masieh نوشته شده:اقای بازیگر عزیز شاید تحت تاثیر اخبار غلط و نادرست اون ور ابی هاست وگرنه کجا گرونی هست برای مثال شما میتوانید بروید در یکی از کوچه های معروف تهران ببینی گوجه رو کیلوی 100 تومان میدن تازه یارانه ها هم هست و میشه باهاش گوشت خرید رفت مسافرت عروسی کرد شاید اگه صرفه جویی کنی بشه خونه هم خرید حالا قبض هارو هم پرداخت نکردی نکردی خدا بزرگه مگه مردم 100 پیش اب برق گاز داشتن خیلی هم راحت زندگانی میکردن
اقای بازیگر عزیز و دوست داشتنی مطمن باش اگه زنده یاد جلال ال احمد الان زنده بود چنان از این شرایط دلپذیر زندگی لذت میبرد که ههچ وقت جمله معروف " از ماست که بر ماست" رو نمیگفت
راستی اقای بازیگر خانوداه های کارمند و کارگر یک پس انداز خدادادی دارن مثل کلیه و سایر اعضا بدن که اگه شرایط سختی بوجود امد از این پس انداز استفاده کنن
و در اخر ای شعر تقدیم به استاد عزیز و ناصر حجازی :
همه چی ارومه , تو به من دل بستی , این چقدر خوبه که تو کنارم هستی ، همچی ارومه غصه ها خوابیدن,....
ای بابا این حرفا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برادر انتظامی یه خورده جو گیر شده
و گرنه چیزی که زیاد پووووووووول
ماهی 45.000 (

) میگیرید باهاش لوازم خونه که میخرید((یخچال اشغالی 500.000تومان.گاز دسته دوم 200.000تومان.یه متر مکت میخری 10.000تومان.پوله پوشک بچه میدی برا 3 روزش 4.000تومان.قبض گاز میدی 300.000هزار تومان.قبض برق میدی که ایشالله همون برق منو بگیره خلاص شم.))و .................................غیره
ای بابا دیدی گفتم اقای انتظامی جو گیر شدی ها
وگرنه به قول معروف هرجا بری باز برمیگردی اینجا
[HR][HR][HR]
[HR][HR][HR]
حالا سوال بنده از یک مقام مسئول
اینو یکی از کارگرا بابام گفت:
ببنید من یه کارگزم و ماهی حداکثر 400الی 500 هزار تومان حقوق میگیرم(10 ساعت کار در روز) و یه زن

دارم با دوتا بچه 1 ساله. کلا هر ما180 هزار تومان هم از یارانه های دولت دریافت میکردم.جمعا 680 هزار تومان
قبض برقم اومده 26000 هزارتمان
گاز 75 هزارتومان
اب 13000هزارتومان
تلفن 5000 تومان
اجاره خونه ماهی 200 هزار تومان (یه خونه 70 متری)
هر دو الی 4 روز برای بچه هام دوتا پوشک می خرم که جمعا میشه 8 هزارتومان. (در ماه 28 هزار تومان)
و خرید خورد و خوراک و پوشاک جمعا ما هی 200 هزار تومان
خرج دوا دکتر و هزار خورده ریز دیگه به کنار
قسته خرید یک ماین رخت شویی دسته دوم و یک یخچال فکستنی رویه هم ماهی 90 هزار تومان
خب حالا من 680 هزار تومان دریافت کردم و 640 هزار تومان
در کل یعنی ماهی 40 تومان ته جیبم میمونه
1:حالا شما حساب کن که یه روز یه مهمونی خونم باشه
2:حالا شما حساب کن یه روز یکی تو خونه مریض بشه
3:حالا شما حساب کن من برم زیر گل
تکلیف من با این حقوق چیه لطفا یکی برای ما یه راهکاربی نشون بده تا بتونم بهتر خرجم رو مدیریت کنم عزیزانم