بريدن گلوي دختر عمو بخاطر فساد اخلاقي!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

بريدن گلوي دختر عمو بخاطر فساد اخلاقي!

پست توسط sohrab_poet »

مرد جواني كه دختر عمويش را به خطر فساد اخلاقي سر بريده بود قبل از ارتكاب دومين و سومين جنايت خود دستگير شد.

سرهنگ محمد حسين كريمي، فرمانده انتظامي شهريار در گفت و گو با فارس با تاييد اين خبر به تشريح جزئيات اين پرونده پرداخت.

وي با تكذيب خبر برخي خبرگزاري ها درباره قتل زن جوان بدست برادرش گفت: ساعت 3 و 30 دقيقه بامداد 28 مرداد ماه امسال فردي در تماس با كلانتري 19 شهر قدس ماموران را در جريان قتل زني در خيابان استقلال كوچه رياحي قرار داد.

پس از اطلاع گروهي از ماموران در قتلگاه زن جوان حاضر شده و با جسد او در حالي كه سرش از بدن جدا شده بود، روبرو شدند.

با كشف جسد اين زن موضوع به بازپرس كشيك قتل شهريار و ماموران ويژه جنايي پليس آگاهي اين شهر اطلاع داده شد. با توجه به حساسيت پرونده سرهنگ شكوري رئيس آگاهي شهريار و سروان حسن اعتمادي رئيس دايره جنايي پليس آگاهي شهريار همراه بازپرس در محل جنايت حاضر و تحقيقات در اين رابطه آغاز شد.

در بررسي‌هاي اوليه مشخص شد، جسد متعلق به زن 25 ساله‌اي به نام سكينه است كه حدود 7 تا 10 ساعت از زمان قتل او مي‌گذرد.

قاتل يا قاتلان پس از ورود به خانه اين زن و بستن دست و پايش با طناب با يك روسري چشمان او را بسته و مرتكب قتل او شده بودند.

با توجه به اينكه از خانه مقتول وسيله‌اي سرقت نشده بود و عامل جنايت به راحتي وارد خانه شده بود، احتمال قتل از سوي فردي آشنا مطرح شد. اين احتمال با بررسي نحوه جنايت قوت گرفت.

كارآگاهان جنايي شهريار در ادامه بررسي‌هاي خود پي بردند، سكينه داراي فساد اخلاقي بوده به همين خاطر از سوي خانواده‌اش طرد شده بود.

با بدست آمدن اين سرنخ ماموران در فرضيه‌هاي خود احتمال قتل سكينه بدست يكي از بستگانش را مطرح و همسر و دو عموي او را به نامهاي حسن، حسين و عباس دستگير كردند.

با توجه به اينكه لباس همسر سكينه خوني بود ، بازجويي از او آغاز شد. حسن با انكار قتل گفت: من در يك كشتارگاه كار مي كنم و خون‌ها مربوط به محل كارم است. او در ادامه پسر عموي همسرش به نام شاپور را به عنوان قاتل همسرش معرفي كرد و گفت: شاپور پس از قتل همسرم قصد داشت خواهر زنم به نام فاطمه و مرد جواني كه ابراهيم نام دارد را به قتل برساند.

عموهاي مقتول نيز در ادامه بازجويي‌ها حرفهاي حسن را تاييد كردند.

با توجه به اينكه امكان داشت هر لحظه شاپور مرتكب دو جنايت ديگر شود، عمليات گسترده‌اي براي دستگيري قاتل آغاز و رئيس دايره جنايي شهريار با كمك خانواده شاپور مخفيگاه او را شناسايي و دستگيرش كرد.

شاپور پس از دستگيري به اداره آگاهي منتقل شد اما در ابتدا منكر قتل شد ولي در ادامه تحقيقات پرده از راز جنايت خود برداشت.

وي در بازجويي‌ها گفت: سكينه سال گذشته با مرد جواني به نام ابراهيم آشنا شد. ابراهيم از بستگان دور ما بود و از ازدواج سكينه مطلع بود. با اين وجود به رابطه‌اش با او ادامه داد.

چند ماه پس از آغاز اين رابطه سكينه ، ابراهيم را با خواهرش به نام فاطمه آشنا كرد و رابطه او با دو خواهر ادامه داشت. سرانجام پس از مدتي يك روز كه فاطمه و ابراهيم در خانه فاطمه در نياوران تهران بودند، همسرش به خانه آمد. او با ديدن اين صحنه در را به روي همسر خود و ابراهيم قفل كرد و موضوع را به پليس اطلاع داد.

پس از اين موضوع ابراهيم روانه زندان شد اما به دليل اينكه شاهدي وجود نداشت كه به داشتن رابطه آنها شهادت بدهد پس از پنج ماه تبرئه و آزاد شد.

قاتل جوان ادامه داد: با آزاد شدن ابراهيم خانواده ما با پدر ابراهيم جلسه گذاشتند و قرار شد خودمان آنها را مجازات كنيم.

در اين جلسه پدر ابراهيم و خانواده ‌ما به قتل فاطمه ، ابراهيم و سكينه رضايت دادند . من هم قبول كردم اين حكم خانوادگي را اجرا كنم.

روز 27 مرداد ماه تصميم به اجراي حكم گرفتم. ساعت 11 صبح به خانه سكينه رفتم. همسايه‌اش در را به روي من باز كرد.خودم را به پشت در آپارتمانش رساندم. در زدم . سكينه از پشت در پرسيد كيه؟ من خودم را معرفي كردم.

وقتي در را باز كرد وارد خانه شدم و موضوع حكم را براي او گفتم، گفت چند روزي بود منتظر اجراي حكم بودم.

سكينه دستهايش را كه آثار خودزني داشت به من نشان داد و گفت من نيز از اين زندگي خسته‌ شدم و بارها نيز تصميم به خودكشي گرفتم اما نتوانستم.

خواستم با چاقو ضربه‌اي به شكمش بزنم كه خودش را عقب كشيد. خواست اجازه دهم وصيت نامه اش را بنويسد.

بر اساس اين گزارش سكينه در وصيت نامه‌اش شاپور را به عنوان قاتل خود معرفي كرده و خونش را براي او حلال دانسته بود.

شاپور در ادامه در خصوص نحوه قتل سكينه گفت: سكينه بعد از نوشتن وصيت نامه چشمانش را با روسري‌اش بست و گفت نمي‌خواهم صحنه ضربه زدن را ببينم.

ابتدا ضربه‌اي به سمت راست گردنش زدم. سپس با چاقو گلويش را بريدم و چادر ش را روي جسد انداختم و از آنجا خارج شدم.

عامل قتل زن جوان سپس راهي خانه فاطمه شده بود. همسر فاطمه كه با ديدن لباس خوني پي به ماجرا برده بود، اين اجازه را به او نداده و از او خواسته بود در محل ديگري فاطمه را بكشد.

شاپور سپس با انداختن چاقويش داخل جوي آبي در نياوران به شهر قدس برگشته بود تا ابراهيم را بكشد اما موفق يافتن او نشده بود.

سرهنگ كريمي در ادامه گفت: روز گذشته مطلع شديم عامل جنايت چندي قبل با سفر به كرمانشاه اسلحه خريده است. به همين خاطر او را از بازداشتگاه به اداره اگاهي آورده و مورد بازجويي قرار داديم.

شاپور با اعتراف به خريد اسلحه گفت: پس از اينكه قرار شد من سه قتل را مرتكب شوم دو روز قبل از قتل به كرمانشاه رفته و اسلحه‌اي خريدم كه هم اكنون اسلحه در خانه پدرم است. روز جنايت وقتي به خانه سكينه رفتم اسلحه همراهم بود ولي از آن استفاده نكردم.

با اعترافات شاپور ماموران به خانه او رفته و اسلحه را كشف كردند.

همچنين در بررسي دفترچه خاطرات مقتول مشخص شده او از فساد اخلاقي‌ خود به تنگ آمده و چندين بار قصد خودكشي داشته است.به طوري كه روز قبل از جنايت با بستن چادر به در خانه قصد داشت خود را حلق آويز كند ولي موفق به اين كار نشده بود.

هم اكنون تحقيقات در اين رابطه در دايره جنايي پليس آگاهي شهريار ادامه دارد.
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”