هک شدم!

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

Major II
Major II
محل اقامت: بندر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

هک شدم!

پست توسط su34 »

سلام دوستان
دیروز یه آدم نامرد آدرس وبلاگش رو بهم داد و گفت برم و برنامه ی جدید و جالبی رو برای یاهو مسنجر دانلود کنم!
به وبلاگش یعنی [External Link Removed for Guests] رفتم و عکسهای اون برنامه رو دیدم و مطمین بودم دارم یه برنامه ی
جالب دانلود میکنم :sad:
وقتی برنامه با حجم 65 کیلوبایت دانلود شد ویندوز سکیوریتی آلرتم فوری یه اخطار داد ولی من توجه نکردم و برنامه رو
باز کردم و ...
1- تمام دسکتاپ من پاک شده 2-مای کامپیوتر اصلا دیگه وجود نداره! 3- سیستم رو نمیشه شات داون کرد و به جای گزینه ی شات داون
لاگ آف اومده!!! 4- هر برنامه ی رو باز میکنم دیگه بسته نمیشه حتی همین صفحه رو که دارم توش مینویسم دیگه نمیتونم ببندم!
و هر موقع هم ری استارت میکنم و ویندوز میخواد بالا بیاد یه نوشته میاد :
میدونم داری میسوزی ولی اشکال نداره خوب میشی!

الان دو تا تقاضا دارم!
1- اول به من کمک کنید تا کامپیوترم رو درست کنم! تمام عکسهای خانوادگی در سفرهای گوناگون توی مای کامپیوتر بود و در صورت پاک شدن...!!!
2- یه هکر خوب اگر توی سایت موجوده به وبلاگ طرف بره و یه حالی از این مردم ازار بگیره و اگر هم میشه ادرس خونش رو دربیاره به من بده
تا خونشو اتیش بزنم

ببخشید تو رو خدا
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
تماس:

پست توسط su34 »

ببخشيد [External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

ببین دوست من .من در مورد هک کردن زیاد چیزی نمیدونم و امید وارم که کسی پیدا بشه و تورو به طور کامل راهنمایی کنه که من مطمئن هستم توو این انجمن چنین آدمی وجود داره.ولی اگه آدرس خونشو گیر آوردی به من هم بگو تا باهم برین خونشونو آتیش بزنیم.آخه منم تجربه چنین نامردی رو دارم 8-)
Major II
Major II
تماس:

پست توسط su34 »

الان يکي از دوستام بهم گفت اون منتظر بوده تو کانکت بشي تا اطلاعات و ...عکس هاي کامپيوترت رو برداره
من عکسهايي داشتم که کسي نبايد اونا رو ببينه 8-) 8-) 8-) 8-)
راستي ايدي ياهوش هم اينه: reza_toxicity
نميدونم چي کار کنم...اگر عکسهامو برداره قضيه خيلي ناجور ميشه و خونش هم حلال
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

su34 جان
اين موجود رو به دوستانم سپردم، تا ببينم كاري مي‌كنند يا نه :-)
الان بهترين كار اينه كه BitDefender رو نصب كني و ويروس رو پيدا كني
اگر به رجيستري دسترسي داريد اعلام كنيد تا بگم چه قسمتهايي رو بايد تست كنيد
msconfig ويندوز هم مي‌تونه كمك كنه، به RUN دسترسي داريد؟ :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
تماس:

پست توسط su34 »

نه متاسفانه...به run دسترسي ندارم...نميدونم اينا رو چي کار ميکنه :?
مهدي جان هيچ برنامه اي رو هم نميشه نصب کرد متاسفانه
من فقط نگران اطلاعات و عکسهاي رو کامپيوترم هستم :lol:

اين موجود رو به دوستانم سپردم، تا ببينم كاري مي‌كنند يا نه

مهدی جان متشکرم ولی...چرا یه نفر باید این کار رو بکنه؟؟؟ آخه چیزی از این کار عایدش نمیشه!
من تا حالا آزارم به کسی نرسیده :sad:
کاشکی میشد یه جوری طرف رو گیر آورد و یه کاری باهاش کرد که دیگه بفهمه نباید از این مردم آزاری ها بکنه!
به نظر شما میشه یه جوری آدرس خونش رو پیدا کرد؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

su34
اطلاعات مورد نياز شما در چه درايوي هست؟ فايل سيستم اون درايو چيه؟ اگر FAT32 هست كه اطلاعات مورد نياز رو توي يه درايو ديگه كپي كنيد (با استفاده از ديسك بوت) و ويندوز رو ز نو نصب كنيد ئبعد از اون بلا فاصله آنتي ويروس قدرتمند BitDefender رو نصب كنيد تا در آينده با چنين مشكلاتي مواجه نشيد
در ضمن احتمال اينكه اطلاعات پر حجمي مثل عكس به سرقت بره خيلي خيلي پايينه و از اين بابت نگران نباشيد :D
در مورد سوال دوم هم فكر مي‌كنم تنها دليل اون كمبود و بيماري هست :-P
اگر به نحوي بشه IP رو پيدا كرد، بر اساس IP مي‌شه به محل سكونت نسبي فرد پي برد
اما شما هم نبايد به چنين درخواستهاي مشكوكي توجه مي‌كرديد، يك اصل رو فراموش نكنيد، هيچ برنامه‌اي كه براي ياهو مفيد باشه وجود نداره و هر چه هست مشكلاتي رو براي سيستم ايجاد مي‌كنند، از طرفي حجمهاي زير 250 كيلوبايت عموما برنامه‌هاي مخرب هستند (در اينگونه مواقع)

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

su34,
دوست من...بزرگترين اشتباه شما اين بوده که بعد از اينکه مطلع شديد هک شديد به اينتر نت وصل شدين... :x
چون با اين کار عملا راه دسترسي به اطلاعاتتون رو براي هکر باز کردين :?
دوستي داشتم که مي گفت:«به محض اينکه هک شدي اصلا معطل نکن...از نت خارج شو چون به هر حال براي استخراج اطلاعاتتون نياز به وقت هست...اين وقت رو نبايد به هکر داد :shock:
با اجازه اقا مهدي بهترين پيشنهاد براي شما مي تونه کاسپر اسکاي باشه در رتبه بعدي بيت دفندر :-o البته هر کس به چيزي اعتماد داره...من به کاسپر اسکاي :o
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

همسفر با کوير با توجه به صحبتي كه بنده با SU34 داشتم به نظر مي‌رسه سرقت اطلاعاتي كه براي ايشون مهم هست بعيد باشه (حجم هر عكس حدود 3 MB كه با توجه به سرعت اينترنت هم اينه امكان بعيد هست)
از طرفي ارسال اطلاعات به صورت مخفي نياز به پياده سازي‌هاي گسترده‌اي داره؛ مخصوصا در اين حجم مورد نظر، و تا به حال هم رپورتي از وجود چنين عوامل مخربي ندديدم كه اطلاعات سنگين رو به سرقت ببرند، اكثر به سرقت كلمات عبور و ... (كمتر از 255 كاراكتر) بسنده هستند
در مورد آنتي ويروس هم قطعا BitDefender برترين هست و KasperSky در رده‌ي دوم قرار مي‌گيره، اين موضوع در گزارشات معتبر جهاني و رده‌بندي‌هاي ماهيانه مراكز ارزيابي هم به خوبي ديده مي‌شوند، اما متاسفانه ايشون امكان نصب هيچ برنامه‌اي رو ندارند :sad:

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

دوست من عليرضا واقعا خيلي ناراحت شدم از اينکه اين خبر رو شنيدم! :sad:
چند راه حل براي شما وجود دارد که :
1- بهترين راه اين هست که ديسکت استارآپ رو بندازيد و کامپيوتر را ريسارت کرده و بريد تو محيط داس و بعدا تمام اطلاعات خودتون رو اگر در درايو ويندوز باشند به يک درايو ديگه منتقل کنيد. بعدا هم ميندوز رو از نو نصب کنيد.
2- راستي در سيف مود ويروس فعال هست يا نه؟ اگر فعال نباشد از اين طريق مي توانيد آنتي ويروس نصب کنيد.
3- اگر بتوانيد از درايو سي دي استفاده کنيد مي توانيد برنامه بيت ديفندر را بصورت دستي نصب کنيد.
من خودم تا بحال بجز چند تا برنامه کوچيک چيز ديگه اي رو بصورت دستي نصب نکردم ولي اينم يک راه خوب هست البته راه خيلي سختي هم هست.
4- اگر نمي توانيد ماي کامپيوتر را باز کنيد چندان مشکلي وجود ندارد و در آدرس بار همين اينترنت اکسپلورر مي توانيد عبارت C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\binaries را وارد کرده تا به قسمت msconfig برويد و سپس روي آيکن آن کليک کنيد. اگر ويندوز را در درايو ديگه اي نصب کرده ايد بايد نام آنرا بجاي C بنويسيد.
5- بعد از اينکه به قسمت msconfig رفتي برو به Services و در وحله اول اسم تمام برنامه هايي را که نام سازنده آنها مايکروسافت نيست يا نوشته unknown رو بگيد تا بررسي شوند.
6- در قسمت Sturtup نيز اسم تمام برنامه ها رو بگيد تا بررسي شوند.

اميدارم که بتوني از شر ويروس خلاص بشي. :D
Major II
Major II
تماس:

پست توسط su34 »

دوستان خوبم مهدي...سعيد و همسفر با کوير عزيز
از محبت شما بسيار سپاسگذارم.
مهدي عزيز من رو شرمنده کردن و چند ساعت از وقت خودشون رو براي راهنمايي من اختصاص دادن که واقعا از ايشون
تشکر ميکنم :o
در آخر هم بهترين راه يا بهتر بگم تنها راه تعويض ويندوز بود که ايشون اين کار رو هم با حوصله براي من توضيح دادن :o

سعيد جان راههايي که شما فرموديد رو هم امتحان کرديم و باز هم نشد!
به هر صورت من بسيار خوشحالم که دوستان خوبي همچون شما دارم :razz:

مشکل من که حل خواهد شد ولي پيام اخلاقي اين داستان!

هيچ وقت بدون اينکه مطمين نشديد از کسي فايلي رو نگيريد و يا از جايي دانلود نکنيد!
مطمينا من تعدادي عکس با ارزش و چندين مطلب که با سختي ترجمه کرده بودم رو از دست دادم!
ولي در کل تجربه ي خوبي شد.

و نکته ي بعدي اينکه هميشه اخطار آنتي ويروس و ويندوز سکيوريتي آلرت رو جدي بگيريد و به حرفشون گوش کنيد :razz:

مهدي :razz: :razz: :razz: سعيد :razz: :razz: :razz: همسفر با کوير :razz: :razz: :razz:
ممنونم :(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Saeid12345
فايل سيستم درايو ويندوز ايشون NTFS هست و از طريق داس به صورت عادي قادر به ديدن درايو نيستند
از طرفي اجازه‌ي دريافت هيچ برنامه‌اي از شبكه هم ندارند و همينطور دسترسي به تمام قسمتها از جمله RUN,Newtask,msconfig. Drives , ..... هم بسته شده
در اين صورت بهترين راه حل نصب مجدد ويندوز هست

ارسال پست

بازگشت به “امنيت”