فروش سیستم و غیرقابل ریکاوری کردن اطلاعات
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
فروش سیستم و غیرقابل ریکاوری کردن اطلاعات
میخوام کیس رو بفروشم ولی نمیدونم چطوری کلیه فایلها و فعالیتهایی که طی این چندسال توی هارد دارم یا داشتم وحذف کردم رو طوری ازبین ببرم که برای خریدار قابل ریکاوری نباشه؟غیر از هارد دیسک اطلاعات در جای دیگه ای هم ذخیره میشن؟کلا راهنمایی میخواستم که با خیال راحت کیس رو بفروشم و هیچ چیز قابل ریکاوری حتی برای یک آدم حرفه ای هم نباشه.
سپاسگزارم
سپاسگزارم

- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
Re: فروش سیستم و غیرقابل ریکاوری کردن اطلاعات
سلام..
الف) پیشنهاد میشه هارد دیسکو نفروشیدو نگه دارید.[HR]
ب)
1. برای پاک کردن فایل ها از برنامه هایی که شرد ( Shred ) میکنند استفاده کنید.
2. تک تک درایو هارو فرمت کنید.
3. با یه برنامه ریکاور درایو هارو ریکاور کنید و فایل های ریکاور شده رو دوباره پاکشون کنید.
اینطوری ممکنه فایلها ریکاور بشن. اما اینقدر بد ریکاور میشن که در حقیقت فایل ریکاور شده غیر قابل استفاده هست.

الف) پیشنهاد میشه هارد دیسکو نفروشیدو نگه دارید.[HR]
ب)
1. برای پاک کردن فایل ها از برنامه هایی که شرد ( Shred ) میکنند استفاده کنید.
2. تک تک درایو هارو فرمت کنید.
3. با یه برنامه ریکاور درایو هارو ریکاور کنید و فایل های ریکاور شده رو دوباره پاکشون کنید.
اینطوری ممکنه فایلها ریکاور بشن. اما اینقدر بد ریکاور میشن که در حقیقت فایل ریکاور شده غیر قابل استفاده هست.

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
unknown20 جان
بنده هم با دوست خوبمون X.Nima موافقم!
اول از همه اینکه تا امکانش هست هارد دیسک رو نفروشید و نزد خودتون نگه دارید! بجاش یه هارد دیگه رو بخرید و روی سیستمتون کهع می خواهید بفروشید بذارید!
به قول دوست عزیزمون X.Nima جان ، از نرم افزارهای مخصوص پاک و دلت کننده استفاده کنید!
البته بازهم این احتمال وجود داره که افراد متخصص و خبره بتونند فایل ها رو بازگردانی کنند!
به گفته ی کارشناس برنامه ی صفر و یک که در شبکه آموزش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش میشه با پاک کردن تنها آدرس دهی ها به فایل ها توسط سیستم عامل
پاک میشوند و هرگز نمی توان به طور قطعی گفت که هارد شما پاکسازی شده چه بسا که افراد متخصص با ترفندهایی بتونند اطلاعات رو بازگردانی کنند!
بهترین روش و با اطمینان ترین روش همینه که شما هارد رو نزد خودتون نگه دارید (اگر اطلاعاتی واقعا حیاتی و مهم و همچنین تصاویر خانوادگی و ... در هارد وجود داشته!)
با تشکر
بنده هم با دوست خوبمون X.Nima موافقم!
اول از همه اینکه تا امکانش هست هارد دیسک رو نفروشید و نزد خودتون نگه دارید! بجاش یه هارد دیگه رو بخرید و روی سیستمتون کهع می خواهید بفروشید بذارید!
به قول دوست عزیزمون X.Nima جان ، از نرم افزارهای مخصوص پاک و دلت کننده استفاده کنید!
البته بازهم این احتمال وجود داره که افراد متخصص و خبره بتونند فایل ها رو بازگردانی کنند!
به گفته ی کارشناس برنامه ی صفر و یک که در شبکه آموزش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش میشه با پاک کردن تنها آدرس دهی ها به فایل ها توسط سیستم عامل
پاک میشوند و هرگز نمی توان به طور قطعی گفت که هارد شما پاکسازی شده چه بسا که افراد متخصص با ترفندهایی بتونند اطلاعات رو بازگردانی کنند!
بهترین روش و با اطمینان ترین روش همینه که شما هارد رو نزد خودتون نگه دارید (اگر اطلاعاتی واقعا حیاتی و مهم و همچنین تصاویر خانوادگی و ... در هارد وجود داشته!)
با تشکر

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
هارد رو نفروش مگه چقدر ارزش داره یه هارد دست دوم ؟ ولی برنامه هایی هست برای پاک کردن امن اطلاعات
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
- سپاسهای ارسالی: 762 بار
- سپاسهای دریافتی: 70 بار
کل اطلاعات قدیمی تون رو پاک کنید، بعد اطلاعات جدید(مثل فیلمی که بازیابیش براتون مشکلی نداره) کپی کنید طوری که کل فضای درایوها پر بشه، فضاهای ریز رو هم با فایل های کوچیکتر پر کنید و دوباره پاک کنید، بعد از این کار، از نظر منطقی اطلاعات ما قبل آخر قابل بازیابی نیستند! 

- سپاسهای ارسالی: 754 بار
- سپاسهای دریافتی: 315 بار
میتونی از برنانه Clean Disk Security استفاده کنی. من رو فلش مموری امتحان کردم جواب میده. تا حدودی میشه بهش اعتماد کرد. 

هر جا که دیدی سایه آدم های کوچک بزرگ است، بدان که خورشید در حال غروب کردن است...

- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
ممنون فلنکر عزیز. اما باید توجه داشت که فرمت یا نوع حافظظه فلش مموری ها با نوع هارد دیسک متفاوتد هستن. فلش مموری ها از نوع FAT یا FAT32 هستن. اما درایو های هارد دیسک معمولا از نوع NTFS هستو و کمتر پیش میاد که فلان درایو هارد از نوع FAT باشن...
پس روش هایی که روی فلش مموری ها عمل میکنن صرفا روی هارد دیسک عملی نیستن...
بازم ممنون از حوابتون..

پس روش هایی که روی فلش مموری ها عمل میکنن صرفا روی هارد دیسک عملی نیستن...
بازم ممنون از حوابتون..

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

- محل اقامت: پشت كامپيوتر !
- سپاسهای ارسالی: 10734 بار
- سپاسهای دریافتی: 5977 بار
- تماس:
سلام به دوست عزيز

من يه راهكار دارم كه هميشه وقتي هاردي دستم مياد واسه اينكه ريكاور نشه از اين راه استفاده مي كنم..
خيلي شاده است. نرم افزار Norton PartitionMagic رو نصب مي كني. بعد رو تك تك درايوات از گزنيه Delete گزينه Delete and Secure Erase رو انتخاب مي كني. شايد يكمي طول
بكشه ولي در عوض اطلاعاتت ديگــــــــــه قابل بازيابي نيست .

من يه راهكار دارم كه هميشه وقتي هاردي دستم مياد واسه اينكه ريكاور نشه از اين راه استفاده مي كنم..
خيلي شاده است. نرم افزار Norton PartitionMagic رو نصب مي كني. بعد رو تك تك درايوات از گزنيه Delete گزينه Delete and Secure Erase رو انتخاب مي كني. شايد يكمي طول
بكشه ولي در عوض اطلاعاتت ديگــــــــــه قابل بازيابي نيست .

[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
با تشکر از راهنمایی های همه ی دوستان عزیز
ولی به هر نحوی اطلاعات پاک بشوند و به هر نحوی و ترفندی مثل ریختن اطلاعات بیهوده و ... و پر کردن حجم کل هارد و .... هرگز نمی توان اطمینان حاصل نمود که
هرگز اطلاعات بازیابی نخواهند شد!
بنده خودم به شخصه این کار رو امتحان کردم و فلش مموریم رو با اطلاعات جدید پر کردم و سپس با Tuneup اومدم Shred کردم و حتی فرمت و ... هم کردم و با یه
نرم افزار معمولی و مجانی Recuva که متن باز هم هست تقریبا 60 درصد اطلاعات رو سالم بازگردانی کرد! (البته واسم عجیب بود ولی میشه و شما می تونید خودتون امتحان کنید!)
ولی به هر نحوی اطلاعات پاک بشوند و به هر نحوی و ترفندی مثل ریختن اطلاعات بیهوده و ... و پر کردن حجم کل هارد و .... هرگز نمی توان اطمینان حاصل نمود که
هرگز اطلاعات بازیابی نخواهند شد!
بنده خودم به شخصه این کار رو امتحان کردم و فلش مموریم رو با اطلاعات جدید پر کردم و سپس با Tuneup اومدم Shred کردم و حتی فرمت و ... هم کردم و با یه
نرم افزار معمولی و مجانی Recuva که متن باز هم هست تقریبا 60 درصد اطلاعات رو سالم بازگردانی کرد! (البته واسم عجیب بود ولی میشه و شما می تونید خودتون امتحان کنید!)

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
یک راه حل هم من میگم شاید به درد بخوره!!
1-پارتیشن بندی هارد رو از بیخ و بن پاک کن،بدون پارتیشن باشه!
2-فرمت قبلی پارتیشن ها رو بیاد بیار مثال fat32! حال پارتیشن های جدیدی با سایزهای متفاوت از قبل ایجاد کن با فرمتی مثل ntfs!
اینجوری نه جدول fat باقی میمونه و نه چیز دیگه!
نکته: از فرمت سریع استفاده نکن!
1-پارتیشن بندی هارد رو از بیخ و بن پاک کن،بدون پارتیشن باشه!
2-فرمت قبلی پارتیشن ها رو بیاد بیار مثال fat32! حال پارتیشن های جدیدی با سایزهای متفاوت از قبل ایجاد کن با فرمتی مثل ntfs!
اینجوری نه جدول fat باقی میمونه و نه چیز دیگه!
نکته: از فرمت سریع استفاده نکن!
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
اگه امکان داره هاردتو نفروش چون اینجوری خیالت راحتتره در غیر اینصورت همش فکرت مشغوله و نگرانی.....
با روشهایی که دوستان فرمودند فکر نکنم دیگه قابل بازیابی باشن و اگرم امکانش باشه فقط توسط متخصصین حرفه ای امکانپذیره...متخصصین حرفه ای هم بیکار نیستن بیان بشینن پروژه ها و فایلها و عکسهای خانوادگی شما رو بازیافت کنند....اینکارا فقط از عهده ی یک عده
برمیاد....
با روشهایی که دوستان فرمودند فکر نکنم دیگه قابل بازیابی باشن و اگرم امکانش باشه فقط توسط متخصصین حرفه ای امکانپذیره...متخصصین حرفه ای هم بیکار نیستن بیان بشینن پروژه ها و فایلها و عکسهای خانوادگی شما رو بازیافت کنند....اینکارا فقط از عهده ی یک عده
برمیاد....خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
در صورتي که تا 35 مرحله بازنويسي روي يک ديسک انجام بشه، ميشه تا 99% اطمينان داشت که اطلاعات قابل برگشت نخواهد بود، در صورتي که بيش از 7 مرحله بازنويسي بشه، تقريبا هيچ برنامهاي قادر به بازيابي اطلاعات اون نيست، اما سخت افزارهاي ريکاوري به راحتي قابليت بازيابي رو دارند، پس اگر اطلاعات مهمي در ديسک وجود داشته، بهتره اون رو نفروشيد و يا با برنامههايي اون رو Secure Erase کنيد که بيش از 7 بار بازنويسي کنه
در ضمن با روشهايي مانند حذف پارتيشن ها و ساخت مجدد اونها، هيچ تاثير محسوسي روي موضوع غير قابل بازيابي بودن ندارند، بلکه مساوي با نهايتا دو مرحله بارنويسي هستند
موفق باشيد
در ضمن با روشهايي مانند حذف پارتيشن ها و ساخت مجدد اونها، هيچ تاثير محسوسي روي موضوع غير قابل بازيابي بودن ندارند، بلکه مساوي با نهايتا دو مرحله بارنويسي هستند
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد