لطفآروش فعال کردن phone lock را در گوشی نوکیا x6 را بیان کنید؟
باتشکر.
نحوه فعال کردن قفل نوکیاlouck phone در گوشیهای تاچ
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: نحوه فعال کردن قفل نوکیاlouck phone در گوشیهای تاچ
,
لطفا منظورتون رو واضحتر بيان بفرماييد، اما تمامي اين تنظيمات در Settings>Phone>Phone Management هستند (در اينجا و يا گزينه Security در همين مسير)
لطفا منظورتون رو واضحتر بيان بفرماييد، اما تمامي اين تنظيمات در Settings>Phone>Phone Management هستند (در اينجا و يا گزينه Security در همين مسير)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Re: نحوه فعال کردن قفل نوکیاlouck phone در گوشیهای تاچ
با سلام.
بنده یه گوشی x6 خریدم. نمی خوام از کلید قفل که کنار دستگاه هست استفاده کنم.چون خیلی زود به طور اتوماتیک قفل میشه .می خوام اول اونو کنسلش کنم. بعد قفلی که بصورت رمز در گوشیهای نوکیا هست را فعال کنم.
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
با تشکر.
بنده یه گوشی x6 خریدم. نمی خوام از کلید قفل که کنار دستگاه هست استفاده کنم.چون خیلی زود به طور اتوماتیک قفل میشه .می خوام اول اونو کنسلش کنم. بعد قفلی که بصورت رمز در گوشیهای نوکیا هست را فعال کنم.
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
با تشکر.