تولد یک سایت | تبادل لینک مدرن!

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

تولد یک سایت | تبادل لینک مدرن!

پست توسط Solver »

مقدمه، قصد دارم یک سایت جدید را معرفی کنم سایتی که به زودی در فهرست پرکاربرترین سایت ها و شاید در ۱۰ رتبه اول الکسا جای بگیرد. شاید تا به حال سیستم ها مختلف تبادل لینک را تجربه کرده باشید، همینطور سایت های سورف (Surf) که به منظور تبادل ترافیک (Traffic Exchange) طراحی شده اند. اما این سایت یک طرح جدید دارد، سورف صفحات + رتبه دهی به ۵ فاکتور در آن سایت و البته قابلیت دادن نظر. درست شبیه یک سیستم دیدگاه کاربران (Reviews) که در سایت های فیلم و … وجود دارد این بار برای خود سایت ها.

خدمات این سایت در همین جا خلاصه نمیشود، سیستم امتیاز دهی XPOINT که بسته به میزان تعداد نظرات شما و مفید بودن نظرات شما از نظر دیگر کاربران در مورد یک سایت به شما داده خواهد شد. آنگاه شما به تعداد این امتیاز میتوانید از دیگر کاربران سایت که همگی مدیران دیگر سایت ها هستند تقاضای بررسی و بازدید از سایت خود را بکنید. به این ترتیب میتوانید نظرات کاربرانی که خود مدیر یک سایت هستند را درباره سایت خود کشف کنید، ضمن اینکه این بازدید ها به هر حال برای سایت شما بازدید حساب میشود.

سیستم جالب دیگر آن ایندکس کردن صفحات تبادل لینک شما می باشد. شما میتوانید یک مدیریت جالب روی صفحات تبادل لینک خود و دیگران داشته باشید، امکان تبادل لینک به شکل پیشرفته (دو طرفه) و بررسی صححت وجود لینک صحیح در سایت های طرفین توسط سیستم هم جزو خدمات جالب سایت است.

مدیریت همه سایت ها از طریق یک حساب کاربری، مدیریت ترافیک بین سایت های خودتان و …

این سایت که به تازگی راه اندازی شده تا کنون کاربران زیادی به خود اختصاص داده و در همین لحظه که این مطلب را می نویسم آمارش بدین شرح است:

Please Login or Register to see this code

نزدیک به ۱۰٫۰۰۰ سایت ثبت شده، آن هم در آغاز کار این سایت و البته سامانه کارای آن (بر خلاف تصور اولیه من بود – تجربه کنید) که هم برای وب مستر ها از نظر فنی مفید است و هم از نظر تبادل لینک و لینک دایرکتوری ارزشمند همگی دلیلی برای آن پیش بینی بوده است که در ابتدا گفتم.

در این سایت تبلیغات وجود دارد اما هیچ سیستم مالی برای کسب XPOINT یا سیستم معکوسی وجود نداشته و همین خود دلیل پیشرفت سایت در مسیر کاملا صحیح و طبیعی است. چون نظر دیگران درباره مفید بودن نظرات شما در مورد یک سایت ارزشمند است، کمتر شاهد نظرات بیهوده از طرف کاربرانی که خود مدیر سایت های بزرگ هستند می باشیم.

فکر کنم وقتش باشد که آدرس این سایت را نیز برای دوستان بگذارم، این لینک حساب کاربری من است و اگر از این طریق عضو شوید به بنده XPOINT تعلق خواهد گرفت، البته هدف من بیشتر معرفی خود سایت به دوستان مدیر سایت و وبلاگ نویسان حرفه ای فارسی زبان است تا کسب ۲۵ امتیاز – این را گفتم که سو تفاهم برای دوستان نشود. بنده لینک مستقیم سایت را هم در زیر لینک حساب خودم قرار میدهم.

البته اگر قصد عضو شدن دارید، یا بهتر است بگویم عضو شدید، خواه از لینک بنده یا آدرس مستقیم، لطف کنید با رفتن به لینک کاربری ارائه شده و مرور سایت های بنده، من را از نظرات و پیشنهادات خود پیرامون سایت ها بهره مند سازید.

• [External Link Removed for Guests]
  • [External Link Removed for Guests]
با توجه به تجربه خوبی که در کار با این سایت کسب کردم، تقریباً آماده پاسخگویی به سوالات شما دوستان هستم.

> منبع: [External Link Removed for Guests] 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 276 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

Re: تولد یک سایت | تبادل لینک مدرن!

پست توسط night triper »

ممنون بسیار جالب بود نگار عزیز ^:)^ میشه سایتها رو بر اساس ملیت یا زبان سورت کرد مثلاً الان چندتا سایت فارسی یا از ایران اونجا وجود داره با اجنبیها که نمیشه تبادل لینک کرد :zz:
تصویر
[FONT=Times New Roman]منتظران مهدی بدانند حسین را منتظرانش کشتند!! 
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: تولد یک سایت | تبادل لینک مدرن!

پست توسط Solver »

,

از طریق فهرست میتونید سایت های مورد نظرتون را پیدا کنید، مثلا کلید واژه "iran" را جستجو کنید در سایت، فکر کنم چند صد سایت ایرانی را فهرست کند. البته بنده که برخورد با مدیران سایت های خارجی را بییشتر ترجیح میدم ::sa
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”