ایجاد شبکه داخلی
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
ایجاد شبکه داخلی
من یک خط adsl دارم که بوسیله یک wireless adsl router D-Link یک شبکه اینترنتی بی سیم واسه pc و لپ تاپم درست کردم میخواستم ببینم چطور میشه اسکنر و پرینترمو بین اونها share کنم و ایا تجهیزات دیکه نیاز دارم یا با همین دستکاه می تونم یک شبکه داخلی بی سیم درست کنم
M@n!.Alone

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: ایجاد شبکه داخلی
آیا شما سیستم هاتون را شبکه کردید یا هر کدام مستقیما و مجزا به adsl وصل هستند؟
میتونید به My Network Place برید و از اونجا متوجه بشید که سیستم شما در چه وضعیتی است. اگر شبکه هستند. کافی است قابلیت اشتراک را برای هر دستگاهی که مد نظر دارید فعال کنید. مثلا برای پرینتر از منوی شروع )Start) با رفتن به گزینه مربوط به فاکس و پرینتر در پنجره باز شده بر روی پرینتر مورد نظر کلیک راست کنید و گزینه properties را انتخاب کنید. سپس سربرگ Sharing را انتخاب کرده و اونجا از طریق گزینه های مربوط این کار را بکنید.
متاسفانه الان ویندوز نصب نیست روی سیستم که براتون عکس بزارم. اگر بگید ویندوز مورد استفادتون چیست براتون تصاویر مربوط و گزینه ها را دقیق تر خواهم گفت.
میتونید به My Network Place برید و از اونجا متوجه بشید که سیستم شما در چه وضعیتی است. اگر شبکه هستند. کافی است قابلیت اشتراک را برای هر دستگاهی که مد نظر دارید فعال کنید. مثلا برای پرینتر از منوی شروع )Start) با رفتن به گزینه مربوط به فاکس و پرینتر در پنجره باز شده بر روی پرینتر مورد نظر کلیک راست کنید و گزینه properties را انتخاب کنید. سپس سربرگ Sharing را انتخاب کرده و اونجا از طریق گزینه های مربوط این کار را بکنید.
متاسفانه الان ویندوز نصب نیست روی سیستم که براتون عکس بزارم. اگر بگید ویندوز مورد استفادتون چیست براتون تصاویر مربوط و گزینه ها را دقیق تر خواهم گفت.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]