غذای دانشجویی در کشورهای مختلف !!!

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 76 بار
سپاس‌های دریافتی: 192 بار
تماس:

غذای دانشجویی در کشورهای مختلف !!!

پست توسط saghar130 »

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
تصویر

تصویر
سوئد

تصویر

ایران
[FONT=Arial,sans-serif]من ترک عشق شاهد و ساغر نمی کنم صد بار توبه کردم و دیگر نمی کنم  
[FONT=Arial,sans-serif]باغ بهشت و سایه طوبی و قصر حور با خاک کوی دوست برابر نمی کنم  
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

Re: غذای دانشجویی در کشورهای مختلف !!!

پست توسط saeedjiji »

جاتون خالی امروز قرمه سبزی داشتیم چقدر خوشمزه بود

به نطرم غذای دانشگاههای ایران از نظر کیفیت زیاد بد نیست ، مشکل بزرگ زمانی هست که باید منتظر باشی تا غذا رو بگیری

اگر کلاس داشته باشی که وا ویلا!
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط jadoo_z »

فرانسه از همه بهتر بود فکر میکنم سالم ترم باشه
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط sepehr_jun »

شما بیاید غذای سلف سرویس دانشگاه آزاد خارگ رو ببینید... ساچمه پلو میدن آدم نگاهش میکنه اشتهاش کور میشه... ::sa

الان این قرمه سبزی که مال ایرانه خداییش خیلی باحاله... :AA:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

دم ایرانه خودمون گرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم

راستی چینی ها شفته پلو خیلی دوست دارن؟؟؟؟
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط saghar130 »

HORLIKAN نوشته شده:دم ایرانه خودمون گرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم

راستی چینی ها شفته پلو خیلی دوست دارن؟؟؟؟

حتما دوست دارن تصویردر ضمن فکر کنم اگه بخوان با اون قاشق هاشون از برنج های ما بخورند اخر گرسنه از سر غذا بلند شن تصویر
[FONT=Arial,sans-serif]من ترک عشق شاهد و ساغر نمی کنم صد بار توبه کردم و دیگر نمی کنم  
[FONT=Arial,sans-serif]باغ بهشت و سایه طوبی و قصر حور با خاک کوی دوست برابر نمی کنم  
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-پیروزی
سپاس‌های ارسالی: 318 بار
سپاس‌های دریافتی: 317 بار

پست توسط Omicron »

HORLIKAN نوشته شده:دم ایرانه خودمون گرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم

برو حاجی دلت خوشه، برادر من از خوردن غذاهای آشغال دانشگاه آزاد اراک 3 بار مریض شد. چند هزار تومن پول درمونش شد کلی جلسه رو هم از دست داد. حق شکایتم نداشت.بعدش تو میگی دم ایران گرم؟! بدترینشم همین قرمه سبزی یا خورش چمن های دانشگاه.
این دوستی هم که زحمت کشید غذای دانشگاه سراسری رو گذاشت باید فکر دانشگاه های دیگه ایرانو میکرد. من خودم فارغ التحصیل دانشگاه ملی هستم اما توی آزادها هم غذا خوردم. چه از نظر کیفیت، مقدار،تنوع، نظافت، و داشتن دسر و میوه واقعن خیلی خیلی خیلی فرق میکنن. غذاهای دانشگاه آزاد واقعن آشغاله و خیلی هم کمه. یه تصویرم از غذاهای دانشگاه آزاد بذارید...
 [FONT=Palatino Linotype]    [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]    [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [HIGHLIGHT=#000000][FONT=Times New Roman]امام محمد باقر (ع) می فرمایند:   
 [FONT=Times New Roman][HIGHLIGHT=#4f6128](* هیچ چیز نزد خداوند محبوب تر از کاری نیست که بر آن مداومت شود هر چند که آن کار کوچک باشد.  [HIGHLIGHT=#4f6128] *)     [FONT=B Compset]   
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط saghar130 »

Omicron نوشته شده:
دم ایرانه خودمون گرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم

برو حاجی دلت خوشه، برادر من از خوردن غذاهای آشغال دانشگاه آزاد اراک 3 بار مریض شد. چند هزار تومن پول درمونش شد کلی جلسه رو هم از دست داد. حق شکایتم نداشت.بعدش تو میگی دم ایران گرم؟! بدترینشم همین قرمه سبزی یا خورش چمن های دانشگاه.
این دوستی هم که زحمت کشید غذای دانشگاه سراسری رو گذاشت باید فکر دانشگاه های دیگه ایرانو میکرد. من خودم فارغ التحصیل دانشگاه ملی هستم اما توی آزادها هم غذا خوردم. چه از نظر کیفیت، مقدار،تنوع، نظافت، و داشتن دسر و میوه واقعن خیلی خیلی خیلی فرق میکنن. غذاهای دانشگاه آزاد واقعن آشغاله و خیلی هم کمه. یه تصویرم از غذاهای دانشگاه آزاد بذارید...

نمی دونم من تا حالا ازاد و غیر دولتی غذاهاشو نخوردم از دوستامم هم کسی نمی ره که تعریف کنه ولی من عکس یکی دو تا دانشگاه ازاد رو دیدم ولی نمی دونم مال کجا بود خداییش خیلی شیک و تمیز بود قورمه سبزی با چمن اصلا بهش نمی خورد که بخواد به دانشجو هاش بده ولی شما که مگی خوردی حتما همین طوره !!!تصویر
حالا من اگه عکس اون دانشگاه های ازاد رو پیدا کردم می ذارم
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

ظاهر دانشگاه آزاد خیلی بهتر از باطنش هست!

آره، سلف آزاد خیلی قشنگتر و بهتر از روزانه و غیر انتفاعی هست. اما غذاش آشغاله...
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

پست توسط masieh »

من هم اراك بودم با نظر دوستمون ١٠٠% موافقم من خودم فقط يك ترم غذا دانشكاه رو خوردم
اول علی اخر علی
ارسال پست

بازگشت به “عكس و نقاشي”