنگام خرید حتما به تاریخ تولد و انقضا توجه کنید.
۸) در صورتی که پس از استفاده یک شامپو متوجه ریزش مو، تغییر رنگ مو، یا چرب و خشک شدن مویتان شدید، فورا شامپو را عوض کرده و از پزشکتان راهنمایی بخواهید.
۹) تا حد ممکن از خریدن شامپوهای ناشناختهای که در ماهواره یا برخی آرایشگاهها عرضه میشود، خودداری کنید. برخی از این شامپوها اثرات سویی بر جای میگذارند که جبرانناپذیر است.
۱۰) گمان نکنید شامپوهای خارجی بسیار بهتر از شامپوهای تولید داخل هستند. حتما پیش از خرید هریک در مورد آن با متخصص صحبت کرده و آگاهی کسب کنید.
با امید به بهبودی شما دوست عزیز ، موفق باشید ...
ریزش مو علت های زیادی میتواند داشته باشد مانند سابقه خانوادگی ، وضعیت رژیم غذایی، بیماریهای مزمن و طولانی، مصرف بیش از 6 ماه داروها و درمورد خانمها وضعیت قائدگی ، بارداری و دیگر عوامل نیز اضافه میشود.
استرس و نگرانیهای طولانی سبب ریزش مو میباشند ولی موقتی میباشند .
از دیگر عوامل ، استفاده از شوینده هایی که مناسب شستشوی موهای خاصی نیستند.
عامل دیگر و از همه مهمتر نحوه آرایش موی سر و بستن موی سر مخصوصا" در خانمها است . خانم ها علاقه مندند که موهای خود اغلب به مدت طولانی محکم ببندند و گاها" با همان حالت بخوابند . این عمل موجب کشش طولانی مو شده و این کشش باعث ریزش مو گردد که اگر این عمل به صورت مداوم انجام گیرد این ریزش تا حدودی دائمی میگردد . شاید بازگشت بصورت تدریجی و با زمان انجام گیرد. استفاده از رنگ هایی که اغلب شیمیایی میباشند نیز میتواند باعث ریزش مو و حتی از بین رفتن رنگدانه مو و سفیدی مو گردد.
ریزش مو علت های زیادی دیگر هم دارد از قبیل کمبود ویتامین B ، کمبود آهن و ویژگیهای خاص درونی .
علی ای حال مراجعه به یک پزشک متخصص و ماهر میبایست اولین اقدام باشد و استفاده از شوینده های مناسب و بخصوص شوینده های گیاهی میتواند تاثیر چشمگیری در روند افزایش مو سر شما باشد . استفاده نکردن از خشک کنندهای موی سر مانند سشوار به مدت طولانی و مداوم و شستشوی به موقع میتواند به شما در این امر کمک نماید.
به نحوه بستن موهایتان دقت کنید که مبادا نامناسب بسته باشید .
و مواردی چند در مورد خرید شامپو که ممکن است برای شما مفید باشد و از آن استفاده کنید..
۱) پیش از خریدن هر نوع شامپوی ابتدا با پزشک یا آرایشگر خود مشورت کنید. این افراد پس از آگاهی نسبت به این امر که شما عادت دارید در هفته چند بار موی خود را بشویید، چه نوع مویی دارید، آیا دچار ناراحتی پوستسر هستید، یا خیر و… شامپویی مناسب به شما معرفی کنند.
۲) برای موهای مختلف، شامپوهای متفاوتی وجود دارد. حتما نوع موی خود را بشناسید (چرب، خشک، معمولی) و اگر رنگ شده یا فر شده است، شامپویی مناسب آن خریداری کنید.
۳) مدنظر داشته باشید که آیا هدف خاصی از خرید شامپو دارید یا خیر؟ آیا میخواهید موهایتان نرم و صاف شود، براق و طبیعی دیده شود یا پرپشتتر به نظر بیاید؟
۴) توجه داشته باشید که شامپو حاوی مادهای به نام دپاتانولمین نباشد زیرا تحقیقات اخیر نشان داده این ماده از رشد طبیعی مغز جلوگیری میکند.
۵) هرگز گول ظاهر بستهبندی و رنگ شامپوها را نخورید. ترکیبات یک شامپو باید مناسب مو باشد. گاهی شامپوهایی با رنگ و شکل زیبا غیراستاندارد بوده و میتوانند سبب افزایش ریزش مو و خارش پوستسر شوند.
۶) شامپوهای مارک دار را تنها از نمایندگیهای معتبر خریداری کنید. نوع تقلبی این نوع شامپوها بسیار زیاد است و ممکن است شما هزینه گزافی را بابت شامپویی نامرغوب پرداخت کنید. چاپهای کج، پلمپ نبودن یا نداشتن جعبه یا بروشور نشاندهنده تقلبی یا قاچاق بودن کالاست.
۷) در هنگام خرید حتما به تاریخ تولد و انقضا توجه کنید.
۸) در صورتی که پس از استفاده یک شامپو متوجه ریزش مو، تغییر رنگ مو، یا چرب و خشک شدن مویتان شدید، فورا شامپو را عوض کرده و از پزشکتان راهنمایی بخواهید.
۹) تا حد ممکن از خریدن شامپوهای ناشناختهای که در ماهواره یا برخی آرایشگاهها عرضه میشود، خودداری کنید. برخی از این شامپوها اثرات سویی بر جای میگذارند که جبرانناپذیر است.
۱۰) گمان نکنید شامپوهای خارجی بسیار بهتر از شامپوهای تولید داخل هستند. حتما پیش از خرید هریک در مورد آن با متخصص صحبت کرده و آگاهی کسب کنید.
با امید به بهبودی شما دوست عزیز ، موفق باشید ...
اللهم عجل لولیک الفرج

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
reyhaneh_852 نوشته شده:سلام دختری 18 ساله هستم حدود دو سال پیش ریزش شدید مو داشتم به خاطر استرس به دکتر مراجعه کردم قرص های اهن و مکمل ویتامینی دادند که ریزش بهتر شد ولی رشد نکرده و هنوز بسیار کم پشت است بعد حدود 4 ماه از داروی ماینوکسیدیل 5% استفاده کردم ولی هنوز هیچ تغییری ایجاد نشده و هنوز موهام بسیار کم پشت است و مانند قبل از ریزش نیست لطفا مرا راهنمایی کنید ممنون
تاثیر و درمان داروی ماینوکسیدیل چیزی حدود 4 سال هست، چیزی که تو استفاده از این داره مهمه اینکه مصرف اون رو قطع نکنین و بعد دوباره برید سراغش چون اوایل دوره درمان ریزش مو رو بیشتر میکنه پس هر سری که دارو رو مصرف نکنین و بعد دوباره شروع به مصرف کنین یعنی یک دوره ریزش بیشتر رو به جون خریدین. . .
این دارو بیشتر یک متوقف کننده ریزش مو هست باعث رشد موی ها جدید نمیشه.
ماساژ آهسته سر در حالتی که بیشترین خون به سر میرسه خیلی مفیده مثلا رو تخت که خوابیدین سرتون رو از لبه تخت پایبن بیارین و به آهستگی پوست سرتون رو ماساژ بدین( روش ماساژ دقیق رو هم بعدا همرا با عکس قرار میدم)
خوردن سبوس گندم و کپسول روی هم خیلی کمک میکنه( البته سبوس طمع و حالت بدی داره ولی به مزایای زیادش میارزه)
**تمام این مطالب رو از متخصص پوست و مو براتون ذکر کردم شما با دکتر خودتون هماهنگ کنین شاید بعضی از موارد برای خانمها فرق داشته باشه
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
ماینوکسیدیل موها رو معتاد می کنه ! و بعد از قطع مصرف دوباره ریزش پیدا می کنن ! به یه پزشک متخصص مراجعه کنید تا درمان بشید . ( تا اونجایی که من می دونم برای خانمها بیشتر ماینوکسیدیل 2 درصد استفاده میشه )
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار

- تماس:
من که دکتر نیستم ! ولی اول باید علت ریزش مشخص بشه و بعد در مان انجام بشه . فقط بدونید تنها داروهای تایید شده FDA آمریکا برای ریزش مو فیناستراید 1 میلی گرم ( فقط برای آقایان ) و ماینوکسیدیل 5 و دو درصد هست . بقیه تبلیغاتی هستن ! فقط به پزشک متخصص مراجعه کنید . ( داروهایی که معرفی کردم و بخصوص فیناستروئید یا فیناستراید فقط برای ریزش ارثی هستند نه ریزشهای دیگه )
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار
خدمت شما که عرض کنم من هم فعلا دارم از این دو دارو استفاده میکنم . البته میگن که این ایرانی هاش اصلا تاثیر خوبی نداره و اگر کسی از آمریکاییش استفاده کنه بسیار موثرتره.
شما اطلاعی نداری؟
شما اطلاعی نداری؟

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 4873 بار
- سپاسهای دریافتی: 2877 بار
درود
برای خانمها، قطره سینره موثره.
فکر نمیکنم ماینوکسیدیل براشون مناسب باشه. البته باز بستگی به نظر پزشک داره!
برای خانمها، قطره سینره موثره.
فکر نمیکنم ماینوکسیدیل براشون مناسب باشه. البته باز بستگی به نظر پزشک داره!
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده

- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
همانطور كه محمد اشاره كرد درمان قطعي استفاده مرتب از قرص فيناسترايد يك ميلي گرم (كه در تاپيك ديگري به اثرات جانبي آن اشاره كردم) و محلول 2 و 5 درصد ماينوكسيديل است. اين درمان براي آقايان بوده و بايد زير نظر پزشك صورت گيرد.
با سلام
اگر ساكن تهران هستيد و مايل بوديد در پيام خصوصي اعلام كنيد تا آدرس و شماره تلفن يكي از متخصصان پوست و مو رو به شما بدهم.
اگر راه حلي براي مشكل شما وجود داشته باشد، وي يكي از بهترين هايي خواهد بود كه شما را راهنمايي نمايد.
خير، نوع ايراني آن هم موثر است و از انواع متفرقه خارجي بهتر بوده و توصيه پزشكان معتبر است. اما كارايي آن در برابر نوع آمريكايي را بايد از يك متخصص سوال كنيد.
reyhaneh_852 نوشته شده:سلام دختری 18 ساله هستم حدود دو سال پیش ریزش شدید مو داشتم به خاطر استرس به دکتر مراجعه کردم قرص های اهن و مکمل ویتامینی دادند که ریزش بهتر شد ولی رشد نکرده و هنوز بسیار کم پشت است بعد حدود 4 ماه از داروی ماینوکسیدیل 5% استفاده کردم ولی هنوز هیچ تغییری ایجاد نشده و هنوز موهام بسیار کم پشت است و مانند قبل از ریزش نیست لطفا مرا راهنمایی کنید ممنون
با سلام
اگر ساكن تهران هستيد و مايل بوديد در پيام خصوصي اعلام كنيد تا آدرس و شماره تلفن يكي از متخصصان پوست و مو رو به شما بدهم.
اگر راه حلي براي مشكل شما وجود داشته باشد، وي يكي از بهترين هايي خواهد بود كه شما را راهنمايي نمايد.
Eagle_of_sky نوشته شده:خدمت شما که عرض کنم من هم فعلا دارم از این دو دارو استفاده میکنم . البته میگن که این ایرانی هاش اصلا تاثیر خوبی نداره و اگر کسی از آمریکاییش استفاده کنه بسیار موثرتره.
شما اطلاعی نداری؟
خير، نوع ايراني آن هم موثر است و از انواع متفرقه خارجي بهتر بوده و توصيه پزشكان معتبر است. اما كارايي آن در برابر نوع آمريكايي را بايد از يك متخصص سوال كنيد.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================